KUCHARZ Konin oferta pracy WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W KONINIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWANIE POMIESZCZE艃 KUCHNI MLECZNEJ DO PRODUKCJI(DEZYNFEKCJA ORAZ NA艢WIETLANIE LAMPAMI BAKTERIOB脫JCZYMI). PRZYGOTOWANIE MIESZANEK, KLEIK脫W I HERBAT ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭C膭 GRAMATUR膭 ORAZ ZALECENIAMI PEDIATR脫W, PRZYJMOWANIE BUTELEK Z ODDZIA艁脫W, MYCIE I STERYLIZACJI ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI PRZEPISAMI, PRZYGOTOWANIE WYSTERYLIZOWANYCH BUTELEK DO PROCESU NAPE艁NIANIA NA POSZCZEG脫LNE ODDZIA艁Y, ZAKRYWANIE I OPISYWANIE NAPE艁NIONYCH BUTELEK, PASTERYZACJA MIESZANEK I HERBAT, SCH艁ADZANIE W BASENACH WODNYCH MIESZANEK PO UPRZEDNIEJ PASTERYZACJI, WYDAWANIE MIESZANEK I HERBAT NA POSZCZEG脫LNE ODDZIA艁Y
Data publikacji: 2016-09-05
Lokalizacja: Konin (wielkopolskie)
Pracodawca: WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W KONINIE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:SZPITALNA 45, 62-500 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWANIE POMIESZCZE艃 KUCHNI MLECZNEJ DO PRODUKCJI(DEZYNFEKCJA ORAZ NA艢WIETLANIE LAMPAMI BAKTERIOB脫JCZYMI). PRZYGOTOWANIE MIESZANEK, KLEIK脫W I HERBAT ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭C膭 GRAMATUR膭 ORAZ ZALECENIAMI PEDIATR脫W, PRZYJMOWANIE BUTELEK Z ODDZIA艁脫W, MYCIE I STERYLIZACJI ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI PRZEPISAMI, PRZYGOTOWANIE WYSTERYLIZOWANYCH BUTELEK DO PROCESU NAPE艁NIANIA NA POSZCZEG脫LNE ODDZIA艁Y, ZAKRYWANIE I OPISYWANIE NAPE艁NIONYCH BUTELEK, PASTERYZACJA MIESZANEK I HERBAT, SCH艁ADZANIE W BASENACH WODNYCH MIESZANEK PO UPRZEDNIEJ PASTERYZACJI, WYDAWANIE MIESZANEK I HERBAT NA POSZCZEG脫LNE ODDZIA艁Y
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Konin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Konin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Konin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.09.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W KONINIE
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koninie
Adres pracodawcy:
SZPITALNA 45, 62-500 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Konin
Gmina pracodawcy: Konin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Konin
Ulica pracodawcy: SZPITALNA
Numer budynku pracodawcy: 45
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.09.2016
Data dodania oferty pracy: 02.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 01.12.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zakres obowi膮zk贸w: produkcja posi艂k贸w na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania zwi膮zane z prac膮 kuchni. Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu - 2017-09-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie menu, gotowanie.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony oko艂o 22 m-ceMiejsce wykonywania pracy: OrnontowicePraca w godzinach: 7.30-15.30 , 15.30-23.30 pn-pt
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Ornontowice (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅, obs艂uga go艣ci itp.Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny 519 738 866 lubi mailowy jaro1 (at) g.pl
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
sporz膮dzanie samodzielne posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych receptur, zarz膮dzanie zespo艂em ludzkim
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-04-18 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Wypiek pizzy. Godziny pracy do uzgodnienia.
PIZZERIA GRUBY BENEK MICHA艁 HMURA - 2018-04-16 - P艂ock (mazowieckie)
obs艂uga klienta ,przygotowanie posi艂k贸w,odbi贸r towaru
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych.
Mia艂kowska Danuta Teresa - 2016-01-11 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg wymaganych standard贸w
K臉DZIERZYNDIS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-11-02 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W- OBIADY DOMOWE KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MIN. 艢REDNIE, UKO艃CZENIE SZKO艁Y GASTRONOMICZNEJ, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ I PRODUKT脫W, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY: 10:00-18:0040 GODZIN TYGODNIOWOSTAWKA 13,70 Z艁 ZA GODZIN臉
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w - bufet. Praca na umow臋 o prac臋 w godzinach 7-19 w D藕wirzynie.
Centrum Podr贸偶y Bentur S.C. - 2017-01-10 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
jw.
PORT MILLENNIUM S艂awomir Modzelewski - 2018-03-16 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; pierwszy kontakt telefoniczny, celem um贸wienia si臋 na spotkanie z pracodawc膮
Zak艂ad Produkcyjno- Us艂ugowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2016-04-05 - S艂upsk (pomorskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardyn贸w - 2018-03-01 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ciPraca w godz. 8-16, 16-22.
VILLA HOFF Sp.j. - 2015-11-25 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w,wynagrodzenie 15z艂./h
Uzdrowisko Po艂czyn Grupa PGU S.A. - 2016-05-16 - Po艂czyn-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni Indyjskiej, przygotowywanie da艅 typu kebab, wydawanie posi艂k贸w, zatowarowanie kuchni, czuwanie nad prawid艂ow膮 praca kuchni.
S&S POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-07 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Kontrola jako艣ci, koordynacja produkcji, prowadzenie dokumentacji HACCP
SANTIA El偶bieta 艢widurska-Zag贸rska - 2016-11-17 - Wojciechowo (wielkopolskie)
Pieczenie pizzy, gotowanie potraw, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej, punkt ma艂ej gastronomii
MALS Aleksandra Wojdy艂o - 2017-02-27 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie da艅.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Fajs艂awice (lubelskie)
przygotowanie da艅 kebab i fast food oraz obsluga klienta
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Gliwice (艣l膮skie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Le艣ny - 2018-11-14 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej (tajska, nepalska, indyjska) do serwowania w restauracjach
VAVA Sp. z o.o. - 2017-03-02 - Rojk贸w (mazowieckie)
Wykszta艂cenie dowolne, osoba do przyuczenia, ch臋ci do pracy. Praca w Restauracji DON MARTINEZ. Kontakt z pracodawc膮 osobisty i telefoniczny.
UNION SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-03 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2017-09-21 - W臋drzyn (lubuskie)
Wystawianie aukcji internetowych oraz sprawdzanie poprawno艣ci ich funkcjonowania (sklep on-line, allegro). Aktualizowanie strony internetowej, wprowadzanie okresowych akcji promocyjnych. Obs艂uga newslettera. Prowadzenie portali spo艂eczno艣ciowych typu facebook, instagram, printeres. Monitorowanie dzia艂a艅 konkurencji. Monitorowanie zmieniaj膮cych si臋 trend贸w i wprowadzanie ich w firmie. Mile widziana znajomo艣膰 grafiki lub do艣wiadczenie w marketingu /reklamie.
FENIKS SP Z O.O. - 2016-08-04 - Chocian贸w (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
Zak艂ad Przetw贸r. Ryb. Mieszko G. Marcinkowska Hryckiewicz - 2016-07-11 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Nauka j臋zyka
Szko艂a Podstawowa nr 3 - 2017-08-07 - S艂ubice (lubuskie)
Przyrz膮dzanie i przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"Grill Solo"Joanna Ma艅ka-Sieradzka - 2017-06-30 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)