KUCHARZ Łańcut oferta pracy RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni polskiej
Data publikacji: 2017-02-09
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
staż pracy mile widziany, umiejętność gotowania, dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.02.2017
Data dodania oferty pracy: 07.02.2017
Oferta pracy ważna do: 07.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Nauka gotowania wg przepisów obowiązujących w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-08-27 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Podłęż (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie zup, przygotowywanie dań głównych, przygotowywanie makaronu, zmywanie naczyń, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości. Dyspozycyjność od 7:30 do 24:00, praca w dni wolne, system wynagrodzenia godzinowy. 160-170 godzin pracy miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Mszanka (małopolskie)
gotowanie,przygotowywanie kanapek,przekąsek,fast food
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązującychnorm ; Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościachprzewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem ;Kierowanie pracą pomocy kuchennej , dbanie o harmonijne współdziałanie iprzyjemna atmosferę pracy; Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków ; praca od 7-15
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-08-21 - Opole (opolskie)
Ocena surowca przed przygotowanie posiłków, przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Stróże (małopolskie)
obsługa wózka widłowego
kontakt przez OHP - 2018-01-23 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, obsługa klienta.
"JANTAR" USŁUGI PRODUKCJA HANDEL MAREK TARASZKIEWICZ - 2017-03-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
SPORZĄDZANIE MENU WDŁ. OBOWIĄZUJĄCYH GRAMATUR, Z WPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE (KUCHARZ), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEMIEJSCE PRACY W ŚWINOUJŚCIUGODZINY PRACY:06:00-14:00;14:00-22:00
HOTEL ATOL SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z menu. Robienie pizzy. Utrzymanie porzątku na stanowisku pracy.
Bazylia i domowi styliści Paulina Czerwińska - 2018-03-27 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
Przygotowanie potraw dla gości hotelowych oraz na przyjęcia okolicznościowe, obróbka surowców dostarczanych przez dostawców. Wymagane wykształcenie zawodowe lub średnie, mile widziane doświadczenie, ogólna wiedza kulinarna.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Mysłowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i rozdawanie posiłków, zapotrzebowanie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z oryginalnych przepisów arabskich.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Łódź (łódzkie)
Kontrola ważności produktów do spożycia, dbanie o wizerunek ekspozycji towarów, sezonowe inwentaryzacje.
kontakt przez OHP - 2017-08-16 - Gliwice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
przyjmowanie zamówień, przygotowywanie posiłków
Stanisław Białkowski - 2016-01-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
Guo & Wang Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Układanie menu,-Pierwszy kontakt telefoniczny 607-343-215,-Praca dwuzmianowa, lokal czynny w godzinach 7-19.
PRZEDIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANDRZEJEWSKA DANUTA - 2017-08-24 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-04-19 - Serock (mazowieckie)
Obsługa klientów oraz sprzedaż usługi, rekrutacja pracowników fizycznych w różnych branżach, wsparcie administracyjne pracowników, prowadzenie bieżących rozliczeń zatrudnionych pracowników
kontakt przez OHP - 2017-11-17 - Gliwice (śląskie)
opracowywanie, prezentacja oferty firmy, negocjacje handlowe; praca na terenie powiatu starachowickiego
ELEX Edward Zając i Wspólnicy sj - 2018-08-02 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Obsługa kasy fiskalnej, obsługa stoiska miesnego, odbiór i ułożenie towaru
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Milówka (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków,dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni,rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ASTRA s.c. Halina Jagłowska, Mirosław Dermont - 2017-12-14 - Olecko (warmińsko-mazurskie)