KUCHARZ Ornontowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, ustalanie menu, gotowanie.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony oko艂o 22 m-ceMiejsce wykonywania pracy: OrnontowicePraca w godzinach: 7.30-15.30 , 15.30-23.30 pn-pt
Data publikacji: 2017-01-13
Lokalizacja: Ornontowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Ornontowice, powiat: miko艂owski, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, ustalanie menu, gotowanie.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony oko艂o 22 m-ceMiejsce wykonywania pracy: OrnontowicePraca w godzinach: 7.30-15.30 , 15.30-23.30 pn-pt
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: z艂. brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ornontowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: miko艂owski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie minim. podstawowe. Minim. 6 m-cy do艣wiadczenia na stanowisku kucharz. Umiej臋tno艣ci gotowania.Oferta przeznaczona dla os贸b zarejestrowanych w PUP w Miko艂owie. Osoby bezrobotne do 30 roku 偶ycia spe艂niaj膮ce w/w wymagania i zainteresowane ofert膮 pracy proszone s膮 o kontakt ze swoimi Doradcami Klienta
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy w Miko艂owie z siedzib膮 w 艁aziskach G贸rnych
Adres pracodawcy:
Chopina 8, 43-170 艁aziska G贸rne, powiat: miko艂owski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: miko艂owski
Gmina pracodawcy: 艁aziska G贸rne
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁aziska G贸rne
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy w Miko艂owie z siedzib膮 w 艁aziskach G贸rnych
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.01.2017
Data dodania oferty pracy: 12.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 11.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i P. PO呕., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzeniem zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem. obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcja, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp. sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w. Sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np: zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomi臋dzy 8 -16.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
Brukarz
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Pako艣膰 (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej na potrzeby restauracji i cateringu.
L&P Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Kietrz (opolskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie sur贸wek, obs艂uga go艣ci na przyj臋ciach okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji, dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw, przygotowywanie posi艂k贸w hotelowych, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-14,14-22 w Ko艂obrzegu.
Hotel Wellness "proVita" Agnieszka Trafas - 2017-03-03 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Zgodny
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
.
FIRMA US艁UGOWO HANDLOWA KAMNATA KAMIL MICHALSKI - 2016-04-08 - Wistka Kr贸lewska (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fija艂kowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2017-05-02 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Obs艂uga nabywc贸w w handlu bezpo艣rednim metod膮 tradycyjn膮 lub po艣rednio metod膮 samoobs艂ugow膮. Sprawna i kulturalna obs艂uga klienta. Przygotowanie towaru do sprzeda偶y i wyeksponowanie. Przyjmowanie, uk艂adanie i pakowanie towaru. Utrzymanie porz膮dku w punkcie sprzeda偶y. Odpowiedzialno艣膰 za wykonane czynno艣ci.Wymagania: kultura osobista, 艂atwo艣膰 przyswajania nowych informacji.Sta偶 POWER dla os贸b do 30 r.偶. lub FP2 zmiany: 8-16, 10-18
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Piotrk贸w Borowski (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw tureckich wg przepis贸w tureckich.Wypiekanie chlebka tureckiego, zamawianie przypraw i innych sk艂adnik贸w w Turcji.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Otwock (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-07-11 - Lubin (dolno艣l膮skie)
kucharz ze znajomo艣ci膮 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Bia艂y Dunajec (ma艂opolskie)
przygotowywanie posilk贸w, robienie i wypiekanie pizzy
Konrad Knie膰 - 2018-07-19 - L臋bork (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze-kuchnia wietnamska, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
obs艂uag klienta, towarowanie sklepu, eksponowanie towaru
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Nowa Pecyna (mazowieckie)
obs艂uga klient贸w na stacji paliw
Firma Handlowo Us艂ugowa Jolanta Rakowska - 2018-08-13 - Piotrk贸w Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i ciast
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Chmielnik (艣wi臋tokrzyskie)
Sortowanie odzie偶y pakowanie odzie偶y wieszakowanie odzie偶y u偶ywanej. Utrzymanie porz膮dku na stanowiskach obs艂uga automatycznej zaklejarki karton贸w QF5050
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrzadzanie potraw wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie da艅
ZOT Zarz膮dzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o. - 2017-06-20 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
Sporz膮dzanie i przygotowywanie posi艂k贸w oraz wypiek pizzy.
NASZA CHATA Maksymilian Plata - 2018-08-16 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Bran偶a gastronomiczna, przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-
O艣rodek Wczasowo - Kolonijny Hottur Klemens Grzesik - 2017-03-14 - Sosn贸wka (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-04-26 - Gda艅sk (pomorskie)
Uk艂adanie menu, przygotowywanie da艅, przygotowywanie przek膮sek, przystawek, deser贸w, dbanie o czysto艣膰, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci.
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie potraw; sprzeda偶 i obs艂uga klient贸w, nadz贸r na prac膮 kuchni./praca na 2 zmiany (8.00-16.00; 16.00-24.00)/
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2016-12-09 - 艁om偶a (podlaskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Bia艂a (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ZAK艁ADY WYTW脫RCZE CHEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
1. Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych.3. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).4. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.5. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.6. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.7. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - 呕ukowo (pomorskie)