KUCHARZ Mrzeżyno oferta pracy USŁUGI GASTRONOMICZNE ŁUKASZ KRUPA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-04-04
Lokalizacja: Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: USŁUGI GASTRONOMICZNE ŁUKASZ KRUPA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:TRZEBIATOWSKA 20, 72-330 Mrzeżyno, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mrzeżyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie 1 rok
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: USŁUGI GASTRONOMICZNE ŁUKASZ KRUPA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
Koszarowa 4, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Gryfice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gryfice
Ulica pracodawcy: Koszarowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Nazwisko osoby zgłaszającej: Beata Krupa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2016
Oferta pracy ważna do: 29.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży szkolnej, turystów, oraz na imprezy okolicznościowe. Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności Zawodowej w Krzyżewie - 2017-04-13 - Krzyżewo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla pensjonariuszy, gotowanie, przygotowywanie ciast, dozór nad kuchnią i magazynem, dbanie o porządek na kuchni.Kontakt: e-mail:krystynasolec (at) wp.pl
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2017-03-16 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
lepienie pierogów
"Pani Pierożek" Monika Jabłońska - 2017-01-04 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Burzenin (łódzkie)
przygotowanie i gotowanie posiłków nadzór nad procesem produkcji, nadorowanie wydawania podawania i przewozu gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Kraków (małopolskie)
Wykańczanie obuwia.
MATEO społka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-10-18 - Wysoka (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, współpraca z szefem kuchni, nadzór nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-03-22 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw
Fundacja "Jesień Na Letniej" - 2018-03-09 - Jaworzno (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe Daniel Mróz - 2016-08-17 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2017-04-20 - Radom (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Gorlice (małopolskie)
Staż w zawodzie kucharza;
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Tarnowskie Góry (śląskie)
produkcja kuchenna; przygotowywanie potraw kuchni starospolskiej; utrzymywanie czystości na kuchni,
BEVER Sp. z.o.o - 2017-11-20 - Grodziec (opolskie)
Staż dla os. powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Człopa (zachodniopomorskie)
pomoc kuchenna dla szefa kuchni w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Poznań (wielkopolskie)
sporządzanie dań kuchni regionalnej - indyjskiej, znajomość oryginalnych przepisów, produktów, przypraw
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Pabianice (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie potraw hinduskich i polskich
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Zielonki-Parcela (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego.Umowa o pracę na czas nieokreślony.Wynagrodzenie 2100,00 zł brutto
CZARDA-GRILL RENATA GABRYŚ - 2018-02-22 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
według Karty nauczyciela
SPOŁECZNA SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 SAMODZIELNEGO KOŁA TERENOWEGO NR 156 SPOŁECZNEGO TOWARZYSTWA OŚWIATOWEGO - 2016-07-21 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, dania a'la carte
ŁUKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2017-07-03 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej, twoerzenie menu. Umowa o prace na czas określony: 3 lata.Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wrocław (dolnośląskie)
doświadczenie zawodowe
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe LAKMET Mariusz Kasicki - 2015-12-03 - Starogard Gdański (pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Pleszew (wielkopolskie)