KUCHARZ Jaros艂awiec oferta pracy Health Resort & Medical SPA PANORAMA MORSKA Jaros艂awiec ul. Uzdrowiskowa 15

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽000 - 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw ,deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi urz膮dze艅 w restauracjach resortu , komponowanie menu , wprowadzanie nowych propozycji , dba艂o艣膰 o stanowisko pracy
Data publikacji: 2016-11-28
Lokalizacja: Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Health Resort & Medical SPA PANORAMA MORSKA Jaros艂awiec ul. Uzdrowiskowa 15
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Uzdrowiskowa 15, 76-107 Jaros艂awiec, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw ,deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi urz膮dze艅 w restauracjach resortu , komponowanie menu , wprowadzanie nowych propozycji , dba艂o艣膰 o stanowisko pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽000 - 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jaros艂awiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂awie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Postomino
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽000 - 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.11.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka zdrowia
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
umiej臋tno艣膰 pracy w zespole ,przygotowywania , komponowania posi艂k贸w , zmys艂 smaku , kreatywno艣膰, dok艂adno艣膰 , zorganizowanie ,
Nazwa pracodawcy:
Health Resort & Medical SPA PANORAMA MORSKA Jaros艂awiec ul. Uzdrowiskowa 15
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Adres pracodawcy:
Uzdrowiskowa 15, 76-107 Jaros艂awiec, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: s艂awie艅ski
Gmina pracodawcy: Postomino
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jaros艂awiec
Ulica pracodawcy: Uzdrowiskowa
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: sanatorium uzdrowiskowe, rehabilitacja, wczasy
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa os贸b bezrobotnych 30+ (2017), wsp贸艂finansowanego ze 艣rodk贸w Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych, spe艂niaj膮cych kryteria dost臋pu - s膮 to osoby w wieku 30 lat i wi臋cej
Sobieraj Krzysztof ZAK艁AD PRZETW脫RSTWA MI臉SNEGO - 2018-04-13 - Krzeszyce (lubuskie)
prace porz膮dkowe, wydawanie da艅 gotowych, obr贸bka wst臋pna warzyw, mi臋s, sporz膮dzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowywanie sa艂atek, burger贸w, potraw z grila
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Radomsko (艂贸dzkie)
- przygotowywanie da艅 w restauracji m.in. da艅 makaronowych, da艅 mi臋snych i da艅 rybnych- dekorowanie potraw - wyb贸r produkt贸w najlepszej jako艣ci i odpowiednie ich przechowywanie - przestrzeganie zasad BHP
Gastst盲tte Lindenhof Andre Markwitz - 2016-05-04 - Niemcy (Niemcy)
Praca na stanowisku kucharz. Praca w godzinach 7.00-15.00 (pon.-ndz.). Okres pr贸bny trwa 1 miesi膮c.
Sp贸艂ka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2016-09-28 - 艢rem (wielkopolskie)
wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie jako kucharz.
ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-02-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸wPrzygotowanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania potraw przez kuchni臋,obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni i zaplecza sanitarnego, dora藕na pomoc szefom kuchni oraz pozosta艂ym kucharzom , przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych oraz uroczystych przyj臋膰, nadz贸r nad pracownikami kuchni
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2017-07-03 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
oferta stazu:nanoszenie zmian graficznych na mapach, przygotowanie wypis贸w i wyrys贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Pi艂a (wielkopolskie)
tworzenie menu, zam贸wienia towar贸w, przygotowanie da艅
TIME OUT MA艁GORZATA W臉GIEL - 2017-09-25 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
SARMATA INTERNATIONAL Sp. z o.o. - 2016-11-29 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW G艁脫WNIE KUCHNI POLSKIEJ , DBANIE O JAKO艢膯 I ESTETYK臉 PODAWANYCH POSI艁K脫W.UTRZYMANIE PORZ膭DKU I CZYSTO艢膯 W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH , KREATYWNO艢膯 W KUCHNI.
