KUCHARZ Krak贸w oferta pracy NOWOHUCKI S艁OIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
Data publikacji: 2016-10-18
Lokalizacja: Krak贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: NOWOHUCKI S艁OIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:31-861 Krak贸w, powiat: m. Krak贸w, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 2600 z艂 brutto (na okresie pr贸bnym)
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2016
Data zako艅czenia pracy: 28.02.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane do艣wiadczenie (mile widziane do艣wiadczenie powy偶ej 5 lat), umiej臋tno艣膰 gotowania
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Grodzki Urz膮d Pracy w Krakowie
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.10.2016
Data dodania oferty pracy: 17.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 17.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.10.2016
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Zabrze (艣l膮skie)
Wyrabianie pizzy, makaron贸w, sa艂atek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Praszka (opolskie)
- konserwacj臋 maszyn i urz膮dze艅- rozwi膮zywanie problem贸w technicznych- utrzymywanie ci膮g艂o艣ci procesu produkcyjnego poprzez prowadzenie prac eksploatacyjnych oraz wykrywanie w por臋 usterek i ich usuwanie- wykonywanie polece艅 prze艂o偶onych
MM Szynaka Living Sp.Z.O.O. - 2018-04-07 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
- zarz膮dzanioe kuchni膮- planowanie wsp贸lnie z intendentem jad艂ospis贸w- przygotowywanie 3 posi艂k贸w dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- praca w godz. 07:00 - 15:00
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-06-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Katering, przygotowywanie da艅 kuchni ciep艂ej i zimnej (艣niadania i obiady).
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Legionowo (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Chojna (zachodniopomorskie)
Gotowanie - kuchnia polska (garma偶erka)
Ewa Nanke Sklep mi臋sno - w臋dliniarski "PIGI" - 2016-10-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 oraz menu, obs艂uga klient贸w pochodzenia wietnamskiego, negocjacje z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Prudnik (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
B&J Bartosz Niewinczany i Jacek Osi艅ski Sp贸艂ka Cywilna - 2018-01-17 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dbanie o czysto艣膰
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-09-09 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Mycie i modelowanie wlos贸w, koloryzacja, upi臋cia okoliczno艣ciowe, trwa艂e ondulacje, strzy偶enie damsko-m臋skie.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Wodzis艂aw (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 OBIADOWYCH
Us艂ugi Gastronomiczne Emilia Woszczy艅ska - 2017-04-11 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 wg. tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy - zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
OCENA SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W, OBLICZANIE WARTO艢CI ENERGRTYCZNYCH ORAZ OD呕YWCZYCH, SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI W艁OSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI W艁OSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI W艁OSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA W艁OSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZIN臉 16,50 Z艁PRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg zakresu obowi膮zk贸w na stanowisku kucharza, pomocy kuchennej
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
- pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w- dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2017-09-12 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
praca w nowo otwartej restauracji na osrodku wczasowym w D膮biu; obs艂uga go艣ci
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2016-07-21 - D膮bie (lubuskie)
DO UZGODNIENIA
ADAM RAJZER - 2017-11-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Brak danych
LECH Garma偶eria Staropolska Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-03-13 - Kleosin (podlaskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2017-02-17 - Kolonowskie (opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej tj. musaka, hommus, basbusa, falafel, shisk taouk.
EL HANYM KATARZYNA SZAFRAN - 2018-01-29 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2018-04-19 - Chojnice (pomorskie)
-Przygotowywanie 艣niada艅,-Nie wymagamy do艣wiadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-11 - Gniew (pomorskie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Przygotowywanie stek贸w. Przygotowywanie posi艂k贸w na bankiery, lunch-y, konferencje, 艣niadania. Wydawanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok). Wymagane aktualna ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana znajomo艣膰 kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (艣l膮skie)