KUCHARZ ŚNIADANIOWY Gniew oferta pracy ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
Data publikacji: 2016-05-11
Lokalizacja: Gniew (pomorskie)
Pracodawca: ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Gniew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gniew
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Zamek w Gniewie.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.05.2016
Oferta pracy ważna do: 11.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej, angielskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-05-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca w systemie bibliotecznym Aleph, praca dydaktyczna, prowadzenie zajęć dla uczniów i szkoleń dla dorosłych z zakresu technologii informacyjno-komunikacyjnych. Dwie z miany, umowa na czas określony z możliwością na czas nieokreślony. Kontakt z pracodawcą: osobisty
Dolnośląska Biblioteka Pedagogiczna we Wrocławiu - 2018-03-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie dań(głownie kuchni polskiej,ale też z innych zakątków Europy),współpracę przy opracowywaniuy nowych receptur,koordynowanie pracy współpracowników,kontrolę stanu zapasów i sporzadzanie listy zakupów,prowadzenie dokumentacji kuchennej
ManpowerGroup - 2018-02-23 - Brzezina (dolnośląskie)
- pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych- zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych-obróbka wstępna surowcówwykonywanie potraw garmażeryjnych, dań gorących i zimnych- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Radzyminie - 2016-12-01 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
SPA DEVELOPMENT Spółka zo.o. - 2016-08-26 - Ustroń (śląskie)
przygotowanie posiłków dla mieszkańców DPS
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Kraków (małopolskie)
Zgodnie z zawodem.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, sałatek z rejonu Gaziantep w restauracji Urfa Kebab
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Świebodzin (lubuskie)
Zarządzanie zespołem, układanie menu, gotowanie potraw kuchni polskiej
Alicja Konys "U Ali" - 2016-01-18 - Gdynia (pomorskie)
POZYSKIWANIE KANDYDATÓW DO PRACY, PRZEPROWADZANIE ROZMÓW KWALIFIKACYJNYCH Z KANDYDATAMI DO PRACY, OPRACOWYWANIE PROFILI KANDYDATÓW W JĘZYKU ANGIELSKIM, PRZYGOTOWYWANIE DOKUMENTÓW ZWIĄZANYCH Z ZATRUDNIANIEM KANDYDATÓW, OBSŁUGA KANDYDATÓW, KONTAKT Z KLIENTEM ZAGRANICZNYM, ARCHIWIZACJA DOKUMENTÓW, PACA BIUROWA;WYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, PRACY Z LUDŹMI W ŚRODOWISKU MIĘDZYNARODOWYM, MILE WIDZIANE OSOBY Z UPRAWNIENIAMI DO PROWADZENIA DORADZTWA ZAWODOWEGO/PERSONALNEGO, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MIN. 1 ROK PRACY Z LUDŹMI, MILE WIDZIANE OSOBY KTÓRE PRZEPRACOWAŁY PRZYNAJMNIEJ 1 ROK ZA GRANICĄ, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO NA POZIOMIE ŚREDNIOZAAWANSOWANYM W MOWIE I PIŚMIE WG. EUROPEJSKIEGO SYSTEMU OPISU KSZTAŁCENIA JĘZYKOWEGO -ESOKJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKÓW: NIEMIECKIEGO, RUMUŃSKIEGO, ROSYJSKIEGO, BUŁGARSKIEGO I/LUB UKRAIŃSKIEGO;
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-07-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
sporzadzanie potraw kuchnii wietnamskiej i orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
IWA sp. z o.o. w Białowieży - 2016-12-07 - Białowieża (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Nadarzyn (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit Sp. z o.o. - 2017-07-03 - Leszno (wielkopolskie)
jw
PRZEDSZKOLE NR 1 - 2018-08-13 - Warszawa (mazowieckie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Kościelisko (małopolskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Bufet gastronomiczny. Przygotowanie posiłków, wydawanie.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Łódź (łódzkie)
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynności na powierzonym stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej, w tym: przestrzeganie higieny osobistejm, przestrzeganie technologii sporządzanych potraw, bieżące i prawidłowe sporządzanie prób pokarmowych, dbanie o prawidłowy stan sanitarno-porządkowy pomieszczeń, czystość urządzeń i sprzętu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadzór nad systemem monitorowania punktów kontroli(temperatury urządzeń chlodniczych, potraw). Prawidłowe gospodarowanie środkami czystości, wydawanie potraw i obsługa mieszkańców jadalni, wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonego
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala; praca w godz. 6:00-18:00 (2 dni pracy, 2 dni wolnego)
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, OBRÓBKA TERMINCZNA PÓŁPRODUKTÓW, DBANIE O PRZĄDEK NA STANOWISKU PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE KIERUNKOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W OSTATNICH 5 W ZAWODZIE GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca związana z przygotowaniem dużej ilości dań dla pensjonariuszy DPS, samodzielne prowadzenie kuchni pod okiem szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Chorzów (śląskie)
Gotowanie i wydawanie potraw kuchni wietnamskiej, chińskiej (azjatyckiej). Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 9:00-16:00; 14:00-22:00.Proponowany okres zatrudneienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
Bar HA-SANG Nguyen Dinh Ha - 2018-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szprotawa (lubuskie)
Zapoznanie ze strukturą organizacyjną, funkcjonowaniem i zasadami działalności Urzędu Statystycznego w Gdańsku, ze szczególnym uwzględnieniem Ośrodka Badania Aktywności Ekonomicznej Ludności, zapoznanie z organizacją Badania Aktywności Ekonomicznej Ludności oraz badania modułowego, przygotowanie prezentacji na temat badania modułowego BAEL: Nietypowe formy zatrudnienia i praca nierejestrowana.
URZĄD STATYSTYCZNY W GDAŃSKU - 2016-01-05 - Gdańsk (pomorskie)
wg. stanowiska
Prywatne Przedszkole KREDKA - 2016-10-13 - Legnica (dolnośląskie)