KUCHARZ Stary Sącz oferta pracy NASZA CHATA Maksymilian Plata
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie i przygotowywanie posiłków oraz wypiek pizzy.
Data publikacji: 2018-08-16
Lokalizacja: Stary Sącz (małopolskie)
Pracodawca: NASZA CHATA Maksymilian Plata
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Daszyńskiego 22, 33-340 Stary Sącz, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie i przygotowywanie posiłków oraz wypiek pizzy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stary Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stary Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 16.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Godziny pracy: 10-22 co drugi dzień
Nazwa pracodawcy: NASZA CHATA Maksymilian Plata
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Daszyńskiego 22, 33-340 Stary Sącz, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Stary Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stary Sącz
Ulica pracodawcy: Daszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.08.2018
Oferta pracy ważna do: 15.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
FIRMA UBX Kraków Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Kraków (małopolskie)
• Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Tuczempy (podkarpackie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Zielona Góra (lubuskie)
Gotowanie, sprzątanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-09-20 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Bierutów (dolnośląskie)
gotowanie na kuchni w szkole plus zlecone usługi
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2016-12-28 - Wola Krzysztoporska (łódzkie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2016-12-09 - Ruda Śląska (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.Praca w systemi dwuzmianowym: 7:00-15:00 i 13:00-21:00.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2018-07-25 - Łososina Dolna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, CIAST Z ZASTOSOWANIEM MASZYN I URZĄDZEŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ I POLSKIEJ, WYKAŃCZANIE I ESTETYCZNE DEKOROWANIE POTRAW, PRACA DWUZMIANOWA W GODZ. 12.00 - 20.00, 16.00 - 24.00, DLA OSÓB BEZROBOTNYCH ZAREJESTROWANYCH W PUP KOŁOBRZEG, POSIADAJĄCYCH III PROFIL POMOCY.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Nadarzyn (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ksawerów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-08-03 - Lubin (dolnośląskie)
Brak danych
Lubuska Wojewódzka Komenda OHP - 2018-03-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2017-12-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Góra (dolnośląskie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2018-01-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności, planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni, organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu, składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw, sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni, współpraca szefa kuchni z klientami i dostawcami, współpraca szefa kuchni z kierownictwem zakładu gastronomicznego oraz instytucjami nadzoru.
WGR Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Opole (opolskie)
wg zakresu obowiązków
Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA" w Czarnem - 2016-08-05 - Czarne (pomorskie)
zgodny ze st.
IRENA STEBLECKA - 2016-03-07 - Cieszków (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze sztuką kulinarną, praca w zespole, przygotowywanie imprez (wesela, urodziny), składanie zamówień.
Wowra Adrian - 2016-02-12 - Chałupki (śląskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, odpowiedzialność za produkcję, odbiór towaru z magazynu; umowa na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.30- 15.30
Centrum Kształcenia Praktycznego - 2017-09-26 - Słupsk (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków.- Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie Śląskim. Praca zgodna z organizacją roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące (17.09.2018-17.12.2018). Następna umowa na czas określony do 31.05.2019r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Osoba bez nalogów. Kontakt telefoniczny (508-166-553) lub e-mail: gastro100 (at) op.pl
DANUTA STODULSKA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-06-22 - Katowice (śląskie)
Całokształt pracy w kuchni
"POLONEZ" Hotel-Bar Jan Hara - 2018-06-25 - Nisko (podkarpackie)
Szycie cholewek.
Obuwie "DANIELLO" Daniel Konopka, Agata Konopka - Ryś spółka cywilna - 2016-09-01 - Izdebnik (małopolskie)