KUCHARZ Krzeszyce oferta pracy Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej
Data publikacji: 2018-04-13
Lokalizacja: Krzeszyce (lubuskie)
Pracodawca: Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:OGRODOWA 15E, 66-435 Krzeszyce, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzeszyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krzeszyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.04.2018
Data zakończenia pracy: 10.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
OGRODOWA 15E, 66-435 Krzeszyce, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Krzeszyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzeszyce
Ulica pracodawcy: OGRODOWA
Numer budynku pracodawcy: 15E
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w małej gastronomii.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łowkowice (opolskie)
brukarz
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Rosochy (opolskie)
- przygotowanie składników do dań obiadowych i kolacji- przygotowanie potraw- rozmieszczenia dania na talerzu, dekorowanie - sprzątanie obszaru roboczego
Bianca Mai Fichtestube Rammenau - 2017-10-31 - Niemcy (Niemcy)
obsługa kotłów CO (rodzaj paliwa-biomasa), przygotowanie biomasy do spalenia w kotłach, pilnowanie temperatur na kotłach, suszaniach i halach produkcyjnych
Szczyty Sp. z o.o. - 2016-03-21 - Szczyty-Nowodwory (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2018-08-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków,
UZDROWISKA KŁODZKIE SPÓŁKA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-11-10 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2016-06-08 - Częstochowa (śląskie)
kompleksowa obsługa Klienta według standardów firmy
realizacja planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru
Media Expert - 2016-03-07 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych sałatek.
F.P.H.U. "FIANO" Małgorzata Filipowicz - 2017-10-06 - Moczydło (śląskie)
prace pridukcyjne
kontakt przez OHP - 2018-03-05 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, dbanie o porządek w miejscu pracy
Jaciow Dawid Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2016-12-07 - Łaziska (śląskie)
Kucharz
"MANHATTAN" Alina Kuś - 2016-05-10 - Zawoja (małopolskie)
kucharz Algorytm art. 51.1
PHU "WOJAN" s.c. w Janowie Lubelskim - 2016-04-01 - Janów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, korzystanie z oryginalnych przepisów, obsługa pieca Tandoori.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-09-14 - Gdańsk (pomorskie)
Utrzymanie czystości według ustalonego standardu.
"NEYA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością oddział w Trzebieszowicach - 2018-07-12 - Trzebieszowice (dolnośląskie)
Wykształcenie min. zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia; samodzielna praca w charakterze kucharza; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska
CBR 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-31 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Węgierska Górka (śląskie)
przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla pensjonariuszy, gotowanie, przygotowywanie ciast, dozór nad kuchnią i magazynem, dbanie o porządek na kuchni, prowadzenie dokumentacji HCCP do Sanepidu.Kontakt: e-mail:krystynasolec (at) wp.pl
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2016-04-20 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
- zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta zgodnie ze standardami firmy, - obsługę kasy fiskalnej, rozładunek dostaw towarów;- dbanie o estetyczny wygląd i właściwy sposób ekspozycji towarów.
kontakt przez OHP - 2016-07-15 - Sieniawa (podkarpackie)
Opracowywanie jadłospisów, przygotowywanie produktów (obróbka wstępna), przygotowywanie posiłków dla młodzieży i dorosłych, dbanie o stanowisko pracy oraz sprzęt, przestrzeganie zasad higieny i HACCP. jedna zmiana 6-14 lub 6:30-14:30.Kontakt z pracodawcą: s.maria.monika87 (at) gmail.com lub 512 951 749
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy im. Matki Teresy Potockiej - 2018-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-05-25 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowywanie potraw. Praca w godz. 10-18, 16-24.
RESUME JAWORSCY Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-09-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2018-06-07 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze złozona ofertą
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Jeleńcz (pomorskie)
Naprawa pojazdów typu bus marki Mercedes, Renault. Praca na terenie Bytomia lub Piekar Śląskich. Pracodawca zapewnia lokal mieszkalny.
"DENI-TRANS" MONIKA KURZAC - 2016-11-22 - Bytom (śląskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-04-21 - Lubawka (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-06-09 - Tczew (pomorskie)
realizacja całokształtu zadań z produkcją wyrobów garmażeryjnych oraz potraw jak najwyższej jakości i atrakcyjności zgodnie z obowiązującymi recepturami
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
dbanie o czystość miejsca pracy, wydawanie posiłków, odbieranie dostaw
PRZEDSIĘBIORSTWO"AWIX-OIL"A. KOŃCZALSKI - 2016-11-03 - Kończyce (kujawsko-pomorskie)