KUCHARZ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw gruzińskich wg oryginalnych receptur. Wymagana znajomość kuchni gruzińskiej.
Data publikacji: 2016-02-25
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw gruzińskich wg oryginalnych receptur. Wymagana znajomość kuchni gruzińskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: rosyjski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
gruziński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.02.2016
Data dodania oferty pracy: 24.02.2016
Oferta pracy ważna do: 09.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw z karty restauracjiMożliwość zakwaterowaniaTerminowe wynagrodzeniePraca w soboty i niedziele w restauracji Karczma Polska
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw. Praca dwuzmianowa w godz. 7.00-22.00 od poniedziałku do niedzieli w Bestwince (grafik do ustalenia).
GASTRONOMIA Teresa Grzywa - 2016-06-20 - Bestwinka (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem
USŁUGI BUDOWLANE ROMEX GÓRTATOWSKI ROMAN - 2018-08-14 - Rynek (warmińsko-mazurskie)
przeładunek i rozładunek towaru
kontakt przez OHP - 2016-06-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji oraz do cateringu.
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2017-07-19 - Zamość (lubelskie)
Według programu stażu. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku 7:00-15:00 lub od 10:00-18:00. Bar czynny dla klienta 10:00-18:00, a praca w barze od godz. 6:00-18:00. Godziny pracy po odbytym stażu od poniedziałku do soboty 6:00-14:00 lub od 10:00-18:00 lub w/g potrzeb zakładu pracy w równoważnym systemie czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowanie posiłków
MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI" - 2018-07-25 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków wietnamskich, sporządzanie zamówień w hurtownii wietnamskiej, obróbka wstępna półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie cateringów, śniadań; przygotowywanie ofert cateringowych w języku ukraińskim; kontrola jhakości; przygotowywanie deserów na wysokim poziomie;
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Opole (opolskie)
obsługa gości zgodnie z przyjętym standardem, organizacja czasu pracy podległego zespołu, zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potrawwymagane wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku, znajomośc procedur i instrukcji obowiązujacych na stanowisku pracy, znajomość systemu gastronomicznego S4H, znajomość dokumentacji kuchennej wymaganej przez Sanepid, znajomość produktów i sprzętu gastronomicznego
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-04-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
wg. stanowiska
Młyn Gąsiorowo Adriana Machnacz - 2017-04-28 - Gąsiorowo (mazowieckie)
Praco związane z wywozem nieczystości
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie dań, ustalanie karty dań, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni
Restauracja Viking JAKUB SZYMCZAK - 2017-05-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, wypiek pizzy.
JARNIS JAROSŁAW MACIEJAK - 2016-08-09 - Nisko (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (wolne od pracy poniedziałki); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-17, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
realizacja zamówień spływajacych do kuchni, nadzór nad innymi pracownikami
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-01-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Tuszyn (łódzkie)
murowanie,stawianie ścianek działowych
USŁUGOWY ZAKŁAD REMONTOWO - BUDOWLANY MIROSŁAW ŚWIŚ - 2018-06-06 - Chełm (lubelskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-05-31 - Tuszyn (łódzkie)
praca w pizzerii, może być do przyuczenia
Małgorzta Gostyńska "RESTAURACJA OZORKÓW"" - 2017-11-10 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, sałatek, przekąsek itp., oraz wypiek pizzy.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-07-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICVZNYCH, DOŚWIADCZENEI NA PODOBNYM STANOWISKU
CENTRUM USŁUG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MAŃKOWSKI - 2016-07-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie obróbek blacharskich.
PPUH "PAC-BUD"Usługi Remontowo-Budowlane Piotr Pacuła - 2017-09-14 - Lublin (lubelskie)
wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji (rozliczeń materiałowo - technologicznych). Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw
PPUH "EMES"Stanisław Mazur w Janowie Lubelskim - 2016-10-18 - Janów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów hotelu, restauracji i kawiarni.
FORM-PLASTIC Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
samodzielne stanowisko
Hotel "Pastel" - 2015-12-14 - Białystok (podlaskie)