KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja i dystrybucja posiłków
Data publikacji: 2017-03-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Produkcja i dystrybucja posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.03.2017
Data dodania oferty pracy: 24.03.2017
Oferta pracy ważna do: 23.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
WYKONYWANIE INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UPRAWNIENIA SEP DO 1KV, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Sztum (pomorskie)
Utrzymanie porządku i czystości wewnątrz budynku, utrzymanie porządku i czystości w otoczeniu budynku, obsługa i konserwacja sprzętu technicznego wykorzystywanego w pracy, wykonywanie prac naprawczych wewnątrz i na zewnątrz budynku, pielęgnowanie zieleni.
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Łaszczówka (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
PHU "ALPOL" s.c - 2016-07-05 - Rochna (łódzkie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innych oraz podstawowych potraw różnych diet.Zamawianie art. spożywczych, żywności do wykonywania potraw.Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów oraz deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń wykorzystywanych w gastronomii.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gorzewo (mazowieckie)
Przygotowanie potraw wg norm jakościowych i procedur, kontrola i przestrzeganie wytycznych dotyczących higieny, czystości i bezpieczeństwa pracy, dbanie o dobry wizerunek restauracji, umiejętność tworzenia receptur zgodnie z zasadami FC, odpowiedzialność za politykę kosztową i magazynową. Wymagania: wykształcenie gastronomiczne - kuchnia tajska, staż pracy min. 3 lata, komunikatywna znajomość j. angielskiego, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Hito-Korab ,Sablewski-spółka cywilna - 2016-09-26 - Reda (pomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni wschodniej w tym ukraińskiej , dbanie o wysoką jakość świadczenia usług , dbanie o czystość , porządek na stanowisku pracy3 zmiany 6-14 12-20 14-22wyn. zł/h brutto
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie pizzy, inne dania z karty
NOWATOR Wiktor Przepiórkowski - 2018-01-10 - Kutno (łódzkie)
liczenie asortymentu w markecie
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Bytom (śląskie)
obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie dań na miejscu i na wynos, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie i serwowanie napoi i drinków wysokiej jakości, które zachwycą gości lokalu. Udzielanie wsparcia w bieżących obowiązkach obsługi lokalu i stała współpraca z członkami załogi. Profesjonalna obsługa gości restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dań
PUNKT GASTRONOMICZNY Marek Jamróz - 2018-10-25 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Utrzymywanie porządków na terenie szkoły
Szkoła Podstawowa nr 3 - 2017-11-02 - Słubice (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wacyn (mazowieckie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Straszyn (pomorskie)
,zakres czynności: samodzielne przygotowywanie różnego rodzaju potraw, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach zgodnie z zamówieniami klientów, dbanie o jakość, smak i estetykę przygotowywanych i wydawanych potraw, pomoc przy prowadzeniu rejestrów HACCP.zakres czynności: przyjmowanie zamówień od klientów, dbanie o odpowiednią ekspozycję towarów, przyjmowanie towaru i sprawdzanie go ze stanem faktycznym, kontrolowanie dat ważności towarów, produktów, dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy, utrzymanie porządkuI zmiana 7.00-15.00II zmiana 9.30-17.00 lub 10.30-18.30
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie składników do produkcji pizzy, produkcja i wypiek pizzy. Umowa na okres próbny - 3 miesiące, praca według grafiku w godzinach 10.00-22.00 lub 10.00-23.00, również w dni wolne.
Pizzeria COLOSEUM s.c. - 2018-07-06 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków w kuchni szpitalnej, wydawanie dla pacjentów szpitala
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Świdnik (lubelskie)
odbieranie tekturowych opakowań z maszyn, sprawdzanie jakości produktu, układanie opakowań według wskazówek kierownika, dbanie o czystość w miejscu pracy
OTTO WORK FORCE SOLUTIONS SP. Z O.O. - 2017-01-27 - Mszczonów (mazowieckie)
Wykonywanie powłok na metale. Przygotowanie materiału do pokrywania.
Przedsiębiorstwo ANT - 2017-01-13 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
wg stanowiska
ATA Sp. Akcyjna - 2016-07-08 - Kraków (małopolskie)
KUCHARZ
SZPITAL POWIATOWY IM.PRAŁATA J. GLOWATZKIEGO W STRZELCACH OPOLSKICH - 2017-11-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Chodzież (wielkopolskie)
Załadunek i rozładunek towarów, kompletacja zamówień
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków , dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, wydawanie posiłków
SSS "PIAST" STRZELCE OP. - 2018-09-05 - Strzelce Opolskie (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Różewiec (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa - 2017-07-24 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25. sala G
Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej - 2016-08-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne gotowanie obiadów
kontakt przez OHP - 2016-07-19 - Kępno (wielkopolskie)