KUCHARZ Trzęsacz oferta pracy LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: KUCHARZ
Data publikacji: 2016-11-24
Lokalizacja: Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Pracodawca: LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KAMIEŃSKA 25, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KUCHARZ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: DO WYNAGRODZENIA NALICZANA JEST PREMIA.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzęsacz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KUCHARZ UPR. CZELADNICZO-MISTRZOWSKIE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Nazwa pracodawcy: LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
KAMIEŃSKA 25, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzęsacz
Ulica pracodawcy: KAMIEŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.11.2016
Data dodania oferty pracy: 23.11.2016
Oferta pracy ważna do: 30.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków.Możliwość przyuczenia do zawodu.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-07-04 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Robienie zakupów, gotowanie, przygotowanie produktów do gotowania, ogólne dbanie o czystość, przyjmowanie towaru itp. (stołowka zakładowa). Praca na jedną zmianę w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 602 125 610, osobisty.
BETI - FOOD BEATA AL-RABOEE - 2017-07-06 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłkówzamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PIO CATERING Stępień Piotr - 2017-09-08 - Skawina (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami HACCP; przyjmowanie towaru; dbanie o przestrzeganie przepisów BHP; przedstawianie serwowanych potraw gościom.Miejsce pracy: Restauracja Hotelu Campanile Wrocław, ul. Jagiełły 7
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej, dań z soczewicy, ryb, nakładanie mięsa na patyk, przygotowywanie kanapek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Łowicz (łódzkie)
Samodzielna praca przy sporządzaniu potraw.
SPOŁEM Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2017-11-15 - Augustów (podlaskie)
Wykonywanie zabiegów kosmetycznych oraz manikiur, pedikiur.
AKADEMIA PRÓŻNOŚCI Magdalena Karczmarczyk-Mysiorska - 2016-09-29 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
jw.
Przedszkole Ala ma kota Konrad Sadowski - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczeniawymagana umiejętność gotowania
"STEMSTAL" Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Obowiązki kucharza w restauracjach hotelowych
Grupo Moga Laguna Garden's - 2017-02-01 - Hiszpania (Hiszpania)
- Przygotowanie potraw- Pobieranie z magazynu towarów do produkcji- Pomoc w obsłudze klientów- Układanie menu na kolejne dni
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Leszno (wielkopolskie)
praca w snack barze
Ewa Augustyn Agencja Ubezpieczeniowo-Finansowa "AUGUSTYN" - 2017-02-15 - Lubcza (małopolskie)
przygotowywanie obiadów, śniadań i kolacjiobsługa grup
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Żywiec (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; pierwszy kontakt telefoniczny, celem umówienia się na spotkanie z pracodawcą
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-04-05 - Słupsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR. UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, wymagana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku, znajomość kuchni tradycyjnej. Ogólny zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, wyrobów garmażeryjnych.
BAR CHOCHLIK DOROTA ZIĘBA - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia zamknięta
Przedsiębiorstwo Uzdrowisko Ciechocinek SA - 2016-06-17 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja dań; produkcja suwówek, słatek.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
jw
Agencja Służby Społecznej B.Kościelak Sp.Jawna - 2016-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-07-03 - Opole (opolskie)
wykonywanie usług fryzjerskich
Studio Fryzur RobStyle Robert Bejgerowski - 2018-07-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19, 19-7 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-06-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
AZYMUT Agencja Zatrudnienia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-11-16 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, dbanie o jakość i wygląd serwowanych potraw. Praca dwuzmianowa w 6.00-14.00 i 11.00-19.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
"EUREST POLAND" SP. Z O. O. - 2016-04-20 - Bielsko-Biała (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojanów (dolnośląskie)
sprzątanie posesji i klatek schodowych ( 8 klatek, 2 - piętrowy budynek), godziny pracy do ustalenia; weekendy wolne
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "ZIELEŃ" ANDRZEJ MALEC - 2018-07-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)
kucharzpraca na 2 zmiany w godz 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)