KUCHARZ - POMOC KUCHENNA Mielenko Drawskie oferta pracy Zachodniopomorska Wojew贸dzka Komenda OHP
Stanowisko: KUCHARZ - POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole.
Data publikacji: 2017-06-28
Lokalizacja: Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zachodniopomorska Wojew贸dzka Komenda OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:78-500 Mielenko Drawskie 41, powiat: drawski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielenko Drawskie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: drawski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Drawsko Pomorskie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w z zachowaniem receptur i wymog贸w sanitarnych, szybka i zorganizowana praca w kuchni. Aktualna ksi膮偶eczka zdrowia, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy: Zachodniopomorska Wojew贸dzka Komenda OHP
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Drawsku Pomorskim
Adres pracodawcy:
Dworcowa 19, 70-206 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Drawsku Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 27.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie posi艂k贸w
RESTAURACJA "WOK" S.C. BO呕ENA URBANOWICZ, PIOTR URBANOWICZ - 2016-09-12 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie dan kuchni polskiej.
Dworek Ostr臋偶nik Zenona Saladra - 2016-05-25 - Trzebni贸w (艣l膮skie)
porz膮dkowanie teren贸w zielonych, koszenie trawnik贸w, prace porz膮dkowe na terenie Gminy Puck
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Puck (pomorskie)
przygotowanie mi臋s, potraw, obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - O艣no Lubuskie (lubuskie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-06-12 - Proszowice (ma艂opolskie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Le艣ny - 2018-07-13 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw polskich i w艂oskich; praca w godzinach 14.00-22.00, r贸wnie偶 co drugi weekend;
MAJCHRZAK ALINA "ELPASSO" - 2017-12-07 - Pie艅sk (dolno艣l膮skie)
praca w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Rudna Ma艂a (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IZABELLA SP. ZO.O. - 2015-12-15 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w indywidualnych, obs艂uga gastronomiczna imprez zamkni臋tych
FHU ADA Jaworski Dariusz - 2016-06-01 - Lubicz G贸rny (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, dostaraczanie posi艂k贸w do klienta
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 gl贸wnych
CATERING GROUP Centrum-Po艂udnie Sp贸艂ka Cywilna MIROS艁AW DREWNIAK, WALDEMAR HO艁脫WKA & MARCIN STA艃CZYK - 2016-05-25 - Kamie艅sk (艂贸dzkie)
-lepienie pierog贸w-sporz膮dzanie sur贸wekwydawanie da艅 wg zam贸wie艅-wst臋pna obr贸bka po艂produkt贸w wg receptur zak艂adowych
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Ka艂amarz - 2017-02-14 - Rog贸偶no (podkarpackie)
Pracownik agencji pracy tymczasowej
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dekorowanie posi艂k贸w, obs艂uga pieca konwencyjno - parowego.Praca w godzinach: 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
praca na kuchni, przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w, kanapek, catering
Fundacja "WELES" - 2018-05-07 - Sosnowiec (艣l膮skie)
wg stanowiska
KARCZMA " M艁YN" S.R.O. Sp. z o.o Oddzia艂 w Polsce Kamienica 368 - 2017-01-11 - Kamienica (ma艂opolskie)
-
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2015-12-30 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni gruzi艅skiej. Praca w godzinach 10:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, STA呕 PRACY 2 LATA, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
"CARBO - GRAF" Sp. z o. o. - 2017-05-24 - Racib贸rz (艣l膮skie)
obs艂uga piec贸w centralnego ogrzewania
PRZEDSI臉BIORSTWO HYDRAULIKI SI艁OWEJ "HYDROTOR" SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-08-01 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie hamburger贸w, hot dog贸w, kanapek, kebaba, pit itp. Serwowanie kawy, hernaty, napoj贸w sezonowych oraz deser贸w.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLI艃SKA - 2017-04-26 - Olesno (opolskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami.Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw.Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w.Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy.Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.Tw贸rczy udzia艂 w planowaniu pracy podczas wykonywania czynno艣ci.Segregacja odpad贸w.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Serock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (kebab), obr贸bka mi臋sa, produkcja mi臋sa do kebabu
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Przemy艣l (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz 艁obocki - 2018-06-20 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa os贸b bezrobotnych 30+ (2017), wsp贸艂finansowanego ze 艣rodk贸w Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych, spe艂niaj膮cych kryteria dost臋pu - s膮 to osoby w wieku 30 lat i wi臋cej
Sobieraj Krzysztof ZAK艁AD PRZETW脫RSTWA MI臉SNEGO - 2018-04-13 - Krzeszyce (lubuskie)
sporz膮dzanie potraw z m膮ki mies i owoc贸w obs艂uga imprez
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
osoba do pracy w kuchni b臋dzie odpowiedzialna za posi艂ki, itp. (gotowanie, serwowanie)
IMPEL CATERING "COMPANY" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - 艢widnik (lubelskie)
DBANIE O EKSPOZYCJE TOWAR脫W, OBS艁UGA KLIENTA, WSPARCIE ORAZ NAWI膭ZYWANIE POZYTYWNEJ RELACJI Z KLIENTAMI, DBANIE O PORZ膭DEK NA SALI SPRZEDA呕Y
DINO POLSKA S.A. - 2018-04-16 - Chocian贸w (dolno艣l膮skie)