KUCHARZ Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: - pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych- zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych-obróbka wstępna surowcówwykonywanie potraw garmażeryjnych, dań gorących i zimnych- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
Data publikacji: 2016-08-03
Lokalizacja: Gorlice (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
- pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych- zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych-obróbka wstępna surowcówwykonywanie potraw garmażeryjnych, dań gorących i zimnych- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorlice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpoczęcia pracy: 16.08.2016
Data zakończenia pracy: 15.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
Adres strony pracodawcy: http://www.podzamcze.gorlice.pl
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy:
Prodkcja pieczywa i wyrobów cukierniczych. Organizacja przyjęć gastronomicznych.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 03.08.2016
Oferta pracy ważna do: 15.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
organizacja pracy w kuchni, przygotowanie posiłków dla grup zorganizowanych i indywidualnych osób
JAN TYRAŁA Ośrodek Sportu i Rekreacji - 2017-07-17 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 9.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywyanie dań z kuchni regionalnej i a la carte (od przystawek do deserów).
Waldhotel Eiche GmbH - 2017-12-27 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie posiłków dla dzieci imłodzieży
Stowarzysz. Troski o Dzieci i Młodzież "Oratorium Twój Dom" - 2016-01-08 - Krosno (podkarpackie)
Sprzątanie wnętrz, strefy: recepcja, jadalnia, szatnie, sanitariaty, biura,itp. Miejsce pracy : Łódź-Widzew.
Konsalnet Security Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Łódź (łódzkie)
NAUKA: PRZYGOTOWUWANIA KANAPEK I TOSTÓW; OBSŁUGI KLIENTA, KASY FISKALNEJ I URZADZEŃ GASTRONOMICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Bocianówka s.c. Agnieszka Klatka, Marek Michal - 2018-04-03 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2017-02-28 - Gdańsk (pomorskie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ożańsk (podkarpackie)
załadunek oraz rozładunek towarów, preparacja produktów na palety, obsługa wózków widłowych (wysoki skład) oraz skanera, czynnościzwiązane z utrzymaniem magazynu, kontrola stanu technicznego obsługiwanego sprzętu, zachowanie norm i standardów BHP
SPEDIMEX Sp. z o.o. - 2016-01-08 - Sosnowiec (łódzkie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
pomoc w przygotowaniu posiłków; przewóz dań na terenie zakładu pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Mława (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie kuchni hotelowej, zamawianie towarów, zarządzanie magazynem, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Korbielów (śląskie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Zakopane (małopolskie)
oferta stażu dla osób powyżej 30 roku życia - przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku w kawiarnii, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Józefów (mazowieckie)
przygotywanie posiłków
KARMBED KRZYSZTOF TYBUŚ - 2018-03-12 - Bednary (łódzkie)
przygotowanie dań kuchni włoskiej
DOMINIK PIECZARA F.H.U. AMEX - 2015-12-09 - Kraków (małopolskie)
weryfikacja zgodności faktur z zawartymi umowami,uzgadnianie z dostawcami prawidłowości wystawionych faktur,wspieranie kierownika działu w realizacji zamówień publicznych,prowadzenie ksiąg inwentarzowych,dokumentowanie zakupionych środków trwałych,przyjmowanie zleceń likwidacji sprzętu, mebli itp. z poszczególnych komórek organizacyjnych,współudział w likwidacjach sprzętu w PSSE,prowadzenie dokumentacji składników majątkowych tj. Zmiana Miejsca Użytkowania,sporządzanie na bieżąco druków OT (przyjęcie środka trwałego).Wszystkie oświadczenia i kopie dokumentów winny być opatrzone własnoręcznym podpisemTermin składania dokumentów: do 26 września 2016 r. do godziny 1500.O ważności oferty kandydata/kandydatki decyduje data wpływu do PSSE we Wrocławiu,Dokumenty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane.Miejsce składania dokumentów (osobiście lub listownie):Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna we Wrocławiu, 50-227 Wrocław, ulicaKleczkowska 20, zaklejona koperta z dopiskiem oferta pracy ADM.Wybrani kandydaci zostaną zaproszeni na rozmowy kwalifikacyjne, o terminie których zostaną poinformowani telefonicznie.Złożone dokumenty kandydatów, których oferty zostały odrzucone w procesie naboru można odbierać osobiście w przeciągu 2 tygodni od zakończenia rekrutacji, po tym terminie zostaną zniszczone.
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna we Wrocławiu - 2016-09-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Małopole (mazowieckie)
prace gastronomiczne
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-11-14 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni ukraińskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni ukraińskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IWONA LEWICKA - 2017-12-06 - Wędrzyn (lubuskie)
projektowanie sieci zewnętrzych wod-kan.
Przedsiębiorstwo Inżynierskie "AG ENERGO" Grzegorz Włodarczyk - 2016-01-11 - Będzin (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW I RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 DO 5 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO, J.HINDI
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pizzeria - przygotowywanie dań
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2017-05-12 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw z należytą starannościąZapewnienie wysokiej jakości produktów i usługPrzestrzeganie norm i standardów produkcji zgodnie z systemem HACCPDbanie o porządek i czystość w miejscu pracyPrawidłowe magazynowanie produktówUmiejętność planowania zamówieńWspółudział w tworzeniu menu
Metro Investment s.c. / Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-05-17 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie posiłkówrodzaj umowy: umowa zlecenie
F.H.U.B. MARTICA Martyna Apcewicz - 2016-03-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)