KUCHARZ Kostrzyn nad Odr膮 oferta pracy WMK Krzysztof H艂adki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-06-27
Lokalizacja: Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Pracodawca: WMK Krzysztof H艂adki
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:WODNA 14, 66-470 Kostrzyn nad Odr膮, powiat: gorzowski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kostrzyn nad Odr膮
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gorzowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kostrzyn nad Odr膮
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.06.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: WMK Krzysztof H艂adki
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Gorzowska 21, 66-460 Kamie艅 Wielki, powiat: gorzowski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 13-22
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: gorzowski
Gmina pracodawcy: Witnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kamie艅 Wielki
Ulica pracodawcy: Gorzowska
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obs艂uga sali konsumpcyjnej, przyjmowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
przygotowanie r贸偶nego rodzaju posi艂k贸w i wyrob贸w, organizacja pracy w kuchni, planowanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, pobiranie surowc贸w i potraw; praca w godz. 10-18 od poniedzia艂ku do niedzieli
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe NGUYEN SON Nguyen Duc Hung - 2016-02-04 - Pruszk贸w (mazowieckie)
w/g stanowiska
Zesp贸艂 Szk贸艂 Ponadgimnazjalnych Nr 1 w Kielcach - 2017-11-10 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, utrzymywanie porz膮dku w lokalu
BAR HIPSTER Bartosz Fenig - 2017-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
EAT ZONE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporz膮dzaniu da艅 kuchni orientalnej wg menu oraz w艂asnych receptur/przepis贸w. Dbanie o czysto艣c stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okoliczno艣ciowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Nowa S贸l (lubuskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w ( r臋czna, mechaniczna, termiczna), pos艂ugiwanie si臋 narzedziami , maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, sporzadzanie potraw podstawowych dla r贸偶nych diet
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Kl臋czany (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, JA艁OSPIS脫W, SPORZ膭DZANIE LISTY ZAKUP脫W, DBANIE O PORZADEK I CZYSTO艢膯 W KUCHNI, WYMAGANIAWYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, STAZ PRACY MIN 1 ROK, DO艢WIADCZENIE W 呕YWIENIU ZBIOROWYM,
Horme sp. z o.o. - 2017-08-09 - Kur贸w (zachodniopomorskie)
Kucharzsta偶 w godz. 7-15, 14-22
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANK脫W,MAREK JANK脫W - 2016-04-06 - 呕ary (lubuskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i organizacja gotowania.
Marek Kami艅ski Zajazd Tama Brodzka - 2016-06-07 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
sk艂adanie formatek meblowych - praca - woj. podkarpackie
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w kuchni staropolskiej.
Esentra Sp.z o.o - 2017-08-03 - Sopot (pomorskie)
wytwarzanie da艅 i posi艂k贸w kuchni wietnamskiej dla klient贸w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w prowadzenie kuchni
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowe "CRISTAL" Dominika Bogdanowicz-Sudo艂 - 2016-05-23 - Malbork (pomorskie)
jw.
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny Nr. 3 - 2018-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w Restauracji Zapiecek w Suchaczupraca w godz. 13:00 do 21:00
Restauracja Zapiecek Ma艂gorzata Madeja, Systemy Grzewcze i Sanitarne MADAN - 2016-03-15 - Suchacz (warmi艅sko-mazurskie)
P5rzygotowywanie da艅 , sporz膮dzanie list zakup贸w, przygotowywanie zam贸wie艅- catering. godziny pracy: 7-15 lub 9-17 Miejsce pracy: Wroc艂aw Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 501-207-900Oferta w sali: G
"RORO" Miros艂aw Rychel - 2016-09-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Cemo Cemal Dogan - 2018-03-16 - Drezdenko (lubuskie)
- przygotowywanie da艅 a la carte oraz da艅 bufetowych,- przygotowywanie 艣niada艅 i kolacji w formie bufetu,- planowanie menu i opytamalizacja zakup贸w,- szkolenie pracownik贸w z nowych da艅,- zapewnienie prawid艂owej pracy kuchni,- przeprowadzanie inwentaryzacji produkt贸w,- dabnie o czysto艣膰 w kuchni i prawid艂owe u偶ytkowanie urz膮dze艅.
Fiedermannhof - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Firma Handlowo Us艂ugowa "JaKa" Anna Jankowska, 2.Centrum Pomocy Poszkodowanym "MAX" Anna Jankowska - 2016-04-12 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej oraz z mi臋sa kebab. Obs艂uga klient贸w - sprzeda偶.
kontakt przez OHP - 2018-03-20 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
-Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2.000,00 z艂 netto-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-07-13 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz kuchni polskiej
Mini Bar "Patria" - 2018-05-16 - B臋dzin (艣l膮skie)