KUCHARZ Stężyca oferta pracy ZAJAZD "JEJMOSCINA" JUSTYNA KRĘŻOŁEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-02-05
Lokalizacja: Stężyca (pomorskie)
Pracodawca: ZAJAZD "JEJMOSCINA" JUSTYNA KRĘŻOŁEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JANA III SOBIESKIEGO 9, 83-322 Stężyca, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stężyca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stężyca
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 08.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
umiejętności praktyczne w zakresie kucharz małej gastronomii
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: [Umiejętność 1] : TAK
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "JEJMOSCINA" JUSTYNA KRĘŻOŁEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościerzynie
Adres pracodawcy:
JANA III SOBIESKIEGO 9, 83-322 Stężyca, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Stężyca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stężyca
Ulica pracodawcy: JANA III SOBIESKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościerzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.02.2016
Oferta pracy ważna do: 29.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Zduńska Wola (łódzkie)
Składanie i pakowanie opakoń
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe FAN Janusz Szmigiel - 2019-09-13 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw z karty, imprez okolicznościowych. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
PIZZERIA "PALERMO" - 2016-10-06 - Trzebnica (dolnośląskie)
planowanie posiłków oraz przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Piła (łódzkie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Ropczyce (podkarpackie)
przygotowanie posiłków (pizzy)
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Tychy (śląskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Zgierz (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca od zaraz
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej - 2016-05-17 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie składnikami spożywczymi, nazdorowanie świeżości używanych składników, utrzymywanie wzorowej czystości stanowiska pracy, przestrzeganie wymogów sanitarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Piła (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY; ROZKŁAD CZASU PRACY: 2 DNI PRACY; 2 DNI WOLNE 40 GODZIN TYGODNIOWO; PRACODAWCA ZAPEWNIA ZAKWATEROWANIE + OBIAD; MIEJSCE PRACY: WISEŁKA;
VILLA MADRE SP. Z O. O. - 2016-06-08 - Wisełka (zachodniopomorskie)
Wykonywanie operacji spawania różnymi technikami - za pomocą urządzeń spawalniczych.
ANMARO SP. Z O.O. - 2018-09-11 - Jasło (podkarpackie)
Do uzgodnienia
"ŚNIEGU-PIZZA-DRIVE" Ś.P.D. Maciej Śnieżek - 2016-03-02 - Zagórz (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej oraz podawanie klientowi.
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Płońsk (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw, obsluga klientaW pierwszej kolejności zostanie skierowana osoba odbywająca staż u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Kowalewo (kujawsko-pomorskie)
Praca w reatauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2017-05-22 - Leżajsk (podkarpackie)
jw.
Przedszkole nr 89 Niezapominajka - 2017-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
TRANSPORT ŁADUNKÓW, ROZŁADUNEK, ZAŁADUNEK
Renata Poniatowska-Zielonka - KACPER K - 2018-01-08 - Kaźmierzów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Pascha Przedborów - 2019-03-22 - Przedborów (wielkopolskie)
Prowadzenie spraw reklamowych i serwisowych. Organizowanie transportu towarów. Rozmowy z kontrahentami w językuangielskim. Wsparcie działu zaopatrzenia.
KONSMET S.C. - 2019-10-17 - Tuchomie (pomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni bawarskiej, oraz zarządzanie podległym zespołem pracowników. Dbałość o zapewnienie bardzo wysokiej jakości serwowanych potraw oraz przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Śnieciska (wielkopolskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-07-26 - Perzyce (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)