KUCHARZ /KA Kielce oferta pracy Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 w Kielcach

Stanowisko: KUCHARZ /KA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Data publikacji: 2017-11-10
Lokalizacja: Kielce (świętokrzyskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 w Kielcach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jagielońska 90, 25-900 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ /KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kielce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kielce
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kielce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.11.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętności wg. stanowiska, aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych,doświadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy:
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 w Kielcach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Jagielońska 90, 25-900 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wskazany kontakt telefoniczny 41 367-61-83 lub osobisty ul. Jagiellońska 90 Kielce wraz z CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 9.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Jagielońska
Numer budynku pracodawcy: 90
Profil działalności pracodawcy: szkolinictwo zawodowe i techniczne
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.11.2017
Oferta pracy ważna do: 10.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-01 - Piekarzew (wielkopolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-03-19 - Tczew (pomorskie)
- przygotowanie potraw -nadzór nad jakością zamówionej żywności -utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń i sprzętów gastronomicznych, narzędzi oraz naczyń
kontakt przez OHP - 2016-05-05 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
wykonywania dokumentacji technicznej i technologicznej, sporządzanie kosztorysów projektów, dostosowanie rozwiązań technologicznych dla danego projektu, ustalenia z klientem dot. projektów, wizualizacje 3D
PROSPERUS Aleksandra Wągrowska - 2016-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie posiłków
LPM Gastro s.c. - 2016-05-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporządzanie dań mącznych
"SEZAM" - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka - 2018-07-30 - Strzelin (dolnośląskie)
pRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA MASZYN KUCHENNYCH
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, pomoc w kuchniOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny 508 730 769 w godz.10.00-15.00
Splendor Dariusz Serwach - 2016-03-14 - Ilinko (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Biuro Polowań Dewizowych "ART-HUBERT" Spółka z o.o. - 2016-05-12 - Biedaczów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Wyrabianie ciasta, przygotowywanie surówek, hamburgerów, smażenie frytek, pieczenie pizzy, mycie naczyń, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Łękawica (małopolskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-10-12 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
JEANS LAND PPHU S.C. JANINA,BOGUSŁAW,EWA,JACEK SKRZYNIARZ - 2016-04-28 - Malbork (pomorskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klienta
P.H.U.P. A & J Jarosław Kowalski - 2017-03-13 - Trzcianka (wielkopolskie)
Wykonywanie pracy w zawodzie.
Restauracja "WENECJA" Marian Tymków - 2016-01-29 - Legnica (dolnośląskie)
Zapoznanie z urządzeniem i wyposażeniem pomieszczeń kuchennych, mycie, czyszczenie i sterylizacja naczyń i urządzeń kuchennych, obróbka stępna ziemniaków, warzyw, jarzyn i innych artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków na stołówkę i oddziały, wykonywanie prac porządkowych w kuchni i na stołówce.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Tyszowce (lubelskie)
liczenie towaru
kontakt przez OHP - 2016-11-24 - Legnica (dolnośląskie)
Obsługa klienta oraz przygotowanie potraw.
"OTMĘT-ZBYT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązującychnorm ; Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościachprzewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem ;Kierowanie pracą pomocy kuchennej , dbanie o harmonijne współdziałanie iprzyjemna atmosferę pracy; Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków ; praca od 7-15
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-08-21 - Opole (opolskie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2016-05-06 - Siewierz (śląskie)
Przygotowywanie potraw.Praca w przedziale czasowym od godz.
LES NOMADES RENE TSIKAMPOUNGUI - 2018-05-08 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone procedury;Dbanie o wysoką jakość przygotowanych potraw-porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania;Terminowe i szybkie wydawanie posiłków;Utrzymanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych, przestrzeganie właściwej technologii procesów kulinarnych;Przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy;Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji.,Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą wyłacznie elektroniczny: haston.rekrutacja (at) hasco-lek.plPraca na 2 zmiany w godz 11-23, 12-24Oferta znajduje się w sali: G
HASTON CITY HOTEL Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie - kuchnia polska
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Sanok (podkarpackie)