KUCHARZ Nowosielce oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 017,4 PLN
Zakres obowiązków: x
Data publikacji: 2018-07-12
Lokalizacja: Nowosielce (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Nowosielce, powiat: przeworski, woj: podkarpackieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: x
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.4
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowosielce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: przeworski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 13.08.2018
Data zakończenia pracy: 12.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku
Adres pracodawcy:
Jagiellońska 10, 37-200 Przeworsk, powiat: przeworski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: x
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: przeworski
Gmina pracodawcy: Przeworsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przeworsk
Ulica pracodawcy: Jagiellońska
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 24.07.2018
Oferta pracy ważna do: 24.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.07.2018
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Żywienie zbiorowe.
USŁUGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2015-11-13 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
- Prowadzenie spraw administracyjnych związanych z projektem (budowa hotelu Hampton by Hilton)- Kontrola obiegu dokumentacji- Organizacja spotkań i przygotowywanie protokołów z narad
"SWECO CONSULTING" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-24 - Brzeszcze (małopolskie)
Przygotowywanie posików w restauracji.
KONOPIELKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-23 - Zblewo (pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacją pracy na kuchni,- przygotowywanie surówek,- smażenie, pieczenie i gotowanie mięs,- gotowanie zup,- obsługa pieca konwekcyjnego - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami. Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów.Odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ichwydawania. Odpowiedzialność za stan sanitarnohigieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniemjadłospisów i przestrzeganie ich. Rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków. Przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu. Przestrzeganie zasad HACCP. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-03-24 - Krzyżewo (podlaskie)
Kontakt osobisty lub telefoniczny pod nr: 535 090 509. Przygotowywanie dań wg menu, obsługa. Praca na jedną zmianę w systemie 1/1 (lokal czynny w godz. 10-22).
Szewczyk Damian KEBAB - 2015-11-27 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla gości
HOTEL SEN ANETA ŻYŻA-OSOWIEC - 2016-09-20 - Świebodzin (lubuskie)
•Produkcja komponentów o wysokim poziomie jakości zgodnie ze specyfikacją oraz rysunkami;•Wykonywanie zadań zgodnie z listą zleceń produkcyjnych;•Przygotowanie maszyn – przezbrajanie i ustawianie parametrów konfiguracyjnych;•Kontrola i utrzymanie maszyn w celu zapewnienia sprawności technicznej, jak również naprawa drobnych usterek;•Dbanie o porządek i bezpieczeństwo w miejscu pracy, na powierzonych narzędziach maszynach;•Przestrzeganie terminów, w celu zaspokojenia potrzeb klientów;•Ścisła współpraca z zespołem produkcji oraz kadrą kierowniczą.Kontakt z pracodawcą: +48 71 757 21 40 lub hr-pl (at) aluwind.com
Aluwind Sp. z o.o. - 2017-04-18 - Kobierzyce (dolnośląskie)
- przygotowanie posiłków a’la carte według receptury, - dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, - racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, - obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych. Godziny pracy 13-21.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-02-22 - Zajączkowo (pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2015-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg zasad kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Legionowo (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 9.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy; godziny pracy: 6.00- 18.00
DAG-BUD Jerzy Kisiel - 2018-01-10 - Ustka (pomorskie)
Wykształcenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; akt. książeczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie należytej czystości i porządku; Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepisów BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-01-08 - Sośnicowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
jw.
Shoko Granowski Sp.J - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
SPRZEDAŻ PIECZYWA I WYROBÓW CUKIERNICZYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MIŁE USPOSOBIENIE, UCZCIWOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH LUB CHĘĆ WYROBIENIA, MILE WIDZIANE OSOBY UCZĄCE SIĘ ZAOCZNIE;MIEJSCE PRACY: STOISKO ASPROD "NETTO" UL. OSTOI ZAGÓRSKIEGO 1 SZCZECIN;GODZINY PRACY: 05.00 - 13.00, 13.00 - 20.00;WYNAGRODZENIE: 1850ZŁ + PREMIA;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 793792704
MADROX KWATERKIEWICZ MARZENA - 2016-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, opracowywanie menu, wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, kontakt z dostawcami i kontrahentami wietnamskimi oraz z UE
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Tarnów (małopolskie)
praca w kuchni
NINA RESTAURACJA JACEK MAJEWSKI - 2018-02-18 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po zakończeniu
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-04-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posilków kuchni polskiej, ukraińskiej i tatarskiej
Firma KANA s.c - 2017-06-08 - Opole (opolskie)
Prace pomocnicze w kuchni
Zakład Usług Technicznych INTECH Ewa Ścierska - 2017-03-07 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/ pomocy kuchennej we włoskiej restauracji. Samodzielne przygotowywanie dań kuchni włoskiej ze szczególnym naciskiem na pizzę.
Ewa Drogoń Pizzeria "PAPI" Usługi Gastronomiczne - 2018-03-06 - Wołów (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków
Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2016-04-07 - Włostów (świętokrzyskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Restauracja Kresowianka Adam Ogonowski - 2017-07-13 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw z mięsa, surówek, sałatek, napojów zimnych i goracych
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Szczawnica (małopolskie)