KUCHARZ Maniowy oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2017-11-17
Lokalizacja: Maniowy (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Maniowy, powiat: nowotarski, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Maniowy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotarski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2018
Data zakończenia pracy: 31.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagany staż pracy na stanowisku kucharz- min. 3 lata
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Szpitalna 14, 34-400 Nowy Targ, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Nowy Targ
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Targ
Ulica pracodawcy: Szpitalna
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.11.2017
Oferta pracy ważna do: 16.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obieranie, krojenie, sprawdzanie jakości surowców do obiadów
"DAVINS" Jarosław Olejnik - 2016-07-05 - Świdnica (dolnośląskie)
- WPROWADZANIE DOKUMENTÓW DO SYSTEMU KSIĘGOWOEGO- KSIĘGOWANIE DOKUMENTÓW- PROWADZENIE I UZGADNIANIE SALD - FACTORING
HEGELMANN TRANSPORTE SP. Z O.O. - 2018-07-05 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-01-11 - Konradów (opolskie)
Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturą kuchni egipskiej. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 16:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Wrocław (dolnośląskie)
planowanie, organizowanie i kontrolowanie dostaw materiałów do produkcji, analiza zapotrzebowania, poziomu stanów magazynowych i współpraca z działami produkcji i księgowości
BRAMSTER Sp. z o.o. Spółka komandytowa - 2017-06-09 - Nakło Śląskie (śląskie)
Obsługa klienta,pomoc przy produkcji
SKLEP "ARKADIUSZ" SP .J. - 2016-02-15 - Sopot (pomorskie)
Kreowanie działu sprzedaży zgodnie ze specyfikacją firmy. Kontakt z obecnymi partnerami biznesowymi oraz pozyskiwanie nowych klientów.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2018-06-26 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
- zamiawianie produktów spożywczych regionalnych- przygotowywanie receptur- przygotowywanie dań
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA KAROLINA JURKIEWICZ - 2016-05-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
ucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym.
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-08-11 - Osła (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2017-10-18 - Kraków (małopolskie)
wyrób pizzy i dowóz do klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menu, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Dobiesz (mazowieckie)
MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA W PENSJONACIE- zaangażowanie i pasja do gotowania- znajomości nowych trendów w gastronomii- pracowitości, odpowiedzialności, dyspozycyjności oraz bardzo dobra organizacja w pracy
Posejdon s.c. - 2018-03-02 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Bytom Odrzański (lubuskie)
Kucharz*
BIOROL Sp. z o.o. WAŁCZ - 2017-03-02 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
P.H. "AZA" s.c. MIESZKO - 2016-06-15 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-07-08 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Brodła (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Korczyn (świętokrzyskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem,
DAWMAX Oleg Rab - 2017-05-18 - Tłuszcz (mazowieckie)
umiejętność gotowania- przygotowywania posiłków, organizacji czasu pracy, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,
Tawerna Zorba Elzbieta Boniewska- Świszcz - 2018-02-26 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pprzygotowywanie fast foodów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Bielsk (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-11-09 - Sopot (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)