KUCHARZ Zamość oferta pracy Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Data publikacji: 2016-04-12
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do ustalenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność zdolności organizacyjnej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność kreatywności
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie w wykonywanym zawodzie. Dyspozycyjność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV składać w Hotelu Senator
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2016
Oferta pracy ważna do: 11.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie części do malowania.Przygotowanie materiałów malarskich według kodów mieszania.Wykonywanie procesów gruntowania, malowania, uszczelniania i malowania wielowarstwowego.Weryfikacja dokumentacji systemu kontrolno-pomiarowego na zgodność z obowiązującymi wymaganiami Prowadzenie procesu produkcyjnego na zgodność z obowiązującymi wymaganiami
GOODRICH AEROSPACE POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-13 - Tajęcina (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój - 2017-11-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, garmażu, przystawek, dań obiadowych.
Villa Eva - 2017-02-21 - Gdańsk (pomorskie)
organizacja pracy na kuchni, przygotowywanie posiłków
BADI Sp. z o. o. - 2016-10-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Przyrządzanie potraw, wydawanie potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
SYRENKA S.C. Piotr Jurczyk, Beata Firla - 2016-04-28 - Radlin (śląskie)
obsługa ładowarki
Chomik Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Karniowice (małopolskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych
LEMIR I.Juszczyk, H. Juszczyk Spółka Jawna - 2018-01-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków
FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Obsługa łączności telefonicznej, obsługa elektronicznego obiegu dokumentów, rejestrowanie oraz rozdział podań i wniosków, wysyłanie korespondencji i przesyłek.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Józefów nad Wisłą (lubelskie)
Prace na kuchni, realizacja, dekoracja i wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2018-05-16 - Dobieszków (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-06-24 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Prace kucharskie.
Cremova Dariusz Zawierucha - 2016-09-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowe na czas określony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Ochrona osób i mienia
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obsłufga biura i sekretariatu, fakturowanie oraz współpraca z działem księgowym, praca w godz. 7-15
Przedsiębiorstwo ALREMEX R.Krynicki Sp. Jawna - 2016-10-10 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Grochowski Michał Restauracja Strefa Smaku - 2016-07-04 - Syrynia (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ I POLSKIEJ
"OPTA POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obsługa klientów.
ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY KOT MAREK W CZARNEJ - 2017-01-31 - Czarna (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków , potraw z ryby
SMAŻALNIA RYB "PRZY JEZIORZE" Bernard Ogrodniczak - 2016-03-18 - Przyjezierze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień za granicę.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz wydawanie posiłków
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2016-05-25 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
FHU DAMIAN CZAPLA - 2018-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
utrzymanie należytej czystośći w kuchni, przygotowywanie posiłlków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństiwe i higienie pracy
MT Usługi Lei Wang - 2016-02-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni z wdrożonym systemem HACCP, przygotowywanie posiłków i diet od podstaw
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2018-07-25 - Sulbiny (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg tradycyjnej receptury kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, min. 4-letnie doświadczenie zawodowe związane ze znajomością tradycyjnej kuchni ukraińskiej. Praca - Ośrodek Wypoczynkowy "Zielony Cypel" Lubniewice.
"ALIFF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-07-18 - Lubniewice (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2017-02-03 - Sieradz (łódzkie)