KUCHARZ Z DOŚWIADCZENIEM W RESTAURACJI PRZYHOTELOWEJ CO NAJMNIEJ **** Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ Z DOŚWIADCZENIEM W RESTAURACJI PRZYHOTELOWEJ CO NAJMNIEJ ****
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Przygotowywanie steków. Przygotowywanie posiłków na bankiery, lunch-y, konferencje, śniadania. Wydawanie posiłków. Dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 1 rok). Wymagane aktualna książeczka sanepidu. Wymagana znajomość kuchni polskiej.
Data publikacji: 2016-12-21
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Przygotowywanie steków. Przygotowywanie posiłków na bankiery, lunch-y, konferencje, śniadania. Wydawanie posiłków. Dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 1 rok). Wymagane aktualna książeczka sanepidu. Wymagana znajomość kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy.
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ Z DOŚWIADCZENIEM W RESTAURACJI PRZYHOTELOWEJ CO NAJMNIEJ ****
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 1 rok). Wymagane aktualna książeczka sanepidu. Wymagana znajomość kuchni polskiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 9
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Pośpiecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 14:00-15:30 lub osobisty w godzinach: 8:00-14:00. Prosimy NIE wysyłać CV lub Życiorysów na podany adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Pośpiecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.12.2016
Data dodania oferty pracy: 21.12.2016
Oferta pracy ważna do: 04.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków typu Fast Food w Planet Club
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-04-04 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
-Przygotowywanie posiłków,-Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-26 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w zespole, w systemie 2/2, w godz. 12-22, umowa na okres próbny przez 1 miesiąc, docelowo umowa na czas nieokreślony.Wykształcenie: zawodowe kierunkowe, staż pracy min. 1 rok.
EVENTO'S Łukasz Miotk - 2016-12-29 - Luzino (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 9.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie pizzy, makaronow, sałatek, hot-dogów, burgerów
PANINI FHU BEATA WOŹNICKA - 2017-07-07 - Przybiernów (zachodniopomorskie)
Wytwarzanie pizzy z dostępnych produktów, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kościuszki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków, organizacja zaopatrzenia
Restauracja Alba's Barbara Skowrońska - 2017-08-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, obsługa klienta, dbałość o czystość lokalu. Praca w godzinach 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
MASALA Sunil Ahuja - 2016-07-12 - Gdańsk (pomorskie)
Przyrządzanie dań
Pizzeria "Pod Drewnianym Bocianem" Jakub Przepłata - 2017-10-09 - Ruda Śląska (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Radom (mazowieckie)
w/g stanowiska
GREEN DIET BUFFET - 2017-03-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Składanie mebli kuchennych i biurowych
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Święta (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
PW OKNOPOL, BOWLING CLUB JAPA A. Kulpa - 2016-06-21 - Przemyśl (podkarpackie)
Gotowanie w pensjonacie, na bankiety, gotowanie z karty (a-la-carte), kuchnia tradycyjna i nowoczesna
kontakt przez WUP - 2018-04-06 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Miś", Krzysztof Janczura - 2016-11-24 - Stary Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni vegańskiej, wegwtariańskiej, wysokobiałkowej, bezglutenowej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca na sezon. Pomoc kucharzom w trakcie Gladmat Food Festival oraz zastępstwa w czasie urlopów.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-10-03 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie dań obiadowch
"Dobre Smaki" Tomasz Wójcik - 2017-10-09 - Gubin (lubuskie)
Kucharz - pomoc kuchenna
Firma Handlowo Usługowa - Pokoje Gościnne Marek Popłonyk - 2016-05-23 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia zamknięta.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
NOT Mateusz Ciupek - 2016-11-10 - Racibórz (śląskie)
przygotowanie produktów do wyrobu pizzy, obsługa pieca, wyrób ciasta na pizzę robienie ręczne pizzy, przygotowywanie sałatek, i dań obiadowych,
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Bełchatów (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Biuro Doradztwa Technicznego i Nadzoru Inwestorskiego DIAG-MOST - 2016-10-24 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
planowanie i przygotowywanie posiłków (sniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorki) dzieciom w przedszkolu; obsługa urządzeń kuchennych; zmywanie sprzętów i naczyń; sprzątanie pomieszczeń kuchennych
Przedszkole Samorządowe w Dywitach - 2017-08-29 - Dywity (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań z menu kuchni wietnamskiej, znajomość czytania oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej.Pracownicy i pracodawca pochodzenia wietna,mskiego.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Otwock (mazowieckie)
Kucharz
MANUFAKTURA EMILIA JABŁOŃSKA - 2018-01-03 - Tykocin (podlaskie)