KUCHARZ Zagórz oferta pracy Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 750 PLN
Zakres obowiązków: do uzgdn.
Data publikacji: 2018-03-01
Lokalizacja: Zagórz (podkarpackie)
Pracodawca: Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-540 Zagórz 4, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgdn.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 750 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sanocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zagórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Osiedlowa 4, 36-200 Brzozów, powiat: brzozowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: brzozowski
Gmina pracodawcy: Brzozów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brzozów
Ulica pracodawcy: Osiedlowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: handel detal.- sprzedaż art. spożywczo - przem.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa maszyn budowlanych
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Częstochowa (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków. Realizacja zamówień. - Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wykształcenie min. zawodowe, gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wstępnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda Śląśka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2016-07-05 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowanie produktów do potraw kuchni wietnamskiej, gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-02-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie produktów do produkcji pizzy
Pizzeria "LATINO" Paweł Kaczmarczyk - 2018-12-24 - Łyse (mazowieckie)
wykonywanie wstępnych czynności technologicznych: mycie, sortowanie i obieranie owoców
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Przygotowywanie dań w restaracji.
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-01-19 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według ustalonych receptur, utrzymywanie porządku w kuchni oraz przynależącego do niej zaplecza gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Jastarnia (pomorskie)
gotowanie w restauracji wegetariańskiej, gotowanie farszy, sosów, dań, zup, przygotowanie surówek, przyjmowanie dostawpraca na umowę zlecenie około 160 godzin w miesiącu, praca również w weekendy, praca w godzinach 6:30-14:30oferta dostępna w sali G
JR Company sp. z o.o. - 2017-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Łódź (łódzkie)
Korespondencja z klientem drogą e-mailRozmowy osobiste i telefoniczne z klientami firmyPomoc w obsłudze sekretarskiejObsługa spotkań biznesowychprowadzenie dzienników korespondencji
Tartak ,,Olczyk" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-10-18 - Świdno (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków/potraw kuchni kaukaskiej, kompletowanie menu. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Lublin (lubelskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserówWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe, 6 miesięczne doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 604 182 448
FIRMA USŁUGOWA "ALEX-POL" S.C. JANINA BACZA, ADAM BACZA, BEATA BACZA - 2017-05-18 - Radymno (podkarpackie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw ,deserów z zastosowaniem narzędzi urządzeń w restauracjach resortu , komponowanie menu , wprowadzanie nowych propozycji , dbałość o stanowisko pracy
Health Resort & Medical SPA PANORAMA MORSKA Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2016-11-28 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Obsługa i regulacja przecinarek, wiertarek oraz pras
BIZNES PARTNER sp zoo - 2018-03-15 - Zgierz (łódzkie)
obróbka wstępna warzyw, przygotowanie i klejenie pierogów, sporządzanie różnych surówek, przygotowanie i gotowanie zup, dań jarskich i barowych, przygotowanie i skażanie różnego rodzaju mięs, wydawanie posiłków konsumentom, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, mycie naczyń.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie, smażenie, obróbka
ABL Sp. z.o.o Restauracja "Park" w Morągu - 2019-04-01 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywaniei wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy, dbałość o powierzony sprzęt i narzędzia, praca w zespole, obsługa "zimnej kuchbi"
kontakt przez PUP - 2015-04-27 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie produktów z surowego kurczaka. Utrzymywanie czynności na stanowisku. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa żywności i BHP. Przyjmowanie dostawObsługa gości zgodnie ze standardami firmy. Przyjmowanie i wydawanie zamówień. Przygotowywanie kawy i deserów. Utrzymanie czystości na stanowisku. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa gotówki, żywności i BHP (KFC Lubień Kujawski A1 Zachód).
"AMREST" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-05-10 - Lubień Kujawski (kujawsko-pomorskie)
praca w charakterze ratownika na kąpioelisko nad Jeziorem Lubachowskim (Bystrzyckim w Zagórzu Śląskim
Centrum Budowlane SIRBUD Daniel Sip, Dorota Barańska Sp.Jawna - 2016-06-28 - Zagórze Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków oraz deserów; przygotowywanie potraw na bieżąco, serwowanie posiłków; dwie zmiany (9-23); kontakt z pracodawcą telefoniczny (10-18) oraz e-mailowy.
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2015-12-03 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2015-11-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z zakresem czynności. Praca w weekendy.
Firma Handlowa "Jezierski" Włodzimierz Jezierski - 2017-03-03 - Korytnica (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej,
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Rzeszów (podkarpackie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa "JABOR" Jan, Jarosław i Maciej Czajkowscy - Spółka Cywilna - 2018-04-20 - Namysłów (opolskie)
Do głównych obowiązków zatrudnionej osoby będzie należało m.in.:• Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów• Współpraca z zespołem• Delegowanie zadań• Współpraca z kadrą kierowniczą• Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni• Przestrzeganie zasad bhp, porządku i higieny ISO HCCAP
Aspen Res sp. z o.o. - 2018-07-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
-Praca w centrum logistycznym sieci Biedronka: Gdańsk, ul. Kartuska 491,-Pracodawca zapewnia bezpłatny dojazd z Tczewa do miejsca pracy i z powrotem,-Umowa o pracę na czas określony bez okresu próbnego,-Pakiet świadczeń socjalnych (paczki świąteczne, bony, codzienne darmowe posiłki)-Praca dwuzmianowa 12:00-20:00, 20:00-4:00-Osoby zainteresowane prosimy o składanie aplikacji WYŁĄCZNIE PRZEZ STRONĘ INTERNETOWĄ: https://karierawjm.pl/praca-w-sklepie-biedronka/Kontakt: telefon 728-444-825.
JERONIMO MARTINS POLSKA S.A. - 2019-01-23 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Warszawa (mazowieckie)