KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Data publikacji: 2016-12-30
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praktyczna znajomość potraw kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.12.2016
Oferta pracy ważna do: 13.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie pracy na budowie.
AKF SPÓŁKA Z O.O. - 2016-09-09 - Gdańsk (pomorskie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowanie potraw na zamówienie klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA EDEN ŚWITAŁA GRZEGORZ - 2017-11-03 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Brzeziny (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Miszewko (pomorskie)
Kierowanie pracy kuchni
Dom Wczasów Dziecięcych Świeradów Zdrój - 2017-01-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca na umowe o pracę w godz. 6-18, 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2016-10-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Legnica (dolnośląskie)
wg stanowiska
KAMP-POL Sp. z o.o. Hotel Uroczysko - 2016-08-30 - Cedzyna (świętokrzyskie)
Nauczanie muzyki w klasach gimnazjalnych I-III
Zespół Szkół Nr 1 w Piszu - 2016-08-24 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posików, dbanie o porządek na stanowisku pracy, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sieć Bufetów na Obiektach Żeglugi Pasażerskiej Barbara Samcik - 2016-05-16 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, gospodarowanie towarem, praca w Rytrze
"METRO-OIL" sp. z o.o. - 2015-12-24 - Rytro (małopolskie)
Praca w punkcie sprzedaży zaparzanej kukurydzy w kubkach. Punkty znajdują się w centrach handlowych we Wrocławiu: - CH Borek, al. Hallera, - Sky Tower, ul. Powstańców Śląskich 95 (będą jeszcze dwa miejsca - na razie adresy nieznane). Obowiązki:- obsługa urządzenia do gotowania na parze, - wydawanie gotowego produktu z dodatkami, - obsługa kasy fiskalnej. Praca w godz.: 9-21 (wg grafiku), około 150 godzin pracy miesięcznie, umowa zlecenie, w późniejszym okresie możliwa jest umowa o pracę. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 608 566 476, e-mail: slodkiezyciespzoo (at) gmail.com
SŁODKIE ŻYCIE Sp. z o.o. - 2016-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURĄ, DBAŁOŚĆ O HIGIENICZNĄ PRACE
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej; wykończenie, dekorowanie oraz wydawanie wyrobów kulinarnych,
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
1. Obsługa klienta.2. Przygotowanie posiłków.3. Wydawanie posiłków.4. Sprzątanie sali po zakończeniu pracy.5. Sprzątanie kuchni i zaplecza.6. Mycie sprzętów gastronomicznych.7. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Łęczyca (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem kucharz
SORENO Alina Maciejewska - 2018-07-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości w miejscu pracy, "domowe obiady" Praca w godz. 9.00-13 i 11.30-15.30 od pon.- piątku. 1/2 etatu
Bożena Witkowska Kiosk Spożywczo- Gastronomiczny IMBIS - 2017-09-21 - Środa Śląska (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej: kebab,shoarma, potrawy z baraniny itp.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Sulechów (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie śniadań, organizacja kuchni
JEANS LAND PPHU S.C. JANINA,BOGUSŁAW,EWA,JACEK SKRZYNIARZ - 2016-06-02 - Malbork (pomorskie)
mobilny bar; obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie posiłków fast food, obsługa klienta, kasy fiskalnej, przyjmowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Miejska Górka (wielkopolskie)
Zakres pracy kucharza
Areporten AB - 2017-09-27 - Szwecja (Szwecja)
PRZYGOTOWYWANIE KEBABU, SOSÓW WEDŁUG TURECKIEGO PRZEPISU, NOSZENIE CIĘŻKICH BLOKÓW NA KEBABMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY :BAR KEBAB UL. RYNEK 24, UL. KOLEJOWA 24PRACA W GODZINACH NOCNYCH :OD 10:00 DO 18:00, OD 18:00 DO 01:00,OFERTA ZGŁOSZONA POD INFORMACJĘ STAROSTY.
LARA ATES MESUT - 2018-06-01 - Dębica (podkarpackie)
WAŻENIE I MAGAZYNOWANIE TOWARU
Ubojnia Drobiu "Jan Mar" Marek Bejm - 2017-06-22 - Borowe (śląskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych
PRO-EST s.j. - 2018-02-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE/ TECHNIKUM ZAWODOWE LUB KURS W ZAWODZIE KUCHARZ, BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY 10:00-18:00
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa klientów zajazdu
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Łosie (małopolskie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2017-05-15 - Łężyny (podkarpackie)