KUCHARZ Siedlce oferta pracy K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
Data publikacji: 2016-10-12
Lokalizacja: Siedlce (mazowieckie)
Pracodawca: K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:J贸zefa Pi艂sudskiego, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Siedlce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Siedlce
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Siedlce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.10.2016
Data zako艅czenia pracy: 16.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka SANEPID
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie 2 lata w gastronomii, wykszta艂cenie bez znaczenia
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Siedlce
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Siedlce
Adres strony pracodawcy: http://www.kregielnialemon.pl/
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Kr臋gielnia LEMON, restauracja
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 10.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie oraz przygotowywanie posi艂k贸w
STO艁脫WKA Maja Ufniarz - 2016-06-22 - Police (zachodniopomorskie)
Prace remontowo - budowlane
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Remontowe-Janusz Skibi艅ski - 2017-08-03 - 呕贸艂k贸w (wielkopolskie)
gotowanie posi艂k贸w
O.W. "APARTAMENTY MIRANDA" MA艁GORZATA M艁YNARSKA - 2016-03-25 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Dost臋pne stanowiska pracy na r贸偶nym poziomie do艣wiadczenia, od kucharza 艣niadaniowego po do艣wiadczonego do da艅 a'la carte
HOTEL D膭BROWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-13 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
wykonywanie sushi, filetowanie ryb, grillowanie
kontakt przez OHP - 2016-09-27 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej oraz bawarskiej.Miejsce pracy: 艁贸d藕 + teren RP
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w profilaktycznych i obiadowych
Kozie艂 Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ" - 2018-03-29 - Jaworzno (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
wa偶enie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHA艁 GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sprzatanie kuchni, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Klecza Dolna (ma艂opolskie)
DO UZGODNIENIA
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SP脫艁KA CYWILNA - 2015-11-13 - Dyn贸w (podkarpackie)
- przygotowywanie da艅 dla go艣ci hotelowych,- obs艂uga bufetu,- przygotowanie oraz sprz膮tanie kuchni.
kontakt przez WUP - 2017-08-10 - Niemcy (Niemcy)
kucharz
MABOR Sp.J. - 2017-02-21 - Swarz臋dz (wielkopolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - 艁och贸w (mazowieckie)
gotowanie, dbanie o czysto艣膰 stanowiska i miejsca pracy
GUSTO & ARTE Ewelina Brygu艂a - 2016-04-15 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw z regionu Babilonu
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy, dbanie o jako艣膰, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-18 - L臋bork (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zapoznanie si臋 z za艂o偶eniami realizowanych program贸w i projekt贸w. Pomoc w przygotowaniu dokumentacji do projekt贸w oraz pomoc przy ich realizacji. Przygotowywanie materia艂贸w promocyjnych do projekt贸w. Obs艂uga systemu Syriusz. Obs艂uga urz膮dze艅 biurowych, b臋d膮cych na wyposa偶eniu Urz臋du. Udzielanie informacji klientom pod nadzorem pracownika informacji.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Gdynia (pomorskie)
KUCHARZ
LESZEK SMOLI艃SKI ZRB i UTH PRZYBIERN脫WKO - 2016-11-24 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 typu kebab, dbania o higien臋 na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Ma艂gorzata - 2016-03-15 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Biskupiec (warmi艅sko-mazurskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obieranie warzyw, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy. Praca w godz. 7-14, 14-19.
Dom Pomocy Spo艂ecznej MECENAT s.c. - 2017-11-28 - P艂ock (mazowieckie)
Tworzenie kompozycji kwiatowych, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, uk艂adanie towaru, obs艂uga kasy fiskalnej. Praca w godz.: 8:00-21:00.
FHU MAX-2 s.c. Jerzy Ruebenbauer, Wioletta Kogut - 2017-04-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
- przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjych receptur kuchni polskiej, ukrai艅skiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur, - nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw, - przygotowywanie deser贸w, - przygotowywanie sa艂atek, - krojenie i obieranie warzyw, owoc贸w, - dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, - zarz膮dzanie. Od 75 godzin pracy w miesi膮cu.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na innowacyjnym urz膮dzeniu prod USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomo艣膰 kuchni chi艅skiej.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2017-04-05 - Koleczkowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Go艣ciniec "Nad Wart膮" - 2018-06-22 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)