KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur kuchni tureckiejWYMAGANA ZNAJOMOŚĆ ORYGINALNYCH RECEPTUR WW. KUCHNI
Data publikacji: 2018-06-11
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur kuchni tureckiejWYMAGANA ZNAJOMOŚĆ ORYGINALNYCH RECEPTUR WW. KUCHNI
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
WYMAGANA ZNAJOMOŚĆ ORYGINALNYCH RECEPTUR ORAZ UMIJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI TURECKIEJ
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.06.2018
Oferta pracy ważna do: 25.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
smażenie i przygotowanie ryb
SMAŻALNIA RYB ATOL Łukasz Grabowski Darłowo - 2016-03-08 - Darłowo (zachodniopomorskie)
obsługa zleceń spedycyjnych i transportowych, prowadzenie dokumentacji transportowej, kontakt z kontrahentami w j. rosyjskim i ukraińskim
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni sanatorium
PRZEDSIĘBIORSTWO UZDROWISKOWE "USTROŃ" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-19 - Ustroń (śląskie)
Pomoc w pracach biurowych, obsługa programów i wprowadzanie danych do systemów komputerowych, utrzymywanie kontaktów telefonicznych i e-mailowych z firmami z Białorusi
Piekarnia-Ciastkarnia Bogdan Jarząb - 2017-07-31 - Dąbrówka (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie dańkuchni bangladeskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Zielona Góra (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚĆI I UTRZYMANIE PORZĄDKU
INTRASERVIS JOB SPÓŁKA Z O.O. - 2017-11-21 - Goleniów (zachodniopomorskie)
- Osoba zatrudniona na wyżej wymienionym stanowisku będzie: prowadziła kompleksową ewidencję wszystkich projektów finansowych z funduszy europejskich realizowanych przez CUW Katowice i jednostki obsługiwane; opracowywać karty projektów w uzgodnieniu z kierownikami i księgowymi projektów i ich bieżąca aktualizacją; weryfikowała i udzielała pomocy merytorycznej przy przygotowywaniu dokumentacji i wniosków oraz wniosków o płatność i zmian w WPF księgowym projektów; wprowadzała dane do systemu LSI- na wniosek przełożonego; przeprowadzała kontrolę formalno- rachunkową dokumentów związanych z realizacją projektów; na bieżąco kontrolowała wykonanie wydatków w zakresie zgodności z planem każdego z projektów; na bieżąco monitorowała przepisy prawne dotyczące projektów; przygotowywała projekty korespondencji prowadzonej przez Referat.- Wynagrodzenie: od 2900 do 3480 zł/brutto, płaca zasadnicza + wysługa lat. Praca na umowę na zastępstwo. Data rozpoczęcia pracy: po rozstrzygnięciu od zaraz od stycznia 2018.- Praca: 7:30-15:30. Wymagane wykształcenie wyższe o kierunku administracja, ekonomia lub inne umożliwiające wykonywanie zadań. Wymagane doświadczenie zawodowe 4 lata pracy( umowa o pracę). Wymagane umiejętności: znajomość ustawy Kodeks Postepowania Administracyjnego (Dz U 2017 poz 1257); znajomość programów Word i Excel; obsługa urządzeń biurowych. Umiejętności dodatkowe: doświadczenie przy realizacji projektów współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej.- Bliższe informacje na cuwkatowice.bip.gov.pl
CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH W KATOWICACH - 2017-12-19 - Katowice (śląskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Perzyce (wielkopolskie)
-przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków ;przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców; przestrzeganie prawidłowości procesów technologicznych, receptur produkowanych produktów -prawidłowe przechowywanie surowców ,półfabrykatów ,wyrobów gotowych; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,; przestrzeganie higieny i przepisów BHP oraz instrukcji obsługi urządzeń. itp, praca w godz.7-15/9-17. Miejsce pracy: Opole, ul. 1-go Maja 19, ul. Piotrkowska 2a.
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców Namysłów - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
POBIERANIE KRWI OD DAWCÓW,PRACA W GODZ. 7.15-14.15; PRACA W GODZINACH I DNIACH USTALONYCHINDYWIDUALNIE Z KANDYDATEM W RAMACH WYKONYWANIA ZLECENIA ZA GODZINĘ WYKONYWANIA ZLECENIA 24 ZŁ BRUTTO, MOŻLIWE ZATRUDNIENIE NA PODSTAWIE UMOWY O PRACĘ W PEŁNYM WYMIARZE CZASU PRACY, MOŻLIWA PRACA RÓWNIEŻ POCZAS EKIP WYJAZDOWYCH MOBILNYM PUNKTEM POBORU KRWIWYMAGANIA:WYKSZTAŁCEIE MINIMUM ŚREDNIE, AKTUALNE PRAWO WYKONYWANIA ZAWODU PIELĘGNIARKIGODZINY PRACY 07:00-14:35
REGIONALNE CENTRUM KRWIODAWSTWA I KRWIOLECZNICTWA - 2018-02-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Grodków (opolskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu, w tym także śniadań dla gości
kontakt przez OHP - 2018-07-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- GOTOWANIE POTRAW- LEPIENIE PIEROGÓW- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI- OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Przemków (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw możliwa jest także umowa zlecenie praca w godzinach: 8.00 - 16.00, 14.00 - 22.00
Roma Kalaszyńska-Kołodziej Restauracja Cezar - 2017-02-24 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony w godz. 10-18 w Kołobrzegu. Praca równiez w weekendy.W sezonie letnim możliwość pracy max. do godz. 23:00.
Firma Usługowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Smażalnia MOLA) - 2016-04-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-01-19 - Trzebnica (dolnośląskie)
przyrządzenie kebabów, zawijańców, obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie surówek
Monika Bytniewska RECEP KEBAP - 2017-05-10 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni pod nadzorenm szefa kuchni; odpowiedzialność za składanie zamówień artykułów spożywczych u ukraińskich dostawców,samodzielne przygotowyawanie dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
f
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i dań
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Gniezno (wielkopolskie)
Przyjmowanie, wydawanie i zarządzanie materiałami dostarczanymi do magazynu, obsługa stanowisk produkcyjnych, utrzymywanie porzadku na hali magazynowej, sporządzanie dokumentacji w systemie komputerowym.
BRANDBOX OPAKOWANIA SPÓŁKA Z O. O. - 2015-12-10 - Kraków (małopolskie)
Fakturowanie, prace biurowe
"Cytrus" D. Czarnecka, J.Czarnecki sp.j - 2018-06-22 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
....
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków restauracyjnych kuchni wschodniej.
"WML" B. Wasilewski, P. Lassota, Ł. Michaluk S.C. - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów, odbiór produktów od dostawcy, odpowiednie przechowywanie produktów, obsługa klienta i działania sprzedażowe, przestrzeganie BHB, systemu HACCP
MOTOSTREFA Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków do wyadanie, przygotowanie produktów do posiłków, porządkowanie stanowiska pracy.miejsce pracy: Wrocław, ul. Kwidzyńska,Dyspozycyjność 6-14, 14-22 Sala G
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Wrocław (dolnośląskie)
wykształcenie zawodowe; umiejętności znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia aktualna książeczka Sanepidu; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-06-09 - Zabrze (śląskie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-09-07 - Otwock (mazowieckie)