KUCHARZ Mielec oferta pracy Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 艢cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepis贸w BHP, w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, udzia艂 w planowaniu menu i przygotowaniu wed艂ug niego racjonalnego 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 oferowanych posi艂k贸w I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Data publikacji: 2017-05-18
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Akacjowa 2E/2, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
艢cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepis贸w BHP, w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, udzia艂 w planowaniu menu i przygotowaniu wed艂ug niego racjonalnego 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 oferowanych posi艂k贸w I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mielecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenieCh臋ci do pracyKultura osobistaDyspozycyjno艣膰Pracowito艣膰
Nazwa pracodawcy: Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Akacjowa 2E/2, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, posiadaj膮ce ustalony odpowiedni profil pomocy, spe艂niaj膮ce wymagania pracodawcy proszone s膮 o zg艂oszenie si臋 do doradcy klienta w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozosta艂e osoby proszone s膮 o bezpo艣redni kontakt z pracodawc膮.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Akacjowa
Numer budynku pracodawcy: 2E
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.05.2017
Data dodania oferty pracy: 17.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 16.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowanie posi艂k贸w dla uczni贸w w szkole i w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Kisielice (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga klienta, obr贸bka towaru, przygotowywanie towaru do sprzeda偶y, dba艂o艣c o ekspozycj臋 towaru, obs艂uga kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Kucharz - przygotowywanie da艅, obs艂uga imprez, catering.Umowa zlecenie, ok. 160 godz./mies. Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Semaforowa 18.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
PUH "MDJ" MA艁GORZATA DURA-JEDLI艃SKA - 2017-08-28 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posilk贸w, potraw lub sa艂atek. Wynagrodzenie 2000 z艂. brutto do uzgodnienia. Godziny pracy do uzgodnienia.
Targosz Magda - 2017-02-08 - Inwa艂d (ma艂opolskie)
- kucharz
RSF Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Kombornia (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej. Obs艂uga pieca opalanego drewnem, wyrabianie ciasta do pizzy, przygotowywanie makaron贸w i sa艂at.
GOR膭CY PIEC JAROS艁AW BONDA, OLGA JANKIEWICZ SP脫艁KA CYWILNA - 2016-07-05 - Chwaszczyno (pomorskie)
przygotowanie mi臋s, sur贸wek, wydawanie da艅
ANKAKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-04 - Zakopane (ma艂opolskie)
Kucharz
ASKO CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowanie sos贸w i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
praca w kantynie pracowniczej otwartej 24h od pon. do sob. do godz. 14.00
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Komorniki (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w (kuchnia tradycyjna) dla grup/ go艣ci o艣rodka wypoczynkowego w Mi臋dzywodziu. Do艣wiadczenie w obs艂udze grup, przygotowywanie posi艂k贸w pod diety. W zakresie obowi膮zk贸w uk艂adanie menu (wraz z menagerem o艣rodka) oraz przygotowywanie list zam贸wie艅 produkt贸w. Oferujemy prac臋 z zamieszkaniem.
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2017-03-07 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, deser贸w, da艅 m膮cznych. Przestrzeganie standard贸w zgodnie z regulacjami HCCP.
SKLEP ARADIUSZ SP.J. - 2016-07-25 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
WMK Krzysztof H艂adki - 2016-06-27 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
przygotowywanie samodzielnie potraw w kuchni
AVANGARD SYSTEM EL呕BIETA PAZIEWSKA - 2015-12-16 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej i pakista艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Che艂m (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2017-02-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykszta艂cenie kierunkowedo艣wiadczenie mile widziane
P.W. Restauracja TRZCIELINY s.c Leszek Wito艅, Urszula Wito艅 - 2015-11-18 - Przygodzice (wielkopolskie)
praca w godzinach od 12:00 do 22:00; przygotowywanie posi艂k贸w
BAGATELLE RESTAURANT & KAFFE Alabrudzi艅ska Marzena - 2017-03-31 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 100 os贸b
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATER脫W WESTERPLATTE - 2018-03-14 - Brusy (pomorskie)
Zatrudni臋 kuchark臋 (kucharza) do pracy w restauracji i przy przyj臋ciach bankietowych. Wymagana jest kreatywno艣膰 w tworzeniu nowych potraw i dobra znajomo艣膰 tradycyjnej kuchni polskiejUmiej臋tno艣ci :dobra organizacja pracy, znajomo艣膰 tradycyjnych da艅 kuchni polskiej, umiej臋tno艣膰 pracy zespo艂owej
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmo艂a - 2018-04-19 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie potraw, praca na obszarze kuchni, praca w godz. 8.00-12.00, od poniedzia艂kju
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "JUTRZENKA" - 2017-01-26 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
w/g potrzeb
ZPC "Z艁OTY K艁OS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce - 2018-02-27 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
KUCHARZ
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2015-11-26 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialno艣膰 za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produkt贸w, magazynowanie, sprzeda偶 i dbanie o czysto艣膰. WYMAGANIAWykszta艂cenie:Wykszta艂cenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDo艣wiadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiada膰 wcze艣niejsze do艣wiadczanie w szczeg贸lno艣ci w gotowaniu dla du偶ych grup ( gotowanie du偶ych ilo艣ci jedzenia)Znajomo艣膰 j臋zyk贸w: Komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomo艣膰 systemu HACCAPUmiej臋tno艣膰 pracy z m艂odzie偶膮 w wieku 15-18 lat Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
Karczma 艁ab臋d藕 Wojenkowski 艁ukasz - 2018-03-06 - Nowa Wie艣 (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w (pizza, dania tradycyjne i catering), utrzymanie czysto艣ci na miejscu pracy.
Jaciow Dawid Pizzeria & Restauracja D艂uga 2 - 2016-05-20 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 gor膮cych lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jako艣膰 i estetyke, wydawanie da艅, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetno艣膰 organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Us艂ugi Gastronomiczne s.c. - 2016-04-27 - Opole (opolskie)