KUCHARZ - NADARZYN Nadarzyn oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - NADARZYN
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
Data publikacji: 2016-04-13
Lokalizacja: Nadarzyn (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Nadarzyn, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - NADARZYN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nadarzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2016
Data zakończenia pracy: 14.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, minimum 1 rok stażu pracy w zawodzie, dobra znajomość kuchni wietnamskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Drzymały 30, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pruszków
Ulica pracodawcy: Drzymały
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 14.04.2016
Oferta pracy ważna do: 28.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-03-02 - Zawiercie (śląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej (krewetki) zgodnie z powierzonym przepisem, utrzymanie czystości w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 2 lata. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 10:00-22:00 + praca w dni wolne: niedziela i święta. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jak kucharz w przygotowywaniu dań kuchni śródziemnomorskiej (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 5 lat). Wymagana umiejętność gotowania. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dań, deserówdbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Częstochowa (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem
Sprzedaż Materiałów Budowlanych Andrzej Jędrzejuk - 2017-04-25 - Marki (mazowieckie)
• Udział w procesie przeładunku towarów: wydawanie, przyjmowanie, rozładowywanie towaru; identyfikowanie i układanie towarów wg procedur oraz zasad obowiązujących w firmie• Prowadzenie dokumentacji magazynowej przychodzącej i wychodzącej• Rozliczanie dostaw / wydań towarów• Dbałość o jakość i ilość wydawanego towaru• Utrzymanie ładu i porządku w magazynie zgodnie z obowiązującymi procedurami i przepisami bezpieczeństwa i higieny pracyKandydatom oferujemy:Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracęSzeroki pakiet świadczeń socjalnych (opieka medyczna, Karta MultiSport, ubezpieczenie na życie)Możliwość rozwoju zawodowegoCiekawą dynamiczną pracę w firmie będącej liderem na europejskim rynku logistyki dla przemysłu imotoryzacjiOsoby zainteresowane prosimy o przesłanie aplikacji hrpolska (at) gefco.netProsimy o umieszczenie numeru referencyjnego w temacie maila oraz umieszczenie w aplikacji klauzuli o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych o treści:"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
GEFCO POLSKA SP. Z O.O. - 2017-04-06 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
Montaż tras kablowych, montaż instalacji elektrycznych
Elektromonter-Jaworzno Sp. z o.o. - 2017-08-02 - Jaworzno (śląskie)
Utrzymanie czystości , przygotowywanie potraw , zamawianie towaru , odpowiedzialnosć za stan magazynowy , zarządzanie zespołem.
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2016-05-11 - Brzezina (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, USTALANIE KARTY DAŃ, ZARZĄDZANIE BUDŻETEM NA WYDATKI SPOŻYWCZE, SZKOLENIE POZOSTAŁYCH KUCHARZY Z KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ ORAZ OBSŁUGI BRAZYLIJSKIEGO GRILLA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA PORTUGALSKIEGO I ANGIELSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz/ pomoc kuchenna
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-12-08 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Zapoznanie z organizacją pracy w kuchni, przygotowywanie stanowiska pracy, zapoznanie z recepturami potraw i menu, pobranie surowców, przygotowanie narzędzi pracy, prowadzenie obróbski wstepnej, realizacja zamówień, zabezpieczanie surowców, sprawdzanie stanu magazynu na następny dzień,przygotowywanie zamówień, przestrzeganie przepisów BHP i ppoż, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie stałatek oraz sosów, stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Łuków (lubelskie)
umiejętność gotowanie, doświadczenie mile widziane
ANDRZEJ BILIŃSKI Restauracja "BLISS" - 2018-03-07 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości w miejscu pracy, "domowe obiady" Praca w godz. 9.00-13 i 11.30-15.30 od pon.- piątku. 1/2 etatu
Bożena Witkowska Kiosk Spożywczo- Gastronomiczny IMBIS - 2017-09-21 - Środa Śląska (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
DGP Catering Partner Sp. z o.o. - 2017-02-17 - Starachowice (świętokrzyskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw; ustalanie menu; wydawanie dań.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-07-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw różnego rodzaju potraw, ciast, napoi, wykończanie, przygotowanie, dekorowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych
SODEXO POLSKA SP. Z O.O. - 2017-08-17 - Świdnica (dolnośląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Kielce (świętokrzyskie)
w/g stanowiska
P.P.U.H. ,,MKW '' - Michał Woźniak - 2016-07-28 - Kielce (świętokrzyskie)
wg.stanowiska
ZAJAZD WERNYHORA s. c. - 2016-08-18 - Sułoszowa (małopolskie)
przygotowywanie produktów, obróbka ciasta, wypiek i podawanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Łęczyca (łódzkie)
OBSŁUGA STRONY I SKLEPU INTERNETOWEGO W ZAKRESIE TWORZENIA I WPROWADZANIA TREŚCI ORAZ DODAWANIA PRODUKTÓW, OBSŁUGA SPRZEDAŻY INTERNETOWEJ ZA POŚREDNICTWEM SKLEPU INTERNETOWEGO I ALLEGRO, OBSŁUGA SPRZEDAŻY STACJONARNEJ W SKLEPIE.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Opoczno (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW w ŁODZI - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2018-03-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Wymagane 3 mies. doświadczenie w przygotowywaniu dań kuchni ukraińskiej: lepieniu pielmeni, kreplachów oraz charotesu według oruginalnej receptury ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa urządzeń biurowych (komputer, faks, drukarka, kserokopiarka, skaner), zapoznanie się z obiegiem dokumentów, segregacja dokumentów i rozdzielania na poszczególne działy, wprowadzanie danych do systemu, przygotowywanie etykiet na wyprodukowany towar, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Słodków (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2017-04-10 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie dań z karty, utrzymywanie porządku na kuchni, prezentacja dań, dekorowanie dań; kontrolowanie dostaw oraz jakości przyjmowanych produktów;
LOGO-LIFT S.C. - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Nowy Targ (małopolskie)