KUCHARZ Dąbrowa Górnicza oferta pracy HOTEL DĄBROWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Dostępne stanowiska pracy na różnym poziomie doświadczenia, od kucharza śniadaniowego po doświadczonego do dań a'la carte
Data publikacji: 2018-06-13
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Pracodawca: HOTEL DĄBROWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Róż 1 a, 41-300 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Dostępne stanowiska pracy na różnym poziomie doświadczenia, od kucharza śniadaniowego po doświadczonego do dań a'la carte
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: kwota brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbrowa Górnicza
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Dąbrowa Górnicza
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dąbrowa Górnicza
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność pracy na kuchni
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kucharskie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
OKRES PRÓBNY 3 M-CE, UMOWA NA CZAS OKREŚLONY 2 LAT[Godzina zakończenia pracy] : 23:00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
HOTEL DĄBROWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej
Adres pracodawcy:
Aleja Róż 1 a, 41-300 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
- CV- dla osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie w Dąbrowie Górniczej skierowania do pracy wydawane są u doradców klienta
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: codziennie w dni robocze, Godziny : w godzinach pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Dąbrowa Górnicza
Gmina pracodawcy: Dąbrowa Górnicza
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbrowa Górnicza
Adres strony pracodawcy: www.hidabrowa.pl
Ulica pracodawcy: Aleja Róż
Numer budynku pracodawcy: 1 a
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Łosice (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Tczew (pomorskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie dań i garmażu
PIEKARNIA MECHANICZNA HALINA BARANIAK - 2017-06-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-08-11 - Iwkowa (małopolskie)
przyrządzanie posiłków, zestawów obiadowych, pizzy
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2017-03-02 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowanie stanowiska kuchni do otwarcia restauracji, przyrządzanie kurczaka KFC, panierowanie, marynowanie, przyjmowanie dostaw.
kontakt przez OHP - 2017-09-08 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, głównie hamburgerów, sosów itp. utrzymanie czystości i porządku.
Grupa Stefanek Ireneusz Stefanek - 2017-07-07 - Namysłów (opolskie)
przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami, dbanie o odpowiednie przechowywanie produktów, dbanie o czystość stanowiska pracy, sporządzanie listy zakupów
HANDMADE Przemysław Wyszkowski - 2018-08-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-02-22 - Suchedniów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów,przedszkolakow, wydawanie posi.ków, sprzatanie kuchni i stołowki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Rozkopaczew (lubelskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie potraw
Dom Pomocy Społecznej Zgromadzenia Braci Albertynów - 2016-11-21 - Przemyśl (podkarpackie)
Pełna księgowość. Praca w godz. 8-16
HORNET Opole Sp. z o.o. - 2016-02-19 - Opole (opolskie)
"Przygotowywanie posiłków dla gości przebywających w ośrodku SPeS, sporządzenie potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujacych się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętność układania jadłospisu, znajomosci zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomosci i wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach - 2018-05-10 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw
Zakład Usług Techniczno - Handlowych "EKO - BUD" inż. Eugeniusz Pogorzelski - 2016-06-06 - Wyszków (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej takich jak: pizza, pasty, dania z grilla, owoce morza.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la carteZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Sjöloftet Varn ANS - 2016-10-31 - Norwegia (Norwegia)
Do uzgodnienia
Vesuvio-Gurgacz Roman - 2016-01-08 - Sanok (podkarpackie)
- przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "JARO" Jarosław Świercz - 2017-03-21 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań i potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
ADECCO Poland Sp. z o.o. (Agencja Zatrudnienia) - 2017-08-25 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę oraz estetykę podanych potraw, kontrolowanie jakości surowców i produktów żywnościowych oraz warunków ich przechowywania.
Food Investment S.A - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań z kuchni orientalnej
Bar Hanoi - 2016-10-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Praca w kuchni w szkole
Zespół Szkół w Nowakowie - 2016-08-23 - Nowakowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni. Praca w godzinach 11:00-22:00.
MISTERIUM Maciej Jewuła - 2018-04-24 - Sufczyn (małopolskie)
wg.programu
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Konikowo (warmińsko-mazurskie)
praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Kraków (małopolskie)
w/g zakresu czyności
AUTO-BAR Usługi Gastronomiczne Mirosława Jurek - 2015-11-23 - Lulkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki - 2016-10-03 - Szepietowo (podlaskie)
-Pomoc w przygotowaniu: ciepłych dań, zminych, dań śniadaniowych dla klientów indytwidualnych i zorganizowanych grup konferencyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie różnego rodzajy potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)