KUCHARZ Wólka Kosowska oferta pracy MT Usługi Lei Wang
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: utrzymanie należytej czystośći w kuchni, przygotowywanie posiłlków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństiwe i higienie pracy
Data publikacji: 2016-02-23
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: MT Usługi Lei Wang
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-552 Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
utrzymanie należytej czystośći w kuchni, przygotowywanie posiłlków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństiwe i higienie pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lesznowola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: chiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Nazwa pracodawcy: MT Usługi Lei Wang
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Wenus 51/321, 05-509 Józefosław, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Józefosław
Ulica pracodawcy: Wenus
Numer budynku pracodawcy: 51/321
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.02.2016
Oferta pracy ważna do: 07.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i wydawanie potraw, dbałość o czystość i porządek. Przygotowywanie karty, przepisów i kalkulacji potraw.
AKME Aleksandra Musielak Dobrowolska - 2016-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Umowa na czas okreśłony, praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 14:00-6:00.Miejsce pracy: Lokale należące do firmy American Trading Company sp. Z o.o. we WrocławiuGotowość do pracy w nadgodzinach, możliwe wyjazdy do lokali firmy na terenie województwa dolnośląskiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Siódme (wielkopolskie)
• przygotowanie posiłków mięsnych, zup, surówek w przedszkolu,• pakowanie posiłków wg listy przewozowej,• dbanie o porządek w miejscu pracy,
Level Work Artur Chrząszcz - 2018-08-23 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Willa "Henczel" Beata Henczel w Busku-Zdroju - 2016-04-01 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur, - nadzór nad jakością potraw, - przygotowywanie deserów, - przygotowywanie sałatek, - krojenie i obieranie warzyw, owoców, - dbanie o czystość w miejscu pracy, - zarządzanie. Od 75 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Kafelkowanie, tynkowanie, prace wykończeniowe. Praca w delegacji- dojazd i zakwaterowanie zapewnia pracodawca.
TEMLAK ADAM - 2016-01-14 - Wołczyn (opolskie)
przygotowywanie dań, wydawanie dań, sprzątanie swojego stanowiska pracy
Restauracja "Stopka" Anna Zwiewka - 2016-08-30 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
według stanowiska
Ogrody Wodne Krzysztof Grzegorczyk Gorzycko - 2017-02-01 - Gorzycko Stare (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka warzyw i owoców, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Włodawa (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-03-24 - Bełchatów (łódzkie)
Praca w zawodzie, praca wg grafiku
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie średnie, min. roczny staż pracy przy obsłudze maszyn konfekcjonujących folię typu lemo diskomat, S-DAI K-800, znajomość języka ukraińskiego, dobra znajomość zagadnień mechaniki i automatyki maszynowej, dobra znajomość w zakresie obróbki różnych rodzaji folii, umiejetność pracy w zespole. Ustawienia maszyny pod daną partię produkcyjną według zlecenia. Utrzymanie jakości produktu przez cały proces produkcji. Drobne naprawy maszyny. Kontakt z pracodawcą e-mailowy: przemyslaw.procek (at) oboya.pl
Oboya Horticulture Poland Sp. z o.o. - 2016-07-01 - Rybnik (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ REGIONALNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UTRZYMYWANIE W CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
NAUKA PRZYGOTOWANIA POTRAW, NAPOJÓW I DESERÓW
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Białośliwie (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, sprzatanie stanowiska pracy, rozliczanie magazynów, zamówienia, układanie menu
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; 2 lata doświadczenia; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-14 - Gliwice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw.
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2017-08-28 - Krzyżowa (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej w oparciu o oryginalne receptury, z wykorzystaniem oryginalnych produktów i przypraw, zarządzanie pracą kuchni, przygotowywanie listy zakupów, układanie menu
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Piaseczno (mazowieckie)
j.w.
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu. Miejsce wykonywania pracy Górna Stacja Jaworzyny Krynickiej.
"Security" Maria Golba - 2016-06-21 - Złockie (małopolskie)
jw.
kontakt przez OHP - 2017-06-23 - Landek (śląskie)
Nauka języka angielskiego.
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Bielsko (wielkopolskie)
przygotowanie pizzy i kebabu. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Częstochowa (śląskie)
-sporządzanie posiłków-utrzymywanie w czystości powierzonego sprzętu-pobieranie próbek żywności
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZT. W POBIEROWIE - 2017-04-13 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-06-02 - Rzeszów (podkarpackie)