KUCHARZ Gliwice oferta pracy EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie zawodowe lub średnie; 2 lata doświadczenia; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
Data publikacji: 2017-03-14
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bojkowska 59b, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie zawodowe lub średnie; 2 lata doświadczenia; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidu
Nazwa pracodawcy:
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
-, 01-934 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt telefoniczny lub dokumenty aplikacyjne wysłać na adres e-mail pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: -
Profil działalności pracodawcy:
Niespecjalistyczne sprzątanie budynków i obiektów przemysłowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.03.2017
Data dodania oferty pracy: 09.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie ciasta i produktów na pizze, obróbka wstępna produktów surowców.
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Brzozów (podkarpackie)
Praca na kuchni przy produkcji garmażerki.
P.P.H. KOTWICA A. GODLEWSKI Sp. z o.o. - 2016-03-01 - Duchnów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
BAR CUKIERNICZY "POZIOMKA" S.C., SKRZYPASZEK MARIANNA, SKAŁACKI PAWEŁ - 2017-02-20 - Oświęcim (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ (RYBY, DANIA Z GRILLA, MAKARONY, SAŁATKI, ZUPY); WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila:siestabar7 (at) gmail.com;MIEJSCE PRACY: MIĘDZYWODZIE;ROZKŁAD CZASU PRACY: 40 GODZIN TYGODNIOWO, PRACODAWCA GWARANTUJE ZAKWATEROWANIE + WYŻYWIENIE;
SIESTA K. KAWALERSKI - 2016-06-10 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie mięsa i doprawianie , przyrządzanie kanapki i jego sprzedaż.
Kebab MEKKA Mustapha Taleb - 2016-01-11 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie dokumentacji architektoniczno budowalnej,kontrola stanu technicznego budynków i lokali, oraz opracowywanie potrzeb w tym zakresie,prowadzenie książek obiektów,sporządzanie kosztorysów przed wykonawczych na roboty budowalne,opracowywanie planów remontów,kontrola i nadzór nad przebiegiem realizacji zadań i usług zgodnie z prawem budowalnym odbiór wykonywanych robót,kierowanie ekipą remontową i transportową, zorganizowanie i kierowanie ekipą remontową i transportową dotycząca m.in.: konserwacji, remontów bieżących, awarii w:ZGKiM Mieroszów sp. z o.o. wraz ze wszystkimi przynależnymi obiektami i terenami;budynkach wspólnot mieszkaniowych wraz z obiektami i terenami przynależnymi, zarządzanymi i administrowanymi przez ZGKiM Mieroszów sp. z o.o. budynkach gminnego zasobu komunalnego wraz z obiektami i terenami przynależnymi, zarządzany i administrowany przez ZGKiM Mieroszów sp. z o.o. nadzór nad prawidłowym rozliczeniem materiałów, ustalenie zapasów materiałowych magazynu, utrzymanie budynków warsztatów, magazynów i innych będących w należytej dyspozycyjności, nadzór nad prawidłową pracą warsztatów, sprzętów i materiałów, opracowanie sprawozdań rzeczowych z wykonania robótopracowanie planów finansowych, rocznych, rzeczowych, miesięcznych oraz inwestycyjnych
Zakład Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej "Mieroszów" Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Mieroszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, marynowanie, smażenie.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.Praca w godzinach 06.00-16.00, 14.00-23.00, 16.00-01.00.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-02-15 - Płońsk (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków
PIEKARSKI Piekarski Karol - 2016-05-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
P.P.H.U. "AMELIA" Paulina Bieszczad Solina - 2018-04-03 - Solina (podkarpackie)
praca w kuchni
PHU "BUD-POL" SŁAWOMIR NADZIAK - 2019-04-04 - Kruszewnia (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Robotnik gospodarczy - sprzątanie
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Ruda Maleniecka (świętokrzyskie)
-
ZAJAZD "JEJMOSCINA" JUSTYNA KRĘŻOŁEK - 2016-02-05 - Stężyca (pomorskie)
Prace sprzedawcy
CHATKA KASZUBSKA - 2016-04-13 - Puck (pomorskie)
staż
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Kraków (małopolskie)
sporządza potraw dla gości Pensjonatu Michelin
GOSPODARSTWO ROLNE HODOWLA KONI I AGROTURYSTYKA "MICHELIN" TOMASZ GAWROŃSKI - 2017-11-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
w załączniku
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
x
PPHU ZEUS Bogdan Kuźmicki - 2019-02-06 - Supraśl (podlaskie)
Zgodnie z umową.
FIRMA HANDLOWA - ANETA KĘPKA, STACJA PALIW PKN ORLEN - 2016-12-14 - Ropczyce (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przytogowywanie tradycyjnych dań kuchni marokańskiej (sałat, dań głównych, deserów)
HAMZA EL AYOUBI MARRAKECH SHISHA - 2016-04-08 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (śniadań i obiadokolacji) tradycyjnej kuchni polskiej
Bar Neptun Michał Dawidek - 2017-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
1. Zapoznanie się ze specyfiką i funkcjonowaniem salonu fryzjerskiegoa) zapoznanie z dokumentacjąb) zapoznanie z wyposażeniem oraz organizacja pracyc) zapoznanie z przepisami BHP, ppoż, sanepidd) zapoznanie z obsługą kasy fiskalneje) zapoznanie ze sposobem prowadzenia zakładu fryzjerskiegof) obserwacja sposobu kontroli, badania skóry głowy oraz włosówg) nauka doboru kosmetyków z uwzględnieniem przeciwskazań zebranych w trakcie wywiaduh) obserwacja i asysta przy zabiegach fryzjerskichi) obserwacja i asysta przy wykonywaniu fryzur dziennych, wieczorowych i fantazyjnych2. Dalej:a) przygotowanie stanowiska zgodnie z zasadami BHPb) diagnostka i dobór odpowiednich kosmetykówc) wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych skóry głowyd)wykonywanie samodzielnie fryzury dziennej, wieczorowej i fantazyjnej
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - Kartuzy (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, dbałość o walory smakowe i estetyczne
FUNDACJA ORŁY SPORTU - 2018-04-27 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg. karty dań.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-03-18 - Zamość (lubelskie)
Tworzenie menu restauracjiOrganizacja zaopatrzenia restauracjiNadzór nad jakością serwowanych dań.Praca na czas określony : 3 lataMiejsce pracy: Wrocław, ul. Piotra Skargi , Piłsudskiego Sala G
CALAYO SP. Z O.O. - 2018-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
nauka wypełniania wniosków kredytowych, wprowadzanie wniosków na platformy Fines, Unilink, Kredytum, obsługa klienta, szkolenie z zakresu prowadzenia biura, obsługi urzadzeń biurowych, szkolenie z zakresu kredytów gotówkowych, pożyczek konsolidacyjnych
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
obsługa kasy, klientów praca na sali sprzedaży, praca na stanowisku mięsnym, wykładanie towaru
kontakt przez OHP - 2019-04-18 - Człuchów (pomorskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Szubin (kujawsko-pomorskie)