KUCHARZ Końskie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, utrzymanie należytej czystości na kuchni
Data publikacji: 2018-01-31
Lokalizacja: Końskie (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, utrzymanie należytej czystości na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Końskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: konecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Data zakończenia pracy: 19.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
oferta pracy skierowana do osób do 30 roku życia w ramach refundacji przez 12 miesięcy - uzupełnienie stanowiska pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Adres pracodawcy:
Stanisława Staszica 2, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: konecki
Gmina pracodawcy: Końskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Końskie
Ulica pracodawcy: Stanisława Staszica
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.02.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 31.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie dań kuchni węgierskiej, przygotowywanie tradycyjnych potraw: gulasz, langos,poskolt, tworzenie menu restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Gnojewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Chorzów (śląskie)
w/g stanowiska
POMQUAD POMIANKOWSKI ŁUKASZ - 2016-05-11 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Lubycza Królewska (lubelskie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji, możliwość przyuczenia do zawodu - osoba chętna do pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Jarosław (podkarpackie)
wydawanie posiłków wg. ustalonych receptur, przygotowywanie posiłków od podstaw, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Pyskowice (śląskie)
gotowanie potraw, zup,sosów, mięs, sałatek
Fast Diet Food Edyta Grala Catering Dietetyczny - 2016-04-12 - Ostrołęka (mazowieckie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; istnieje możliwość przyuczenia do stanowiska pracy; samodzielność, zaangażowanie w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2018-01-18 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań, wydawanie.
Dolina Trzech Stawów Jolanta Rzońca - 2018-02-28 - Jasło (podkarpackie)
umiejętność przygotowywania dań kuchni włoskiej, polskiej i europejskiejWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, CHĘCI DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków sniadan. dla gości hotelowych, dań goracych, przygotowanie surowców do produkcji , wykonywanie wszelkich pomocniczych prac produkyjnych
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
kuchnia grecka i włoska
Tawerna "U GREKA "- Grzegorz Rzymski - 2016-09-19 - Białystok (podlaskie)
x
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Nowosielce (podkarpackie)
Zakres obowiazków kucharza
Grupo Moga Laguna Garden's - 2016-04-08 - Hiszpania (Hiszpania)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej :mussaka, kebab, iskender
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Ostrołęka (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Zabrze (śląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
-
Falubaz Polska SA S.K.A. - 2018-03-22 - Zielona Góra (lubuskie)
1. Przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy i ppoż2. Sporządzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast, deserów itp.3. Utrzymanie należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych4. Przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych5. Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków6. Porcjowanie i wydawanie posiłków7. Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej8. Stosowanie norm i sasad zawartych w księgach HACCP9. Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami i maszynami wykorzystywanymi do obróbki surowców, produktów spożywczych oraz przy przygotowaniu dań
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Brodnica Górna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z świeżych produktów, znajomość kuchni regionalnej i międzynarodowej jest warunkiem koniecznym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Mała gastronomia
KÓŁKO Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna A. Czopor Izdebki - 2017-09-26 - Izdebki (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-10-03 - Michałowice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg zasad kuchni pakistańskiej, przygotowywanie półproduktów.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej z pieca TANDOOR, praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca w grupie, praca wymaga zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, dużą wilgotność, praca w pozycji stojącej.100 h , dyspozycyjność 10-24miejsce pracy: Wrocław, ul. KiełbaśniczaSala G
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
Kurczak Karaibski Aleksandra Wróblewska - 2018-06-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Publicznej Szkole Podstawowej w LUBSZY - 2017-11-10 - Lubsza (opolskie)