KUCHARZ - POMOC KUCHENNA Sufczyn oferta pracy MISTERIUM Maciej Jewu艂a
Stanowisko: KUCHARZ - POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w kuchni. Praca w godzinach 11:00-22:00.
Data publikacji: 2018-04-24
Lokalizacja: Sufczyn (ma艂opolskie)
Pracodawca: MISTERIUM Maciej Jewu艂a
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:32-852 Sufczyn, powiat: brzeski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w kuchni. Praca w godzinach 11:00-22:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sufczyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: brzeski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: D臋bno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.05.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Mile widziane do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy: MISTERIUM Maciej Jewu艂a
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brzesku
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 19, 32-800 Brzesko, powiat: brzeski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: brzeski
Gmina pracodawcy: Brzesko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Brzesko
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Dzia艂alno艣膰 gastronomiczna
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Maciej Jewu艂a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brzesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.04.2018
Data dodania oferty pracy: 24.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 18.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-05 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, utrzymanie czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Kajew (艂贸dzkie)
do uzgodnienia z pracodawc膮 Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz 7-17
Marzena Beata Gibu艂a-Knapik - 2016-09-08 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Pomoc nauczyciela w grupie dzieci 4-5 letnich w czynno艣ciach: spacery, wyj艣cie na sto艂贸wk臋, do toalety; przygotowanie pomocy do zaj臋膰; pomaganie w czasie zaj臋膰
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Przodkowo (pomorskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jad艂ospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posi艂k贸w w nast臋puj膮cych godzinach: 艣niadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniaj膮cych w艂a艣ciw膮 jako艣膰 偶ywno艣ci; przestrzeganie zasad okre艣lonych w funkcjonuj膮cym systemie HACCP, przepis贸w dotycz膮cych zbiorowego 偶ywienia oraz zalece艅 sanepidu; dbanie o nale偶yte przechowywanie 偶ywno艣ci; utrzymanie porz膮dku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyleg艂ych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czysto艣ci sprz臋t贸w, urz膮dze艅 b臋d膮cych na wyposa偶eniu kuchni; dbanie o estetyczny wygl膮d jadalni, nakrycie sto艂贸w do posi艂k贸w dla Mieszka艅c贸w; stosowanie czystej odzie偶y ochronnej, dbanie o schludny wygl膮d; sprawdzanie stanu technicznego sprz臋tu i urz膮dze艅 przed i po zako艅czeniu pracy; zg艂aszanie bezpo艣rednim prze艂o偶onym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia u偶ywanego sprz臋tu kuchennego i urz膮dze艅; prawid艂owe i ekonomiczne u偶ywanie sprz臋tu i urz膮dze艅, dbanie o oszcz臋dne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produkt贸w spo偶ywczych oraz 艣rodk贸w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw wed艂ug oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespo艂em w j臋zyku hindii;umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Pabianice (艂贸dzkie)
gotowanie, wydawanie, przygotowywanie potraw
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA MOTO-FAN MAGDALENA SUSLIK - 2017-05-23 - Kobi贸r (艣l膮skie)
wg stanowiska
Robert Zi臋ba Go艣ciniec pod Lubomirem - 2016-03-08 - W臋gl贸wka (ma艂opolskie)
Liczenie, skanowanie towaru, uk艂adanie towaru, drobne prace porz膮dkowe.
kontakt przez OHP - 2016-04-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta, tworzenie ofert handlowych
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕niczych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie pracy; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gospodarczej. Nadzorowanie bie偶膮cego zu偶ycia surowc贸w i p贸艂produkt贸w potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bie偶膮ce uzupe艂nianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Praca na budowie, przy monta偶u instalacji elektrycznych.
FM-INVEST Marcin Florczak - 2016-09-08 - S艂upno (mazowieckie)
zgodnie z harmonogramem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Ligota G贸rna (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w hotelowej reatauracji
SZCZUROWSKI CEZARY "EKO CARBON" - 2017-03-08 - Jan贸w Lubelski (lubelskie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Przygotowywanie stek贸w. Przygotowywanie posi艂k贸w na bankiery, lunch-y, konferencje, 艣niadania. Wydawanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok). Wymagane aktualna ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana znajomo艣膰 kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (艣l膮skie)
umiej臋tno艣膰 obs艂ugi urz膮dze艅 kuchni gazowej, elektrycznej, piece konwekcyjnego; sporz膮dzanie potraw i napoj贸w; przechowywanie 偶ywno艣ci; stosowanie receptur gastronomicznych; porcjowanie, dekorowanie, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - G贸rzno (kujawsko-pomorskie)
Kierowanie zespo艂em pracownik贸w obs艂ugi plac贸wki, nadzorowanie i kontrolowanie zada艅 na poszczeg贸lnych stanowiskach pracy, opracowywanie plan贸w administracyjno- gospodarczych, zapewnianie realizacji zam贸wie艅 obejmuj膮cych dostaw臋 towar贸w, us艂ug i rob贸t budowlanych (zam贸wienia publiczne)
Dom Wczas贸w Dzieci臋cych w Jod艂贸wce Tuchowskiej - 2017-05-26 - Jod艂贸wka Tuchowska (ma艂opolskie)
Gotowanie, sprz膮tanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
praca w godzinach od 12:00 do 21:00; przygotowywanie pizzy, da艅 zapiekanych, zup, itp.
Ola Pizza - 2017-07-13 - Motaniec (zachodniopomorskie)
Praca w 艣wietlicy wiejskiej w Luleminie i Lubuniu. Umowa na czas okre艣lony z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. zakres obowi膮zk贸w: - organizacja pracy 艣wietlicy wiejskiej,- prowadzenie zaj臋膰 edukacyjnych i k贸艂 zainteresowa艅 w 艣wietlicy,- planowanie i organizacja spotka艅 okoliczno艣ciowych, konkurs贸w, uroczysto艣ci oraz imprez na rzecz spo艂eczno艣ci lokalnej gminy Kobylnica. Godz. pracy 12-20.
Gminne Centrum Kultury i Promocji w Kobylnicy - 2017-04-28 - Lulemino (pomorskie)
praca w kuchni w restauracji
RESTAURACJA WI艢NIOWY SAD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-28 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Lewin Brzeski (opolskie)
ustalanie menu, praca na obszarze kuchni, praca na dwie zmiany w godz, 7.00-15.00, 11.00-19.00, 7.00-19.00
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "JUTRZENKA" - 2017-08-10 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
- przygotowanie surowc贸w do dalszej obr贸bki- przygotowywanie potraw- dekorowanie i wydawanie posi艂k贸w- utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy- zamawianie i przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Partynia (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem.
DGP Catering Sp. z o o - 2016-08-12 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej, zamawianie towaru. Praca na pe艂ny etat, od poniedzia艂ku do soboty w godzinach 10-18.
Shamsuzzaman Khan VISION 48 - 2016-11-21 - Raszyn (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ciep艂ej i zimnej, prace porz膮dkowe, kontrola magazynowa, przeprowadzanie rozm贸w w j臋zyku obcym z klientami. Praca na pe艂en etat od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 12-20
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pruszk贸w (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Ko艅czyce Ma艂e (艣l膮skie)
- Przygotowanie 2-daniowego obiadu dla oko艂o 180 uczni贸w zgodnie z normami 偶ywienia, wsp贸艂praca z intendentem, dbanie o sprz臋t i naczynia.- Wynagrodzenie: 2100 zl brutto + wys艂uga lat. Praca na umowe o prac臋 na poczatek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
ZESP脫艁 SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 6 - 2018-03-14 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
Aleksander Komejsza - 2016-04-11 - S艂ubice (lubuskie)