KUCHARZ Podłęż oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
Data publikacji: 2016-03-17
Lokalizacja: Podłęż (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Podłęż, powiat: garwoliński, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Podłęż
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: garwoliński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Adres pracodawcy:
Kościuszki 27, 08-400 Garwolin, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: garwoliński
Gmina pracodawcy: Garwolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Garwolin
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.03.2016
Oferta pracy ważna do: 24.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-04-19 - Serock (mazowieckie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Brzostek (podkarpackie)
Kucharz
Delikatesy "VITAL" T&K Bar-Pizzeria "Magnat" Josipienko Tadeusz - 2016-04-11 - Augustów (podlaskie)
przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnejpraca na umowę zlecenie nie mniej niż 60 godzin w miesiącuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2018-09-14 - Dęblin (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Radom (mazowieckie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2017-01-17 - Ruda Śląska (śląskie)
praca na kuchni w pencjonacie
"JĘDRUŚ" FHU JEZUTEK ANDRZEJ - 2018-04-06 - Zawoja (małopolskie)
Produkcja dań garmażeryjnych, przygotowywanie potraw
Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała - 2015-12-15 - Żary (lubuskie)
lakierowanie
Kusiak Pracownia Stolarska Krzysztof Dąbrowski - 2017-05-23 - Kobyłka (mazowieckie)
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Dbałość o procedury ustawowe i HACCP,Zachowanie czystości stanowiska pracy,Współpracę i ewentualne zarządzanie pozostałym personelem gastronomii.
kontakt przez OHP - 2018-06-01 - Sieraków Śląski (śląskie)
Wykształcenie dowolne. Naprawa i wymiana zużytych części, diagnozowanie usterek, montowanie i demontowanie instalacji, układów elektrycznych i mechanicznych. Praca w godzinach od 6:00 do 22:00 na dwie zmiany. Wynagrodzenie miesięczne. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
JUZJADE.PL RAFAŁ KLIMEK - 2018-10-19 - Radlin (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Prace w dziale żywienia przy przygotowywaniu posiłków; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Sopot (pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z menu,przygotowanie zamówień,odbieranie dostaw,utrzymanie czystości i ładu w miejscu pracy,prowadzenie dokumentacji HACCP
ADMAR Adam Ruciński - 2017-01-23 - Nieborów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Grzybowie.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2017-01-17 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Obsluga klienta na stołówce pracowniczej. Praca w godzinach od 7:00-15:00 i od 11:00 - 19:00.
P.P.H.U. "WA-BI" DARIUSZ BIAŁOŻYT 2 " SIDAR "S.C. DARIUSZ BIAŁOŻYT ,DAMIAN ZADĘCKI - 2016-12-09 - Kęty (małopolskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2017-04-27 - Puławy (lubelskie)
Utrzymania należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykulów spożywczych wydanych do kuchni. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy. Przestarzeganie terminów badań okresowych. Wykonywanie innych czynności słuzbowych zlecownych przez Dyrektora, kucharz przestrzega obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnetrznych Dyrektora, przestrzega tejemnicy państwowej i służbowej, przestrzega przepisów bhp i ppoż oraz bierze udział w organizowanych szkoleniach i kursach.Kontakt z pracodawcą: 71 798 68 04
Przedszkole nr 61 - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE ROBOTOP ANNA GREJMAN - 2016-05-17 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia ukraińska)
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-08-12 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
- sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów- dekorowanie, porcjowanie , estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
INP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-27 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-02-12 - Mszana (śląskie)
przygotowywanie potraw, obsługa kasy fiskalnej
ABRAKEBABRA 2 S.C. DOROTA MIŚKOWIEC, JAROSŁAW KASPRZYK - 2016-02-09 - Wadowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Cafe Bar JOKER I.Dąbrowska - 2016-08-09 - Bolesławiec (dolnośląskie)