KUCHARZ Sopot oferta pracy USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem.
Data publikacji: 2017-11-09
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mazowiecka 26, 81-862 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/godz
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sopot
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sopot
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sopot
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie jako kucharz.Mile widziana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna (możliwość wyrobienia).Praca w godzinach: 7.00-15.00.
Nazwa pracodawcy:
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Mazowiecka 26, 81-862 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Sopot
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sopot
Ulica pracodawcy: Mazowiecka
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.11.2017
Oferta pracy ważna do: 09.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA "TSS" S.C. - 2017-01-10 - Lubin (dolnośląskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta,napoje i desery z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń.
Kraków Airport Hotel Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Balice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla funkcjonariuszy CSP (śniadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-11-25 - Legionowo (mazowieckie)
Ładowacz nieczystości stałych
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, kierowanie zespołem
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-18 - Sopot (pomorskie)
Kucharz
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "MAX" BEATA GRONKIEWICZ - 2016-08-26 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Piotr Borys MONOPOLIS - 2016-05-02 - Żywiec (śląskie)
Garde manger- jest odpowiedzialny za tzw. zimną kuchnię: przekąski, sałatki oraz za przygotowanie zimnego bufetu. Zajmuje się też krojeniem surowego mięsa. Do jego obowiązków należy nadzór nad podległymi kucharzami, przyuczanie do zawodu, robienie listy zakupów wspólnie z szefem kuchni, przygotowanie menu. Osoba jest odpowiedzialna za chłodnię i składowanie produktów.
Kurhaus Gastronomie Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
utrzymanie należytej czystościi porządku w pomiszczeniach kuchennych, przgotowywanie, procjowanie i wydawanie posułkó, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higenie pracy, ustalanie karty dań
OHP Mazowiecka Wojewódzka Komenda w Warszawie - 2018-01-07 - Ciechanów (mazowieckie)
Odpowiedzialnośc za przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości produktów, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, utrzymanie porządku w miejscu pracy
HOTEL ALHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-15 - Lubliniec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w Przedszkolu.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W BULOWICACH - 2018-04-04 - Bulowice (małopolskie)
wstępna obróbka produktow i półproduktów, krojenie, szatkowanie, obróbka termiczna, organizacja stanowiska pracy, organizowanie zaopatrzenia
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Konstrukcje żelbetonowe i dachowe.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Krapkowice (opolskie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2018-03-01 - Zagórz (podkarpackie)
Przygotowywanie dań typu fast food.
PP Polska Iwona Lackosz - 2017-05-12 - Krosno (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, przygotowanie surówek, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowanie śniadań i podwieczorków dla dzieci, sprzątanie sali po posiłkach
Niepubliczne Przedszkole Językowo-Artystyczne BAJKOWA KRAINA Zawiercie - 2016-11-10 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie śniadań dla gości hotelu,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz innych posiłków, robienie sosów, surówek oraz innych dodatków obiadowych, obsługa sprzętu gastronomicznego.
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński - 2016-05-24 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19 w Dźwirzynie, praca również w weekendy.
PPUH ANIA Sp. z o.o. (OW ANIA w Dźwirzynie) - 2018-07-23 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: zawodowe gastronomiczne; doświadczenie zawodowe (kuchnia domowa, europejska); ks. sanepidowska, samodzielność, przygotowywanie potraw; praca także w dni wolne, zmianowość do uzgodnienia; umowa zlecenie z możliwością podpisania umowy o pracę; miejsce pracy: Gliwice GCH;
"PUB TAJEMNICZY OGRÓD" SPÓŁKA CYWILNA EWA I PAWEŁ BUHL - 2016-01-21 - Gliwice (śląskie)
praca kucharza
Pizzeria, Restauracja "Rustykalna" Anna Benkmann - Kuncewicz - 2018-07-18 - Krzeszów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NEW CHINA TOWN POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie pomaturalne/ policealne; roczne doświadczenie; umiejętność gotowania różnych potraw w restauracji; jedna zmiana; 1/4 etatu; miejsce pracy: Rachowice
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Rachowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Kraśnik (lubelskie)
przygotowanie gotowych produktów typu gofry i naleśniki, bezpośrednia sprzedaż
FIRMA GASTRONOMICZNO-KATERINGOWA "TDS" - 2017-11-14 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie potraw z gotowych półproduktów, produkcja ciasta i pizzy, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
AmRest Sp. z o.o. - 2016-07-20 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według receptur kuchni wschodniej, kontakt z dostawcami i klientami w jęzuku urdu i niemieckim.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Ozorków (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)