KUCHARZ August贸w oferta pracy Delikatesy "VITAL" T&K Bar-Pizzeria "Magnat" Josipienko Tadeusz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz
Data publikacji: 2016-04-11
Lokalizacja: August贸w (podlaskie)
Pracodawca: Delikatesy "VITAL" T&K Bar-Pizzeria "Magnat" Josipienko Tadeusz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wi艣niowa 121, 16-300 August贸w, powiat: augustowski, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: August贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: augustowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: August贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.04.2016
Nazwa pracodawcy:
Delikatesy "VITAL" T&K Bar-Pizzeria "Magnat" Josipienko Tadeusz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Augustowie
Adres pracodawcy:
Wi艣niowa 121, 16-300 August贸w, powiat: augustowski, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: augustowski
Gmina pracodawcy: August贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: August贸w
Ulica pracodawcy: Wi艣niowa
Numer budynku pracodawcy: 121
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Augustowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.04.2016
Data dodania oferty pracy: 11.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Lubsko (lubuskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w zar贸wno ciep艂ych jak i zimnych , grilowanie , ustalanie menu , dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, rozdzielanie obowi膮zk贸w zespo艂owiprzepracowywanie na umowie zlecenia +ZUS oko艂o 80 godzin w miesi膮cu wed艂ug potrzeb, dyspozycyjno艣膰 od 9:00 do23:00
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga gyrosa, frytkownicy, przygotowanie da艅 mi臋snych Miejsce pracy: ul. Wroc艂awska 71, 55-002 Kamieniec Wroc艂awskiKontakt z pracodawc膮 telefoniczny: 506-472-263Sala G
APRIL Joanna Sm贸艂ka - 2017-11-16 - Kamieniec Wroc艂awski (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 10-18 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wniez w weekendy.
Firma Us艂ugowo - Handlowa ROMA (Sma偶alnia MOLA) - 2016-02-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
obowi膮zki wynikaj膮ce z umowy agencyjnej
Spo艂em Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w Kutno - 2017-04-03 - Kutno (艂贸dzkie)
Kontrola prawid艂owego zu偶ycia surowc贸w pobranych do produkcji, sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i normami obowi膮zuj膮cymi w 偶ywieniu zbiorowym.
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-03-29 - Gda艅sk (pomorskie)
- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez prze艂o偶onego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie r贸wnowa偶nym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagania: Mile widziane do艣wiadczenie w pracy na kuchni z 偶ywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynno艣ci zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowi膮zk贸w. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - ODDZIA艁 FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Kontakt tel. 604 414 095
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanis艂aw Lesiak - 2017-02-01 - Ch臋ciny (艣wi臋tokrzyskie)
Prace zwi膮zane z przygotowywaniem potraw a la carte, prace przygotowawcze, przestrzeganie zasad higieny w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Prusewo (pomorskie)
przew贸z materia艂贸w na budow臋
ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU - MAREK KRAWCZY艃SKI - 2017-12-12 - Krzykosy (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, godz. pracy 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Chorz贸w (艣l膮skie)
kucharz przy grillu, sma偶enie ryb i mi臋s, produkcja meksyka艅skich da艅
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W;WYMAGANIA: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE MIN. 1 ROK;KONTAKT Z PRACODAWC膭: TEL 888254607
SKLEP WIELOBRAN呕OWY ALEX KACZMAREK AGNIESZKA - 2017-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2015-12-31 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
wykonywanie posadzek maszynowych Mixokret
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Wolin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ORAZ PIZZY
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Skierniewice (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
STRZELECKA SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA STRZELCE OPOLSKIE - 2017-03-23 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-11 - Aleksandr贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-03-08 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 WG KARTY, MENU WG USTALONYCH RECEPTUR
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i da艅 typowych dla kuchni ukrai艅skiej wg oryginalnych receptur. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Praca na hali przy produkcji czy艣ciwa fabrycznego.
PPHU "TUR" Michalska Barbara - 2017-04-14 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Odpowiedzialno艣膰 za przygotowywania potraw w sektorze tzw. "zimnej kuchni" w tym m.in. ciep艂ych i zimnych bufet贸w, zar贸wno przek膮ski i sa艂atki. Krojenie surowego mi臋sa i odpowiedzialno艣膰 za pomieszczenia ch艂odnicze. Przygotowanie menu na imprezy okoliczno艣ciowe. Przestrzeganie przepis贸w higieny pracy i zasad HACCP. Odpowiedzialno艣膰 za w艂a艣ciwy stan cz臋艣ci kuchennej, w szczeg贸lno艣ci w odniesieniu do LMHV lub standard贸w wewn臋trznych.
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu fast - food.
US艁UGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTY艁A - 2016-07-25 - Zamo艣膰 (lubelskie)
-
ZEG Zak艂ad Elektryczny Sp. z o. o. - 2018-04-09 - Gryfice (zachodniopomorskie)
-
VINCENT S.C. REGINA KOZ艁OWSKA & ANDRZEJ KOZ艁OWSKI - 2017-03-30 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
PHU"Akcent"we Fromborku Iwona Borowska - 2016-01-11 - Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo OVUM Sobczyk Maciej Drawsko Pom. - 2018-03-15 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)