KUCHARZ-PIZZERMAN Niebor贸w oferta pracy ADMAR Adam Ruci艅ski
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw zgodnie z menu,przygotowanie zam贸wie艅,odbieranie dostaw,utrzymanie czysto艣ci i 艂adu w miejscu pracy,prowadzenie dokumentacji HACCP
Data publikacji: 2017-01-23
Lokalizacja: Niebor贸w (艂贸dzkie)
Pracodawca: ADMAR Adam Ruci艅ski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:99-416 Niebor贸w 154B, powiat: 艂owicki, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie potraw zgodnie z menu,przygotowanie zam贸wie艅,odbieranie dostaw,utrzymanie czysto艣ci i 艂adu w miejscu pracy,prowadzenie dokumentacji HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMAN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Niebor贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂owicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niebor贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.01.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: ADMAR Adam Ruci艅ski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Adres pracodawcy:
Dywizjonu 303 5, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Godziny : 11:00 - 21:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sochaczewski
Gmina pracodawcy: Sochaczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sochaczew
Ulica pracodawcy: Dywizjonu 303
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Baran贸w Sandomierski (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wed艂ug obowi膮zuj膮cych receptur , dbalo艣膰 o swoje stanowisko pracy, Praca zgodnie z zasadami HCCAP
Marcelin Management Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
WYDMA-GASTRO PAWE艁 WOJCIECHOWSKI - 2018-04-19 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
pomocnik formierza
Zak艂ad Us艂ugowo-Produkcyjno-Handlowy "Set" Wojciech Zydro艅, Krystyna Zydro艅 s.c. - 2017-10-27 - Wola Rz臋dzi艅ska (ma艂opolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA SPRZ臉TU KUCHENNEGOSala G, A
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Domas艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z POWIERZONYCH PRODUKT脫W, ZAM脫WIENIA, REALIZACJA ZA艁O呕ONYCH CEL脫W FINANSOWYCHWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE- GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J. ROSYJSKIEGO20H/TYDZIE艃, GODZINY PRACY 7:00-16:00, STAWKA GODZINOWA 13,70 Z艁
PIERO呕EK ANNA BADOWSKA MARTA MOSKALEWICZ S.C. - 2018-02-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; wydawanie posi艂k贸w; obs艂uga klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Legnica (dolno艣l膮skie)
sprzeda偶 artyku艂贸w hydraulicznych
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
Naprawa samochod贸w osobowych i dostawczych z zakresu mechaniki i elektromechaniki. Diagnostyka komputerowa pojazd贸w. Naprawa - sprz臋g艂a, hamulce, rozrz膮dy, instalacja elektryczna, serwis ogumienia, geometria zawieszenia, klimatyzacja.
AUTO CREW ASO Ireneusz Anklewicz - 2018-01-22 - Prochowice (dolno艣l膮skie)
gotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wykszta艂cenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane do艣wiadczenie i dobre umiej臋tno艣ci ch臋ci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 z艂 brutto + premia (uzale偶niona od umiej臋tno艣ci)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2017-11-10 - Antonin (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
sprz膮tanie sal szkolnych wraz z korytarzami oraz sanitariatami. Mycie sal gimnastycznych odpowiedni膮 maszyn膮 sprz膮taj膮c膮
"INTEGRACJA K艁ODZKO" SP. Z O.O. - 2016-09-26 - Ligota (艣l膮skie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Maniowy (ma艂opolskie)
Praca na kuchni w restauracji
Firma Handlowa "MARIO" Mariusz i Rafa艂 Makowiecki, Artur 呕urawski Sp贸艂ka Jawna - 2017-07-28 - Sarzyna (podkarpackie)
gotowanie, pieczenie, sma偶enie, obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋s
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krzepice (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie detali metalowych na produkcj臋.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Opat贸wek (wielkopolskie)
zapoznanie si臋 z o bs艂ug膮 maszyn kuchennych, obieranie, rozdrabnianie, przygotowywanie da艅, racjonalne gospodarowanie produktami, oferta sta偶u dla os贸b do 30 r. 偶
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Zielonka (mazowieckie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni wietnamskiej, umiej臋tno艣膰 odtworzenia ich z oryginalnych wietnamskich przepis贸w, zarz膮dzanie produkcj膮. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; prawo jazdy kat. B; umiej臋tno艣膰 wykonania podstawowych /zaawansowanych us艂ug z zakresu mechaniki samochodowej; dyspozycyjno艣膰 (praca zmianowa oraz weekendowa); mo偶liwo艣膰 rozwoju zawodowego i przyuczenia do zawodu; zatrudniona osoba b臋dzie odpowiedzialna za wykonywanie us艂ug w zakresie mechaniki i elektryki pojazdowej zgodnie ze standardami obowi膮zuj膮cymi w ca艂ej Grupie Norauto; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
NORAUTO POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-27 - Gliwice (艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Bobrowniki (艂贸dzkie)
Serwis 艣niada艅 , przygotowywanie potraw , przygotowywanie zaplecza kuchni do obs艂ugi zlece艅.Umowa zlecenie - wynagrodzenie od 22,00 do 23,00 z艂 na godz.( P艂aca za przepracowane godziny min. 80 godzin).
Pa艂ac Brzezina Sp.z o.o - 2018-03-06 - Brzezina (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. KrakowskaKontakt kandydat贸w z pracodawca telefoniczny lub mailowyR贸wnowa偶ny systam pracy Oferta znajduje si臋 w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2018-04-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Do g艂贸wnych obowi膮zk贸w osoby zatrudnionej na tym stanowisku b臋dzie nale偶a艂o:- umiej臋tno艣膰 pos艂ugiwania si臋 jad艂ospisem dziennym i asygnat膮 kuchenn膮,- w艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i zasadniczej produkt贸w 偶ywno艣ciowych,- jako艣ciowe i terminowe przyrz膮dzanie potraw zgodnie z jad艂ospisem i wskaz贸wkami kuchmistrza,- przyjmowanie artyku艂贸w spo偶ywczych do kuchni po ich dok艂adnym przewa偶eniu i sprawdzeniu terminu przydatno艣ci do spo偶ycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- w艂a艣ciwe pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz nadz贸r nad ich przechowywaniem wed艂ug obowi膮zuj膮cych przepis贸w,- kierowanie i wydawanie polece艅 personelowi sto艂贸wki przygotowuj膮cemu posi艂ki oraz zast臋powanie kuchmistrza w dniach jego nieobecno艣ci,- przestrzeganie porz膮dku dnia w sto艂贸wce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posi艂k贸w,- 艣cis艂e przestrzeganie wymog贸w higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmi艅sko-Mazurski Oddzia艂 Stra偶y Granicznej w K臋trzynie - 2016-08-18 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posilk贸w z menu kuchni ukrai艅skiej, ustalanie menu, robienie zakup贸w
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprz臋tu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2017-02-23 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przyrz膮dzanie potraw, dan, przek膮sek, planowanie jad艂ospis贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tle艅 (kujawsko-pomorskie)