KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 925 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości miejsca pracy.
Data publikacji: 2015-12-11
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 925 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 925 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.12.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.12.2015
Data dodania oferty pracy: 09.12.2015
Oferta pracy ważna do: 08.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 09.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Szkolna kuchnia.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych, śniadań i bufetów, przygotowywanie menu, sporządzanie potraw z kuchni międzynarodowej i regionu Turyngii, współpraca z pozostałym zespołem.
kontakt przez OHP - 2016-09-16 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie potraw, gotowanie, obróbka mięsa, obieranie warzyw. kontakt tel:
ZPC "ZŁOTY KŁOS" Spółka Jawna, Os. Barwinek 28 Kielce - 2016-01-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
Pizzeria Trattoria - 2015-12-03 - Paczków (opolskie)
- przygotowywanie posiłków, - przygotowywanie imprez okolicznościowych,- komunikacja w zespole pracowniczym.
Arkadia sp. z o.o. - 2017-04-11 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
samodzielny kucharz; kuchnia Polska
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Chorzów (śląskie)
Dania restauracyjne
OLMAR&COMPANY - 2016-08-18 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w Restauracji 66- Pizza & Grill
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
Jacek Demiańczuk WYNAJEM, KATERING, GASTRONOMIA "POD ŻABĄ" - 2016-09-06 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków i napojów
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie potraw gorących i zimnych. Pierwsza umowa o pracę na czas określony 6 miesięcy.
PAWEŁ KRAJDOCHA NIKO PHU - 2016-09-30 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw. Utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-06-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchniI zmiana 7-15 pn-ptWynagrodzenie od 1850 brutto uzależnione od umiejętności
Przedsiębiorstwo Handlowe "JAGA" Ewa Kurs - 2016-02-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw
Dom Pomocy Społecznej "Na Bachusa" - 2017-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
kompleksowa obsługa Klienta według standardów firmy
realizacje planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru
Media Expert - 2016-04-29 - Sieradz (łódzkie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2016-03-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
"UNIVERSAL RESOURCES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Belowska Maria - P.U.H. "MALTOMEX" - 2016-01-12 - Pionki (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelowej. Przygotowywanie potraw, dania nowoczesnej kuchni norweskiejWYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: WymaganeZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:Prawo jazdy kat. BOsoba niepalącaOsoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,Osoba schludna, dokładna, kreatywna
Hindsæter Fjellhotell - 2016-10-25 - Norwegia (Norwegia)
STOLARZ, OPERATOR MASZYN DO OBRÓBKI DREWNA
TAJAKS Sp. z o.o. - 2016-01-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
PPHU PTHM NGUYEN HUU - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, utrzymanie należytej czystości na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Końskie (świętokrzyskie)
przewóz materiałów przy budowach i remontach dróg
Transport Ciężarowy Budowa i Remonty Dróg Klukowski Jacek - 2016-08-18 - Augustów (podlaskie)
Związane z zawodem
KASYNO POLICYJNE PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO- USŁUGOWE "BP" BOŻENA PAPROWICZ AUTO- HANDEL - 2017-03-21 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
JSU SP. Z O.O. - OW DIAMENT - 2018-01-18 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
ANALIZA KOSZTÓW I KORZYŚCI- RAPORTOWANIE W SYSTEMIE MIS; ZAPEWNIENIE ZGODNOŚCI Z PRZEPISAMI I REGULARNE SKŁADANIE REJESTRU ZGODNOŚCI;RCA ORAZ ZGŁASZANIE DZIAŁAŃ NAPRAWCZYCH PODEJMOWANYCH W ZWIAZKU Z NIEZGODNOŚCIAMI; AKTUALIZACJA I PODSUMOWANIE STANOWISK; ZAPEWNIENIE ALOKACJI ŚRODKÓW NA PODSTAWIE RAPORTU STANOWISK; AUTOMATYKA PRACY BIUROWEJ, ZARZĄDZANIE DOSTAWCAMI, ODNAWIANIE KONTRAKTÓW, UMÓW; RACHUNKI I PŁATNOŚCI; PROWADZENIE RAPORTÓW WYDATKÓW DOTYCZACYCH MEDIÓW, ARTYKUŁÓW PISMIENNICZYCH, ORAZ MATERIAŁÓW EKSPLOATACYJNYCH, ITP.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Zabierzów (małopolskie)
kucharz
HENRYK GMYREK - 2016-07-07 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw; ustalanie karty dań; nadzór nad jakością zamówionej zywności; dopilnowanie przestrzegania przepisow BHP; praca w godz.; 8-16, 10-18
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ozimek (opolskie)
Praca w nowoczesnej kuchni w ramach przygotowywania dań bieżących- obsługa restauracji oraz praca przy obsłudze imprez. Kucharz uczestniczy ponadto w opracowywaniu nowego menu oraz przy opracowywaniu receptur.
Zamek SIMP w Rydzynie - 2018-01-16 - Rydzyna (wielkopolskie)
prowadzenie kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2016-06-02 - Rytel (pomorskie)