KUCHARZ Kamieniec Wrocławski oferta pracy APRIL Joanna Smółka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa gyrosa, frytkownicy, przygotowanie dań mięsnych Miejsce pracy: ul. Wrocławska 71, 55-002 Kamieniec WrocławskiKontakt z pracodawcą telefoniczny: 506-472-263Sala G
Data publikacji: 2017-11-16
Lokalizacja: Kamieniec Wrocławski (dolnośląskie)
Pracodawca: APRIL Joanna Smółka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocławska 71, 55-002 Kamieniec Wrocławski, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obsługa gyrosa, frytkownicy, przygotowanie dań mięsnych Miejsce pracy: ul. Wrocławska 71, 55-002 Kamieniec WrocławskiKontakt z pracodawcą telefoniczny: 506-472-263Sala G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamieniec Wrocławski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czernica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Obsługa gyrosa, frytkownicy, tostera, grilla
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: książeczka sanepidowska*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, staż pracy bez znaczenia, książeczka sanepidowska, obsługa gyrosa, frytkownicy, tostera, grilla itp., możliwość zamieszkania w Kamieńcu Wrocławskim
Nazwa pracodawcy: APRIL Joanna Smółka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Spółdzielcza 13A, 55-002 Kamieniec Wrocławski, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wrocławski
Gmina pracodawcy: Czernica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamieniec Wrocławski
Ulica pracodawcy: Spółdzielcza
Numer budynku pracodawcy: 13A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.12.2017
Oferta pracy ważna do: 31.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa klientów, przygotowanie posiłków
OR.PW Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Kłodawa (lubuskie)
przygotowywanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2018-04-18 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw tureckich; serwowanie dań w oryginalny turecki sposób;
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2017-02-09 - Opole (opolskie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami i zatwierdzonym jadłospisem dekadowym,- wydawanie podstawowych posiłków w jadalni oraz do pokoi Mieszkańców,- przestrzeganie zasad higieny i procedur zapewniających właściwą jakość żywności,- przestrzeganie zasad HACCP oraz zaleceń sanepidu,- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach i utrzymanie w czystości sprzętów i urządzeń,- dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów,- stosowanie czystej odzieży ochronnej,- sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń,- zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń,- prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, - ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2018-07-25 - Mielec (podkarpackie)
Prace związane z sortowaniem surowców wtórnychKontakt: Szczepan Cieślak, tel. 606776500, e-mail: puk (at) tamax.net.pl
P.U.K. TAMAX - 2018-08-09 - Sędziszów (świętokrzyskie)
Prace remontowe i konserwacyjne, dozór obiektu
Zespół Szkół Ogólnokształcacych nr 1 - 2017-04-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Kompletowanie zamówień złożonych przez klientów on-line, praca na hali, pomoc przy wykładaniu towaru na innych działach.
kontakt przez OHP - 2016-09-22 - Lublin (lubelskie)
Obsługa klienta, wykładanie towaru, zamawianie towaru, współpraca z dostawcami, dbanie o dział
kontakt przez OHP - 2017-06-02 - Brzeg (opolskie)
-
ALEMS Tomasz Smela - 2017-11-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe, kierunek: lakiernik. Lakierowanie i przygotowanie do lakierowania. Kontakt z pracodawcą osobisty.
DORPOL SC GABRIELA I AMADEUSZ SZYMURA - 2016-11-04 - Rybnik (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 12.00- 20.00
GOŚCINIEC STAROPOLSKI KATARZYNA HLIWSKA - 2018-06-26 - Główczyce (pomorskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2017-09-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie dań.
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2018-04-27 - Łomża (podlaskie)
Sporządzanie potraw w/g jadłospisu ustalonego; Utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Chris Turystyka i Rekreacja Magdalena Alchimowicz - 2018-01-25 - Kruklanki (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Puławy (lubelskie)
Dbałość o asortyment baru, sporządzanie zamówień, uzupełnianie zapasów
Bukowiańskie Towarzystwo Geotermalne Sp. z o.o. - 2016-10-28 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
Gotowanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, organizowanie imprez okolicznościowych, ogólna praca kucharza, gospodarka magazynowa.
FARAON Małgorzata Sylwia Lach-Gwiazda - 2018-04-06 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2017-03-07 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
prace pomocnicze jak i samodzielne na kuchni, przygotowywanie posiłków z kartą oraz na większe uroczystości zorganizowane
Wejmar Sp. z o.o. - 2017-05-09 - Rzucewo (pomorskie)
praca przy wykopach wodno - kanalizacyjnych
Zakład Usługowy Wodno - Kanalizacyjny i C.O. Dariusz Bartczak - 2018-01-23 - Osięciny (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Brzegi (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży szkolnej, turystów, oraz na imprezy okolicznościowe. Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności Zawodowej w Krzyżewie - 2017-04-13 - Krzyżewo (podlaskie)
2 x w tygodniu całodniowe wyjazdy z towarem do klientów (samochodem dostawczym, kat. B).Stałe trasy w kierunkach Olsztyn; Giżycko; Łomża.Pozostałe dni praca w siedzibie firmy w Bydgoszczy (dział handlowy lub magazyn).
PHU "PRYMUS" Zygmunt Grygorczuk - 2016-11-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przytowanie posiłków na stacji paliw
F.P.H. MICHAŁ GRZYBOWSKI - 2015-11-16 - Połupin (lubuskie)
przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur kuchni tureckiejWYMAGANA ZNAJOMOŚĆ ORYGINALNYCH RECEPTUR WW. KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Łódź (łódzkie)