KUCHARZ Lipiany oferta pracy Cołokidzi i Wspólnicy Lipiany Południe
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z normami i procedurami, dbałość o jakość potraw.
Data publikacji: 2015-12-11
Lokalizacja: Lipiany (dolnośląskie)
Pracodawca: Cołokidzi i Wspólnicy Lipiany Południe
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-700 Lipiany, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z normami i procedurami, dbałość o jakość potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lipiany
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe lub średnie, doświadczenie w zawodzie.
Nazwa pracodawcy: Cołokidzi i Wspólnicy Lipiany Południe
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
59-700 Lipiany, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny, tel: 605-631-411
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lipiany
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.12.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 11.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 11.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbanie o odpowiednią jakość produktów, przestrzeganie zasad higieny oraz BHP. Zapewnienie czystości i porządku w miejscu pracy.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "RELAX" SP. Z O.O. - 2018-03-07 - Lublin (lubelskie)
OPERATOR AUTOMATÓW TOKARSKICH
ALLIGATOR Polska Sp. z o.o. - 2016-03-15 - Nekla (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Iwona Mateńka MiW Usługi Handlowe - 2016-09-05 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży; praca na jedną zmianę od 06.00 do 14.00; miejsce wykonywania pracy: ul. H. Dąbrowskiego 15, 73-120 Chociwel.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Chociwel (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-07-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, pakowanie zamówień,obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2016-03-22 - Tarnów (małopolskie)
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.- Wynagrodzenie: 2300 -2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Wymagane minimum 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie zawodowe wymagane. Praca w godz. 9-18, Restauracja Carmelowa, ul. Mikołowska 4.
Home Capital Anna Biegiesz - 2017-09-04 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla osób starszych
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Kościeliska (opolskie)
Praca przy grillu, produkcja kanapek
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
ECO LIGHT Sp. z o.o. - 2016-09-28 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw od surowca do potrawy gotowej, praca w stołówce przedszkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Podegrodzie (małopolskie)
wykonywanie tynków gipsowych
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Silniczka (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2017-06-28 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-11-03 - Ściegny (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
P.P.H.U. "PAWMIX" Paweł Nowak - 2018-08-20 - Gniezno (wielkopolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przygotowywanie pizzy, gotowanie dań obiadowych. ( umowa zlecenie ok.150 godzin w miesiącu)
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min.3m-ce. Umiejętność przygotowywania dań kuchni orientalnej.
DAWMAX Oleg Rab - 2016-08-22 - Tłuszcz (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków wg. wytycznych
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Rzezawa (małopolskie)
Kucharz - stażysta
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw (obiady kuchni polskiej)
Kuchnia u Pysiaczka Mateusz Bobek - 2017-09-28 - Skawina (małopolskie)
Wypiek pizzy, przygotowywanie posiłków typu fast food.
PIZZA 4 YOU s.c. EWA I PRZEMYSŁAW JABŁOŃSCY - 2018-08-21 - Grajewo (podlaskie)
Sporządzenie dań i różnych posiłków.
KAMDECO - 2017-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej z karty dań. Praca w godz.Mogą być kierowane osoby wcześniej pracujące jako pomoce kuchenne, które sobie poradzą na stanowisku kucharza. Praca w godz. 10.00-18.00
Firma Handlowo-Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2017-01-13 - Siedlce (mazowieckie)
Samodzielne przygotowanie posiłków w małej restauracji przy pensjonacie
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-01-11 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków dla turnusow dietetycznych;
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2017-08-24 - Turawa (opolskie)
Gotowanie dań orientalnych, jedna zmiana, umowa o pracę na czas nieokreślony.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Wrocław (dolnośląskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-04-19 - Gryfice (zachodniopomorskie)