KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Wędrzyn oferta pracy FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IWONA LEWICKA
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni ukraińskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni ukraińskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
Data publikacji: 2017-12-06
Lokalizacja: Wędrzyn (lubuskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IWONA LEWICKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:69-211 Wędrzyn 40, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni ukraińskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni ukraińskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wędrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sulęcin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość przepisów kuchni ukraińskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IWONA LEWICKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
69-211 Wędrzyn 40, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Sulęcin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wędrzyn
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.12.2017
Data dodania oferty pracy: 05.12.2017
Oferta pracy ważna do: 04.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw kuchni tureckiej według specjalnych receptur
King Food sp. z o.o. - 2016-10-18 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań i przystawek rybnych Czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepemProwadzenie dokumentacji HACCPObsługa kasy fiskalnej
Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j - 2017-08-01 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Sporządzanie potraw, tworzenie karty menu restauracji; obsługa gości indywidualnych i zbiorowych, obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy; praca w godz. 10.00-22.00, również w dni wolne zgodnie z grafikiem
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2018-04-16 - Bogatynia (dolnośląskie)
Wykonywanie robót ogólnobudowlanych, murowanie, zbrojenia, prace pomocnicze. Praca w delegacji, na terene Małopolski. Firma zapewnia zakwaterowanie i dojazd.
Zakład Remontowo-Budowlany "Uni-Bud", Józef Rosiek - 2017-07-07 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni chińskiej
JUSTYNA JAZGARSKA ,, SIÓDEMKA" - 2016-04-13 - Gdynia (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Brzozów (podkarpackie)
1.Diagnoza i usuwanie usterek mechanicznych,2.Naprawy mechaniczne – zawieszenie, silnik, skrzynia biegów. 3.Przeglądy serwisowe.4.Inne obowiązki charakterystyczne dla ww. stanowiska
MORELA I. KORNATKO R. KORNATKO - 2017-06-26 - Łomianki (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK. Min. 3 lata doświadczenia jako kucharz, znajomość szczegółów kuchni chińskiej oraz obsługa pieca do przygotowania kaczki po chińsku.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2017-09-21 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowanie produktów, gotowanie, smażenie potraw, dań mącznych, zup, serwowanie dań, zamawianie towaru, sprawdzane terminów ważności, przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe. Praca w godzinach 7.00-15.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Śrem (wielkopolskie)
obsługa konsumenta, przyjmownaie zamówień, serwowanie potraw i napojów; odpowiedzialność matarialna za pobrana gotówke od klientów; pomoc w przygotowywaniu potraw, stosowanie zasad HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy; praca na 1/2 etetu w godz.: 15-19 lub 20-24
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-03-01 - Opole (opolskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej, wypiek pieczywa wg przepisu, wyrób sosów wg przepisu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, doświadczenie jako kucharz kuchni tureckiej, dyspozycyjność ze względu na dni pracy do uzgodnienia; godz.pracy: I zmiana 12:00 do 20:00, II zmiana 15:00 do 23:00
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Zawadzkie (opolskie)
Przygotowywanie wyzywienia dla dzieci w placówce przedszkolnej, dbałość o higienę pracy, działanie ściśle wg. wytycznych procedur zgodnie z HACCP,wydawanie posiłków, zmywanie.
Niepubliczne przedszkole "Fasolka" - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP, właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posilków z menu kuchni ukraińskiej, ustalanie menu, robienie zakupów
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprzętu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2017-02-23 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, potraw, utrzymanie zakładu pracy w należytym porządku
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Brenna (śląskie)
Przyrządza różnego rodzaju potrawy
JAROSŁAW SZCZEPANIAK OBIADY-NIEPOŁOMICE - 2018-05-07 - Niepołomice (małopolskie)
Przygtowywniae dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Nałęczów (lubelskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i ciepłej
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Uniejów (łódzkie)
przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 9-17, 13-21
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Mechanik samochodów osobowych.Godziny pracy: 7.00-15.00
AUTO REM Stacja Diagnostyczna Ewa Rembisz - 2017-07-28 - Zielonka (podkarpackie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, zamawianie towarów, zakup towarów, catering - rozwóz przygotowanych posiłków, obsługa imprez oraz obsługa imprez cateringowych na miejscu zamawiającego z obsługą kelnerską; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - gastronomiczner-kucharz, minimum 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie na stanowisku kelner, prawo jazdy kat. B, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, dobra-komunikatywna znajomość języka angielskiego potrzebna do porozumiewania się z gośćmi zagranicznymi przy obsłudze imprez cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Woźniki (śląskie)
- zamiawianie produktów spożywczych regionalnych- przygotowywanie receptur- przygotowywanie dań
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA KAROLINA JURKIEWICZ - 2016-05-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 14-22 Restauracja 7 Niebo
PHU "EDEN" WALERIAN KASPERSKI - 2017-01-12 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej, dań z soczewicy, ryb, nakładanie mięsa na patyk, przygotowywanie kanapek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Łowicz (łódzkie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Jacentów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-06-06 - Kietrz (opolskie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca na 1/2 etatu, jednozmianowa w godz. 6.00-10.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2016-10-07 - Bielsko-Biała (śląskie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)