KUCHARZ Przemyśl oferta pracy Dom Pomocy Społecznej Zgromadzenia Braci Albertynów
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie potraw
Data publikacji: 2016-11-21
Lokalizacja: Przemyśl (podkarpackie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej Zgromadzenia Braci Albertynów
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świętego Brata Alberta 1, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przemyśl
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Przemyśl
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przemyśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2017
Data zakończenia pracy: 31.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejętność gotowania i pieczenia.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Dom Pomocy Społecznej Zgromadzenia Braci Albertynów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu
Adres pracodawcy:
Świętego Brata Alberta 1, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Przemyśl
Gmina pracodawcy: Przemyśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przemyśl
Ulica pracodawcy: Świętego Brata Alberta
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Pomoc Społeczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2016
Oferta pracy ważna do: 15.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-01-18 - Tczew (pomorskie)
samodzielne prowadzenie
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-01-18 - Daszyna (łódzkie)
praca w kuchni, przygotowanie potraw, obsługa osób, catering, dbanie o stan magazynu
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radłów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japońska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
M 3 s.c. M. Jakubowski M. Pączek M. Klimaszewski - 2017-03-14 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
Gospodarstwo Agroturystyczno Rybackie Zdzisław Ćwieczkowski - 2018-07-19 - Lubasz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-05-09 - Głuchołazy (opolskie)
praca na stanowisku menedżera, prowadzenie piekarni
Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna "TAD II" Zenon Pisarek - 2017-07-17 - Pawłowice (śląskie)
Umiejętność przygotowywania dań według systemu "a la carte" oraz potraw serwowanych na bankietach. Organizacja i nadzór nad wszystkimi procesami pracy kuchni oraz zarządzanie podległym personelem. Dbałość o zapewnienie dobrego stanu magazynowego w produkty spożywcze oraz umiejętne ich wykorzystanie. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-15 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań,racjonalne zarządzanie powierzonymi składnikami
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy, czytanie receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Sochaczew (mazowieckie)
Wg. stanowiska. Więcej informacji pod numerem 71 389 26 61.
Przedszkole Nr 1"CHATKA PUCHATKA" - 2017-11-03 - Wołów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw gruzińskich wg oryginalnych receptur. Wymagana znajomość kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie dań gorących i zimnych z karty, porcjowanie i wydawanie, współpraca z pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Lachówka Duża (lubelskie)
OBSŁUGA KLIENTA, GOTOWANIE ZBIOROWEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3 LATA
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnych z zamówieniem konsumenta. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-20.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-09-28 - Nowy Duninów (mazowieckie)
sporządzanie posiłków dla uczniów zgodnie z obowiązującymi recepturami, wydawanie obiadów dla uczniów i pracowników szkoły, układanie jadłospisów dekadowych z kierownikiem stołówki
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie nowych receptur.
BIURO USŁUGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROSŁAW SZYSZKO - 2017-05-18 - Suwałki (podlaskie)
Rozklejanie plakatów reklamowych.
kontakt przez OHP - 2016-01-12 - Katowice (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
prace przy produkcji garmażeryjnej
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz grup
Hotel Restauracja La-Musica Adam Matusik - 2016-08-16 - Żabieniec (mazowieckie)
Gwintowanie i rozwiercanie ręczne, obsługa urządzeń ciśnieniowych, ręczne formowanie i pasowanie detali do montażu konstrukcji lotniczej, prace montażowe na podzespołach, zespołach i samolotach, ręczne i mechaniczne wiercenie i rozwiercanie otworów, wykonywanie umasień elektrycznych, nitowanie przy użyciu młotków pneumatycznych i pras mechanicznych, nitowanie na mokro i sucho nitów pełnych.
kontakt przez OHP - 2018-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Mała Gastronomia Bar SMAKOSZ Z. Modzelewski Przasnysz - 2016-06-14 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wygiełzów (małopolskie)
przestrzeganie przepisów BHP, obsługa klienta ,
AGNES Consulting & Training Jakubczyk Agnieszka - 2016-11-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Przyrządzanie potraw według zaleceń szefa kuchni.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2016-12-17 - Wodzisław Śląski (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMILOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Kościerzyna (pomorskie)