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2017-10-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Oferta sta偶u: przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
Wg za艂膮cznika
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
oferta pracy subsydiowana, przeznaczona wy艂膮cznie dla os贸b zarejestrowanych w tut. Urz臋zieprzygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Myszyniec (mazowieckie)
Przygotowanie da艅,dekorowanie
Mariola Jasek Kama Bar - 2015-12-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca na kuchni, przygotowywyanie da艅 g艂贸wnych, deser贸w, sa艂atek. Praca w godz.: 10:00-22:00, system 2/2. Umowa zlecenie, w okresie p贸藕niejszym istnieje mo偶liwo艣膰 Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 49 77 10, e-mail: kadry (at) zlotypies.com
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, menu, negocjacje z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Jab艂onowo (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, da艅, deser贸wdbanie o czysto艣膰 i higien臋 w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Cieszyn (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-04-03 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
transport Szwecja+dostawy do Polski (tandem); kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 8-16
AN-DO-RO S.C. WALDEMAR SZKOPIAK DARIUSZ KARPI艃SKI - 2016-03-15 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg. 艣ci艣le okre艣lonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Piaseczno (mazowieckie)
konsultacje przedwdro偶eniowe, analiza 艣rodowiska i potrzeb u偶ytkownika, prowadzenie szkole艅, udzia艂 w realizacji projekt贸w informatycznych, wsparcie proces贸w rozwoju oprogramowania.
ZETO-艢WIDNICA SP. Z O.O. - 2018-02-16 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
- przyjmowanie materia艂贸w dostarczonych do magazynu- przygotowywanie i wysy艂ka materia艂贸w z magazynu- prowadzenie dokumentacji magazynowej- przestrzeganie procedur
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWE "LINES" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-10 - Bia艂e B艂ota (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
.
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-06-22 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Robienie przygot贸wki - dbanie o prz膮dek na stanowisku pracy -znajomo艣膰 podstawowych zasad gotowania
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych zgodnie z menu.
Handel art. przemys艂owymi i spo偶ywczymi W艂adys艂aw Gattner - 2018-03-30 - K臋pno (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w: pizza oraz inne z menu Pizzerii; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe i inne, doswiadczenie (podstawy pracy w kuchni), umiej臋tno艣膰: krojenia, uk艂adania produkt贸w, przygotowywania prostych potraw, ch臋膰 do pracy
Waldemar KLUBA PIZZA MARGARITA - 2016-05-18 - Lubliniec (艣l膮skie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i normami 偶ywno艣ciowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowod贸w magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji 偶ywno艣ci.5. Przygotowywanie miesi臋cznych sprawozda艅. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokument贸w potwierdzaj膮cych kwalifikacje oraz sta偶 pracyTermin i miejsce sk艂adania dokument贸w aplikacyjnych :Dokumenty nale偶y sk艂ada膰 w zamkni臋tych kopertach do 31.05.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gda艅sk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesy艂a膰 poczt膮 tradycyjn膮 na wskazany powy偶ej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko b臋dzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odb臋dzie si臋 weryfikacja nades艂anych dokument贸w pod wzgl臋dem formalnym ,dokumenty zawieraj膮ce braki formalne zostan膮 odrzucone a pozosta艂e osoby kt贸re przejd膮 pozytywnie wst臋pn膮 weryfikacj臋 dokument贸w aplikacyjnych zostan膮 zaproszone na test sprawdzaj膮cy ich wiedz臋 .W drugim etapie z kandydatami ,kt贸rych wynik testu b臋dzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udzia艂em Wojew贸dzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Z艂o偶onych dokument贸w nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji nast臋puj膮cej klauzuli:Zgodnie z ustaw膮 z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezb臋dnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorsk膮 Wojew贸dzk膮 Komend臋 Ochotniczych Hufc贸w Pracy. Administratorem Pa艅stwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w pracy ul. Uphagena 27. Pa艅stwa dane osobowe zbierane s膮 na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mog膮 by膰 udost臋pniane wy艂膮cznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przys艂uguje Pa艅stwu prawo dost臋pu do tre艣ci swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach okre艣lonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Pa艅stwa danych osobowych jest dobrowolne i niezb臋dne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostan膮 protokolarnie zniszczone po zako艅czonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY W GDA艃SKU - 2016-05-24 - Tczew (pomorskie)