KUCHARZ Gdańsk oferta pracy Gdański Zespół Żłobków
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Data publikacji: 2017-02-28
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: Gdański Zespół Żłobków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Racławicka 8, 80-406 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca jednozmianowa w godz. 6:00 - 14:00 od pon. - pt.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku KUCHARZ, umiejętność organizacji pracy pod presją czasu, zaangażowanie w realizację powierzonych zadań, znajomość zasad HACCP, znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków, polepszania ich wartości oraz estetyki z zachowaniem pełnych norm żywieniowych. Miejsce pracy: Gdańsk Wrzeszcz. Kontakt telefoniczny: 58 341 47 36 wew. 12 lub CV meilem: ehapka (at) zlobki.gda.pl
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: Gdański Zespół Żłobków
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
80-406 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Telefon 58/341-47-36 w 12 Dział Kadr
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.02.2017
Data dodania oferty pracy: 27.02.2017
Oferta pracy ważna do: 27.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą, obsługa urządzeń kuchennych, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Kajew (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z normami i procedurami, dbałość o jakość potraw.
Cołokidzi i Wspólnicy Lipiany Południe - 2015-12-11 - Lipiany (dolnośląskie)
obróbka wstępna produktów, przyrządzanie posilków wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie potraw
"SYCYLIANA" Piotr Kwaśniewski - 2018-03-20 - Słubice (lubuskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe; dyspozycyjność; książeczka sanepidu; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, przyjęć; praca także w weekendy; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Dom Przyjęć Gliwice Brzezinka;
FHU "EMILIA" ZYGMUNT DZIURDZIA - 2018-04-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków. Dbanie o porządek w miejscu pracy.
WIOLETTA SITNICKA DOM OPIEKI "FLORANS" - 2017-04-27 - Stare Babice (mazowieckie)
-
ARTUR KUBICA - MÓJ LONDYN - 2016-04-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Radom (mazowieckie)
Kucharz/barmanJedna zmiana:od 15-23
Magda Krystian M&K - 2016-05-13 - Chorzelów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań barowych zgodnie z menu.
Dadi Bar Marek Gończ - 2016-04-28 - Jurata (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Krobia (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, indyjskiej
"SOGO" s.c. KATARZYNA KUMMER, MACIEJ KUMMER - 2017-05-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-01-05 - Płońsk (mazowieckie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-09-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań i obiadokolacji
ELBEST sp. z o.o. - 2017-04-11 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, deserów i ciast, opracowywanie receptur, planowanie menu
Adam Marcówka Zajazd "Marcówka" - 2017-03-31 - Bakałarzewo (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z KARTĄ ORAZ WEDŁUG ZAPLANOWANEGO MENU. ZAMAWIANIE TOWARÓW, KOORDYNACJA PRACY ZESPOŁU.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY - 1 OSOBA UL. MOCHNACKIEGO 4, 2 OSOBA UL.DĄBROWSKIEGO 30
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-04-24 - Rzeszów (podkarpackie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, TRADYCYJNYCH, NATURALNYCH PRZYPRAW GRUZIŃSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W KUCHNI GRUZIŃSKIEJ (POTWIERDZONE REFERENCJAMI), DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
Grażyna Rybicka - 2016-03-18 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i obróbka półproduktów, sporzadzanie potraw i napojów, dekorowanie potraw, obsługa maszyn gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Stary Sącz (małopolskie)
Malowanie, gipsowanie, stawianie ścian kartonowo-gipsowych.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Karczew (mazowieckie)
obsługa Hotelu Złota Róża/ kontakt: 607 207 034
Firma Handlowa Danuta Krzelowska w Sędziszowie - 2016-05-05 - Sędziszów (świętokrzyskie)
przygotowywanie sushi
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-04-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łężany (podkarpackie)
Prowadzenie kuchni w internacie dla 30dzieci. Przygotowywanie zamówień produktów.
Podkarpacka Organizacja Promocji Sportu - 2017-09-18 - Hadle Szklarskie (podkarpackie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Warszkowo (zachodniopomorskie)
przyrządzanie dań kuchni polskiej i tradycyjnej
SKRZYPEK DOROTA FIRMA GASTRONOMICZNA - 2018-06-19 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Kościelec (wielkopolskie)