KUCHARZ Miszewko oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
Data publikacji: 2018-02-21
Lokalizacja: Miszewko (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Miszewko, powiat: kartuski, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Miszewko
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kartuski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 05.03.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
M艣ciwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kartuzy
Ulica pracodawcy: M艣ciwoja II
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 21.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 06.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.02.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw i deser贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
prace zwi膮zane z produkcj膮 posi艂k贸w
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA SKONECZNY S艁AWOMIR - 2018-05-17 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie obowi膮zk贸w kucharza ustalonych z szefem kuchni, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy i na terenie kuchni, dora藕na pomoc szefowi kuchni.
S.C. Beata Zdebel, Arkadiusz Zdebel - 2018-06-19 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Ko艣cian (wielkopolskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SP脫艁KA JAWNA - 2016-04-08 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Pu艂tusk (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2017-07-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
samodzielne przygotowanie potraw, zarz膮dzanie pomoc膮 kuchenn膮, samodzielne podejmowanie decyzji. Wynagrodzenie 2100 z艂 bruto +premia uznaniowa.Kontakt tel.604 993 800
Wies艂aw Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-08-31 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Pola艅czyk (podkarpackie)
-
US艁UGI GASTRONOMICZNE 艁UKASZ KRUPA - 2016-04-04 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Us艂ugi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-04-12 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni mi臋dzynarodowej (ukrai艅skiej, rosyjskiej, w艂oskiej), praca co drugi dzie艅 w godz. 11.00-23.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-12-10 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
kucharz
VINCENT S.C. REGINA KOZ艁OWSKA & ANDRZEJ KOZ艁OWSKI - 2017-02-16 - Niechorze (zachodniopomorskie)
jw.
SKAREM sp. z o.o. - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
BUFET EDEN HALINA PIWEK - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Dzia艂ania "Dorzecze Wis艂oka" - 2018-08-09 - Zarszyn (podkarpackie)
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych,
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Tur贸w (艣l膮skie)
fryzjer-stylista
Studio Fryzur Maria Wojty艂a - 2018-05-11 - Lubo艅 (wielkopolskie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2016-06-08 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie ciasta, produkcja pizzy, przygotowywanie potraw.
AMIRA 艁ukasz Krystek - 2015-12-10 - K臋pno (wielkopolskie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw z r贸偶nego rodzaju surowc贸w spo偶ywczych, sporz膮dzanie sa艂atek, sur贸wek oraz wyrob贸w garma偶eryjnych, pieczenie ciast, porcjowanie oraz dekoracja sporz膮dzonych potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - P艂ock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW POCHODZ膭CYCH Z R脫呕NYCH STRON 艢WIATA JAK R脫WNIE呕 DA艃 DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH OKOLICZNO艢CI I WYMAGA艃 KLIENT脫W, POSIADANIE WIEDZY ODNOSNIE R脫呕NYCH KULTUR KULINARNYCH, W艁A艢CIWEGO STOSOWANIA PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH, ODPOWIEDNIEGO 艁膭CZENIA SK艁ADNIK脫W JAK R脫WNIE呕 STOSOWNEGO SERWOWANIA POTRAW, DESER脫W, NAPOJ脫W I DODATK脫W;WYMAGANIA:ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, DOK艁ADNO艢膯, ZDOLONO艢CI MANUALNE, KREATYWNO艢膯, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO I ROSYJSKIEGO,MIEJSCE PRACY: UL. KRZYWOUSTEGO 69U1
FUNDACJA "S艁OWIANIE POMERANII" - 2016-11-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykszta艂cenie bez znaczeniawymagane do艣wiadczenie
"STEMSTAL" Sp. z o.o. - 2017-09-05 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie sur贸wek, obs艂uga go艣ci na przyj臋ciach okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowanie ofert handlowych dla klient贸w polsko i obcoj臋zycznych (rosyjski), stworzenie kompleksowej strategii marketingowej oraz strategii sprzeda偶owej dla firmy, opracowanie mechanizm贸w dzia艂a艅 promocyjnych, przeprowadzanie bada艅 rynkowych na potrzeby wewn臋trznych dzia艂a艅 firmy.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw i nadz贸r nad ich jako艣ci膮.
MI臉DZYWOJEW脫DZKA US艁UGOWA SP脫艁KA INWALID脫W Sp. z o.o. w Kielcach, ul. Paderewskiego 14 Kielce - 2017-03-08 - G贸rno (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie da艅 z karty
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kutno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie kebaba oraz innych posi艂k贸w kuchni orientalnej. Wymiar czasu pracy - praca na 1/2 etatu, liczba godzin 20.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Linia (pomorskie)