KUCHARZ K/M (J. WIETNAMSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (J. WIETNAMSKI)
Wynagrodzenie: od 1 600 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2018-06-22
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 1/2 etatu w godz. 12-16
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (J. WIETNAMSKI)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2018
Data zakończenia pracy: 14.07.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: wietnamski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia wietnamska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie podstawowe; 6 miesięcy doświadczenia zawodowego; znajomość kuchni wietnamskiej; komunikatywna znajomość języka wietnamskiego. Obowiązki: utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 22.06.2018
Oferta pracy ważna do: 28.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, przygotowywanie kebaba
BODRUM KEBAB Hur Sakici - 2018-01-09 - Końskie (świętokrzyskie)
gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Teresin (mazowieckie)
brak
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klienta indywidualnego zgodnie z standardami banku, analiza potrzeb klienta, przygotowywanie dokumentów związanych z ofertami.WYMAGANIA: wykształcenie wyższe (ekonomiczne, rachunkowość i finanse), dobra znajomość języka angielskiego, obsługa komputera, Ms Office, znajomość zasad ekonomii, mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.Kontakt z Pracodawcą: 795 455 566, anesid (at) interia.pl
ANETA SIDOR POŚREDNICTWO FINANSOWE - 2017-06-09 - Jarosław (podkarpackie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KULTURY "MUZA" - 2018-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wołomin (mazowieckie)
praca w Restauracji Esperanto Cafe
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2017-06-09 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Gotowanie dla 60 osób. Wymagane doświadczenie.
Dom Seniora Katarzyna Richert - 2017-08-10 - Kostkowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, przetwarzanie żywności, przygotowywanie dań z karty
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-04-08 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-11-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu dań Obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań,Samodzielne przyrządzanie dań z menu śniadaniowego Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków,Pobieranie produktów spożywczych z magazynów Utrzymanie porządku w miejscu pracy,Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn. Praca w dni robocze i wolne, pomiędzy godz. 9.00-21.00.
REKORD SPORTOWA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-24 - Bielsko-Biała (śląskie)
obsługa urządzeń elektrycznych i komputera do sterowania systemami szklarniowymi; prace konserwacyjne, bieżace naprawy sprzętu szklarniowego, modernizacja, obsługa wózka widłowego, inne prace techniczne, bieżace naprawy; praca w wysokich temperatturach i wilgotności powietrza; pracodawca zapewnia szkolenie z zakresu obsługi urządzeń szklarniowych; praca w godz. 6.00-14.00, od czerwca od 05.00
AGROENERGIA Sp. z o.o. - 2018-05-18 - Dłużyna Górna (dolnośląskie)
Restauracja nad jeziorem poszukuje na sezon od marca 2016 kucharza/pomocnika kucharza z doświadczeniem zawodowym i chęcią do pracy.
Vereinsgaststätte Seglertreff Martin Staubach - 2016-02-05 - Niemcy (Niemcy)
Oferta stażu przeznaczona dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w Urzędzie Pracy w Pucku. / Praca doradcza- doradzctwo rolnicze.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Efez w Lubinie
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2017-08-10 - Lubin (dolnośląskie)
h
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Lubin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie bezy
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wiśniewo (mazowieckie)
Gotowanie posiłków kuchni indyjsjkiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-28 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Sprzedaż lodów, piwa, napojów, przygotowanie pizzy
Mazur Mirosław Kompleksowe Usługi Dla Nieruchomości - 2018-07-04 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
-przygotowywanie receptur dań serwowanych w jadalni wraz z opiekunem,-przygotowywanie dań serwowanych w jadalni,-prowadzenie systemu HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Świebodzin (lubuskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw, uczestniczenie w planiowaniu jadłospisu, przestrzeganie zasad technologi i estetyki, dbanie o jakość i smak posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Legnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Szówsko (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardynów - 2018-05-11 - Leżajsk (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń hotelu
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Gudowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, opieka nad młodzieżą.
OHP Mazowiecka Wojewódzka Komenda w Warszawie - 2016-12-20 - Ciechanów (mazowieckie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Boćki (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)