KUCHARZ Zawiercie oferta pracy GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
Data publikacji: 2018-03-02
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MRZYGŁODZKA 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
równoważny system czasu pracy w godz. 10.00-22.00 (dwa dni pracy, dwa dni wolne)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2018
Data zakończenia pracy: 14.06.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. zawodowe lub średnie, 3 m-ce doświadczenia w zawodzie, orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Mrzygłodzka 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: Mrzygłodzka
Numer budynku pracodawcy: 273
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.03.2018
Data dodania oferty pracy: 02.03.2018
Oferta pracy ważna do: 21.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, kebabów
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-17 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO GÓRNICZE "DEMEX" Sp. z o. o./ Restauracja i Bistro Szyb Maciej - 2016-07-06 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie pizzy od półproduktów do wyrobu gotowego
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-09-13 - Dęblin (lubelskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie dań kuchni polskiej
Piotr Gierszewski ALFA - 2017-07-13 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań w hotelu, restauracji
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2016-08-30 - Lubin (dolnośląskie)
Strzyżenie damsko-męskie.
Firma Handlowo-Usługowa Janusz Wójcik - 2016-07-26 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie surówek, kebabów, potraw kuchni pakistańskiej, dbanie o czystość.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie dań, ustalanie menu, dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych. Praca w ramach umowy zlecenie (min. 20 godzin tygodniowo w zależnosci od zleceń) w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 13,70 zł brutto na godzinę.
DREMAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Pracodawca umożliwia przyuczenie do zawodu. Praca w "Domku w Dolinie"
Hotel "Spa Dr Irena Eris" Krynica- Zdrój Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Staż ze środków Rezerwy Ministra dla osób z I i II profilem
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowanie produktów, gotowanie, smażenie potraw, dań mącznych, zup, serwowanie dań, zamawianie towaru, sprawdzane terminów ważności, przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe. Praca w godzinach 7.00-15.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Śrem (wielkopolskie)
Pzrygotowanie i sprzedaż posiłków
Neptun Panic Spółka Jawna - 2017-01-18 - Czyżowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Gedeon Richter Polska Spółka z o.o. DW Janosik - 2017-06-28 - Powroźnik (małopolskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia dzieci w wieku przedszkolnymdbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłkówdbałość o czystość pomieszczeń kuchennychwspółudział w układaniu jadłospisów. Kontakt z pracodawcą: przedszkole.kobierzyce (at) wp.pl lub 71 3111241.
Przedszkole Samorządowe w Kobierzycach - 2016-06-03 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Brak danych
Pod Borem Warzybok sc - 2016-09-06 - Rzetnia (wielkopolskie)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przyrządzanie pizzy, sałatek, dań gorących, przygotowywanie półproduktów, obsługa zmywaka, odbieranie zamówień
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "DESPERADO 2" Ziobro Katarzyna - 2016-09-27 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
wystawianie faktur, przyjmowanie wpłat gotówkowych, obsługa klienta
"BEST" S.J. Centrum BHP i P.POŻ. Z.P.CH - 2016-03-23 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wg stanowiska
SUCHTA IWONA - 2017-07-26 - Pułtusk (mazowieckie)
-Pomoc w przygotowaniu: ciepłych dań, zminych, dań śniadaniowych dla klientów indytwidualnych i zorganizowanych grup konferencyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie obiadów
Bar U Jana s.c. J.Falba,J.Wyszyński Turzyn 89 ,Brańszczyk - 2018-02-21 - Turzyn (mazowieckie)
przygotowywanie dań, catering, imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłków.Praca 4 dni w tygodniu (cz.- nd.)Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą - uzależnione od doświadczenia i umiejętności.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2016-06-09 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne stanowisko pracy kucharz. Kontakt tel. 603 751 973
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne >>PTAK<< w Kielcach - 2018-02-09 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Techniczne HARDKOP - Hotel WODNIK - 2016-12-02 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie i pomoc w sporządzaniu posiłków (zupy, bigosy, sałatki, dania główne). Praca w godzinach od 10:00-18:00. Praca od poniedziałku do piątku.
"DOMINIKANA" Anna Dominik - 2016-11-29 - Dobra (małopolskie)
Prace związane z obróbką żywności, wypiek pizzy, grill
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2017-08-03 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS Sp. z o.o. - 2016-10-19 - Gdańsk (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)