KUCHARZ Rzetnia oferta pracy Pod Borem Warzybok sc
![Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Brak danych
Data publikacji: 2016-09-06
Lokalizacja: Rzetnia (wielkopolskie)
Pracodawca: Pod Borem Warzybok sc
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:63-600 Rzetnia 110, powiat: k臋pi艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Brak danych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzetnia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: k臋pi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: K臋pno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
praca sta艂a, praca w wolne dni, pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 06.09.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
obs艂uga kuchni w obiekcie hotelowo-gastronomicznym
Nazwa pracodawcy: Pod Borem Warzybok sc
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrzeszowie
Adres pracodawcy:
63-600 Rzetnia 110, powiat: k臋pi艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: k臋pi艅ski
Gmina pracodawcy: K臋pno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzetnia
Numer budynku pracodawcy: 110
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: restauracje
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie pizzy
Firma Handlowo Us艂ugowa Anna M贸艂ka - 2017-03-14 - Ko艅czyce Ma艂e (艣l膮skie)
przygotowywanie posilk贸w z menu kuchni ukrai艅skiej, ustalanie menu, robienie zakup贸w
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprz臋tu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2017-02-23 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2018-04-10 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 sushi, dania zimne i gor膮ce, dania z grilla, maki, zupy, z owoc贸w morza,
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Z膮bki (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja i dystrybucja posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Zakopane (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Wieliczka (ma艂opolskie)
wg stanowiska
ABL Sp. z.o.o - 2017-06-23 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
odpowiednio do stanowiska
TAROTT - DARIUSZ WR脫BEL - 2017-05-11 - Gol臋czewo (wielkopolskie)
Samodzielne gotowanie i przygotowywanie potraw i da艅. Estetyczne prezntowanie da艅 i potraw. Uk艂adanie i wprawadzanie nowego menu.
P.U.H. KLIMCZAK - 2015-12-09 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w, kolacji wg norm i receptur,- Zg艂aszanie zapotrzebowania na produknty spo偶ywcze,- Przestrzeganie zasad BHP i HACCP,- Utrzymanie miejsca pracy w czysto艣ci.
Zwi膮zek Rzemios艂a Polskiego ORW "RZEMIE艢LNIK" - 2018-03-05 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw azjatyckich, dekorowanie da艅, przygotowanie sos贸w azjatyckich do da艅, przygotowanie z ca艂ego zakresu menu, dopilnowanie porz膮dku w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
Wykonywanie rob贸t murarskich na budowach realizowanych przez firm臋. Praca na terenie Warszawy.
Zbigniew Gancarz - 2017-01-27 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W 艁A艃CUCIE - 2017-02-09 - 艁a艅cut (podkarpackie)
wed艂ug stanowiska pracy, przygotowywanie produkt贸w i p贸艂produkt贸w do potraw i da艅, w razie konieczno艣ci dostarczenie zam贸wienia do klienta.
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA STEFAN MADYDA - 2018-06-21 - Mnik贸w (ma艂opolskie)
Firma Restauracja nad Odr膮 zatrudni kucharza z do艣wiadczeniem zawodowym lub osob臋 po szkole
Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzie偶owo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odr膮" - 2016-08-30 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: przystawek, zup, da艅 g艂贸wnych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2017-01-20 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16 lub 6-14; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 6-16
GP PLUS GADOMSKA PAWELCZYK S.C. - 2017-10-06 - S艂upsk (pomorskie)
praca na kuchni, przygotowanie i obr贸bka produkt贸w,potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Szczecno (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami wg. oryginalnych przepis贸w kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw: barszcz, pierogi ukrai艅skie, pampuszki
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze wietnamskim, przyrz膮dzanie potraw wietnamksich
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie menu a la carte.Obs艂uga urz膮dze艅: Pacojet i Sousvide Garer (wolnowar).Organizacja pracy w kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-11-21 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Skoki (wielkopolskie)
poznanie zasad BHP i PPO呕 w miejscu pracy; zapoznanie z obow. w Urz臋dzie aktami prawnymi; zapoznanie z obiegiem dokument贸w i procedurami obow. w kom贸rce; zapoznanie z metodologi膮 spo艂ecznych i rolniczych bada艅 ankietowych; uczestnictwo w pozyskiwaniu i przetwarzaniu danych stat.; rejestrowanie danych w systemach informatycznych bada艅; zapoznanie z zasadami kontroli i analizy pozyskanych danych stat.
URZ膭D STATYSTYCZNY W BYDGOSZCZY - 2016-03-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie
Przedsi臋biorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyza艂o - 2017-02-21 - August贸w (podlaskie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty 偶ywno艣ciowe, odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Miszewko (pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni pakista艅skiej : chioken tikkamasala,butter chicken, prawn tandoori-utrzymywanie porz膮dku w kuchni i na sali konsumpcyjnej-kontakt z zagranicznymi dostawcami
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Jawor (dolno艣l膮skie)