KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Kończyce oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO"AWIX-OIL"A. KOŃCZALSKI

Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: dbanie o czystość miejsca pracy, wydawanie posiłków, odbieranie dostaw
Data publikacji: 2016-11-03
Lokalizacja: Kończyce (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO"AWIX-OIL"A. KOŃCZALSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:86-170 Kończyce 20, powiat: świecki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
dbanie o czystość miejsca pracy, wydawanie posiłków, odbieranie dostaw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kończyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowe
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: PRZEDSIĘBIORSTWO"AWIX-OIL"A. KOŃCZALSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świeciu
Adres pracodawcy:
Na Zapleczu 20, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CVskierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Toruń
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Toruń
Ulica pracodawcy: Na Zapleczu
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świeciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.11.2016
Oferta pracy ważna do: 30.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie potraw - kuchnia polska.Praca w godzinach 10-18.
"Handel, Gastronomia", Bernadetta Pyzik - 2018-06-25 - Rożnów (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie zup, dań mięsnych oraz garmażeryjnych zgodnie z recepturami i jadłospisem; porcjowanie oraz wydawanie posiłków; dbanie o jakość przygotowywanych potraw; wykonywanie poleceń przełożonych. Praca wg grafiku w godz. 5.00 - 18.00.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość kuchnii
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łopatno (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni świata, w szczególnosci kuchni bengalskiej i tajskiej, wybór i zamawianie produktów oraz potraw. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie, książęczka sanitarno-epidemiologiczna. Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czystość stanowiska pracy, przygotowywanie i gotowanie potraw. Kontakt osobisty z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Rybnik (śląskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-05-10 - Poznań (wielkopolskie)
PRACA W CHARAKTERZE PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO NA MIASTO POLKOWICE. ZARZĄDZANIE ODDZIAŁEM FIRMY (BIURA HANDLOWEGO),PO OKRESIE PRÓBNYM UTWORZENIE BIURA HANDLOWEGO W MIEŚCIE POLKOWICE MOŻLIWOŚĆ PRACY W SWOIM MIEJSCU ZAMIESZKANIA, POZYSKIWANIE NOWYCH KLIENTÓW, SPOTKANIA Z KLIENTAMI, RAPORTOWANIE SPRZEDAŻY, DBANIE O DOBRE KONTAKTY Z KLIENTAMI, PRACA W PROGRAMIE PAKIECIE OFFICE (WORD, EXCEL), TWORZENIE OFERT I ZAMÓWIEŃ DLA KONTRAHENTÓW, DBANIE O DOBRY WIZERUNEK FIRMY.
PRO AUTOMATIC Sp. z o.o. - 2018-04-03 - Polkowice (dolnośląskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-10-27 - Czarna (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiemmiejsce wykonywania pracy-Restauracja "Pauza" na Starym Mieście,godz. pracy 12.00-23.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Kamil Machaliński - 2016-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
SUBITO Sp. z o.o. - 2016-04-04 - Poznań (wielkopolskie)
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2500-3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Mile widziane prawo jazdy kat. B. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2018-04-16 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Lubin (dolnośląskie)
staż w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Zebrzydowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za działanie kuchni.
Pizzeria Margerita Janusz Talkowski - 2017-10-23 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-02-15 - Chojnice (pomorskie)
Praca w pizzeri, wykonywanie zamówień zgodnie z kartą dań.
Mała Gastronomia Mazur - 2016-04-01 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
staż
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Szczegółowa kontrola wzrokowa części samochodowych pod kątem jakościowym wykonywana zgodnie z instrukcją pracy.Prace również produkcyjne typu naprawa, montaż.
INTERNATIONAL QUICK SERVICE Polska sp. z o.o. - 2016-03-16 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o przestrzeganie HCCP
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Waldemar Garmulewicz - 2016-08-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
TAWERNA GRECKA "BUZUKI" Cafe-Pub Janakakos Andrzej - 2016-04-29 - Ciechanów (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie wewnętrznych procedur restauracji
DADWORKINFO Sp. z o.o. - 2016-05-23 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw; ustalanie karty dań; nadzór nad jakością zamówionej zywności; dopilnowanie przestrzegania przepisow BHP; praca w godz.; 8-16, 10-18
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ozimek (opolskie)
Wykształcenie w zawodzie oraz chęć do pracy, punktualność, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, zaangażowanie.
CULINARY STUDIO S.C. Aleksandra Dymel, Sabina Dymurski-Szczuka - 2017-11-24 - Racibórz (śląskie)
kucharz
Elbest sp. z o.o. Oddział Wawrzkowizna - 2018-03-20 - Dychów (lubuskie)
Współplanowanie jadłospisu zgodnie z obowiązującymi normami. Przygotowywanie posiłków.
Zespół Szkół w Kolnie - 2016-05-16 - Kolno (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)