KUCHARZ Rzeszów oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 14 - 18 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
Data publikacji: 2016-10-03
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KS. JÓZEFA STAFIEJA 8, 35-234 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 14 - 18 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 14-18 zł brutto / godz.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 14 - 18 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykaształcenie kierunkowe , 2 lata doświadczenia w branży gastronomicznej , znajomość przepisów związanych z obrotem żywnością ,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO 118, 35-304 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 118
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.10.2016
Oferta pracy ważna do: 31.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
realizacja zadań wynikających z ustawy o wspieraniu rodziny i systemie pieczy zastępczej; prowadzenie konsultacji, poradnictwa i terapii; udział w pracach zespołu ds. oceny sytuacji dzieci umieszczonych w pieczy zastępczej
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie - 2016-01-07 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZYŃSKI Wolsztyn - 2017-05-11 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przyrządzanie posiłków, praca w restauracji
Usługi Ubezpieczeniowe i Gastronomiczne Barbara Felerska - 2017-06-07 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków
KEBAB ORAN Abadi Mohamed - 2018-04-26 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków,układanie menu
Firma Usługowo Handlowa Marcin Gosik - 2016-04-25 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
praca na kuchni, przygowywanie dań
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2016-02-09 - Żory (śląskie)
praca w pierogarni
"Pani Pierożek" Monika Jabłońska - 2016-06-30 - Białystok (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I ICH WYDAWANIE, PRACA NA ZMYWAKU, DBANIE O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKU PRACY. MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: HOTEL IBIS, AL. PIŁSUDSKIEGO 11.
ORBIS S.A. HOTEL IBIS ŁÓDŹ - 2017-03-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wymagana znajomość produkcji tortilli.Oferta pracy złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy.Zmianowość 10.00-18.00, 18.00-02.00.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków dla dzieci, robienie zakupówpraca na 1/2 etatu od 12.00-16.00
Towarzystwo Przyjaciół Dzieci-Oddział Miejski w Mielcu - 2017-03-03 - Mielec (podkarpackie)
wyszukiwanie, analiza i udostępnianie informacji o rynku indyjskim, sporządzanie raportów i baz danych klientów z Indii potrzebnych do efektywnego funkcjonowania firmy, obsługa firmowej poczty elektronicznej w języku hindi
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków konsumpcyjnych w restauracji.
Ośrodek Wypoczynkowy Frajda-Grajan Jan Charkiewicz - 2017-05-26 - Wilimy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
Dom Weselny "Gracja" - 2016-09-08 - Żuków (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy na umowę o pracę w okresie od 01.05.2016-30.09.2016.
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
praca w zawodzie
TuLisMaNore Cafe IZABELA ZIMOSZ - 2018-01-24 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie bankietów, dań kuchni polskiej i europejskiej, organizacja pracy na kuchni
Restauracja Stara Kaszarnia - 2017-05-09 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez OHP - 2016-09-02 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji, obsługa gości hotelowych. Główne obowiązki to przygotowywanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktami. Wstępny kontakt telefoniczny lub e-mailowy w celu umówienia spotkania.
ARMO Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Zajączkowo (pomorskie)
przygotowanie posiłków,obróbka wstępna warzyw i owoców,wydawanie posiłków,sprzatanie pomieszczeń kuchni.
Zespół Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2016-06-22 - Sochaczew (mazowieckie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole. Wymagania dotyczące kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności znajomość kuchni hinduskiej; uprawnienia książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej/ dbałośc o porządek i czystośc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Rzeszów (podkarpackie)
prowadzenie kuchni
Tadeusz Wojtkowski - 2016-03-07 - Szelment (podlaskie)
Praca w charakterze operatora ładowarki czołowej.
Przedsiębiorstwo Usług Komunalnych "EMPOL" Sp. z o. o. - 2017-11-06 - Racibórz (śląskie)
- przygotowywanie menu i posiłków według potrzeb i karty- dbanie o porządek na stanowisku pracy
ST INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-05-08 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższa jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-03-03 - Głogów (dolnośląskie)
wyksz. zawodowe kierunkowe, doświadczenie w gastronomii-warunek konieczny
Dom Restauracyjny A.Z. Walczaków Restauracja Hotel-Komeda s.c. - 2015-11-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków, sprzątanie
INTERFERIE SA - 2018-03-27 - Głogów (dolnośląskie)