KUCHARZ (634J) Otwock oferta pracy Krajowa Szko艂a Skarbowo艣ci
Stanowisko: KUCHARZ (634J)
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wst臋pna obr贸bka surowc贸w, rozdrabnianie, obr贸bka cieplna, gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, porcjowanie.
Data publikacji: 2017-09-07
Lokalizacja: Otwock (mazowieckie)
Pracodawca: Krajowa Szko艂a Skarbowo艣ci
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kolorowa 13, 05-402 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wst臋pna obr贸bka surowc贸w, rozdrabnianie, obr贸bka cieplna, gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, porcjowanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (634J)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Otwock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Otwock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
G/H) Ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Praca na dwie zmiany w godzinach 6-14, 14-22. Okres zatrudnienia 01.10.2017-31.12.2017 z mozliwo艣ci膮 przedlu偶enia.
Nazwa pracodawcy: Krajowa Szko艂a Skarbowo艣ci
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
Kolorowa 13, 05-402 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cvKontakt osobisty lu przez e-mail
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, e-mail, Godziny : 7.30-15.30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: Kolorowa
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.09.2017
Data dodania oferty pracy: 05.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 15.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw.
Agencja S艂uzby Spo艂ecznej Ko艣cielak Sp贸艂ka Jawna - 2017-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga restauracji - wymagana samodzielnos膰 na stanowisku.
"MAWI" Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowe Mariola Zi臋ba - 2018-06-08 - Tworzyjanki (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
Organizacja stanowiska pracy, kontrola jako艣ci produkowanych wyrob贸w, prowadzenie dokumentacji technicznej, usuwanie niedoskona艂o艣ci wytwarzanych produkt贸w.Godzina zako艅czenia pracy: 22:00Praca na czas okre艣lony: 2 lata
Poland Workforce sp. z o. o. S.K.A - 2017-03-14 - Wierzbice (dolno艣l膮skie)
przyrz膮dzanie i przygotowanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - M艂awa (mazowieckie)
Zgodne ze stanowiskiem.
IRENA STEBLECKA - 2017-02-14 - Cieszk贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie od podstaw i pieczenie pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Dobiegniew (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
US艁UGI KATERINGOWE J贸zef Niecikowski - 2018-04-24 - Grajewo (podlaskie)
przygotowanie potraw z surowc贸w jak i p贸艂produkt贸w, praca przy grillu
ZPR EXPRESS SP Z O.O. - 2018-03-26 - Julinek (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejd偶a艅skiej)
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Che艂m (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Damno (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu
HOTEL VITALIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-12 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, oferta pracy przeznaczona dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw arabskich, obs艂uga klienta, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
"Kebab Turecki" Ma艂gorzata Wi臋ckowska - 2016-11-21 - Kraszewo (mazowieckie)
kucharz do produkcji i dystrybucji posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Farma Smak贸w Agnieszka Biernacka - 2017-09-01 - Straszyn (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury z Karczmy poprzez obr贸bk臋 r臋czn膮, mechaniczn膮 i termiczn膮 surowc贸w i p贸艂produkt贸w z wykorzystaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 dost臋pnych w kuchni Karczmy rutynowo u偶ywanych w gastronomii; porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw dla konsumenta; przechowywanie 偶ywno艣ci; bie偶膮ce i okresoweutrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy, urz膮dze艅 i sprz臋t贸w, pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza kuchennego; dba艂o艣膰 o stan magazynowy Karczmy; wykonywanie koniecznych zada艅 bie偶膮cych zlecanych przez p[racodawc臋
PHU BARTEK Danuta Pie艂ud藕 - 2017-02-21 - Tomaszkowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie dwudaniowych posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej.
Szko艂a Podstawowa nr 65 w 艁odzi - 2017-06-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zawodowe kucharz, umiej臋tno艣膰 przygotowania posi艂k贸w, do艣wiadczenie zwi膮zane z zbiorowym 偶ywieniem, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Tel.261 676 251 Jolanta Ka艂u偶a
kontakt przez PUP - 2018-06-15 - W臋drzyn (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, pizz i makaron贸w. Praca w Ko艂obrzegu w godz. 12-20 r贸wnie偶 w soboty i niedziele. D藕wiganie: kobiety do 12 kg, m臋偶czy藕ni do 30 kg.
Krzysztof Grzybowski Us艂ugi turystyczne (Pizzeria Piccola) - 2018-03-22 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzoz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w w Restauracji Marysie艅ka
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Skierniewice (艂贸dzkie)
wg stanowiska
BAR MLECZNY EWELINA ZMACZY艃SKA - 2016-07-22 - Gubin (lubuskie)
przygotowanie konkretnych da艅 na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mi臋s
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
Praca w Restauracji KFC na G贸rze 艢w. Anny
AMREST Sp. z o.o. - 2016-02-23 - G贸ra 艢wi臋tej Anny (opolskie)
gotowanie potraw
BAR MLECZNY CZES艁AW FISEL - 2018-03-08 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dla Mieszka艅c贸w, porcjowanie przygotowanej 偶ywno艣ci, dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 i estetyk臋 posi艂k贸w i potraw, przestrzeganie ilo艣ciowego, higienicznego i terminowego przygotowania posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Sieradzu - 2018-04-04 - Sieradz (艂贸dzkie)