KUCHARZ Sochaczew oferta pracy Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w,obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w,wydawanie posi艂k贸w,sprzatanie pomieszcze艅 kuchni.
Data publikacji: 2016-06-22
Lokalizacja: Sochaczew (mazowieckie)
Pracodawca: Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Batalion贸w Ch艂opskich 3/7, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie posi艂k贸w,obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w,wydawanie posi艂k贸w,sprzatanie pomieszcze艅 kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sochaczewski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Adres pracodawcy:
Batalion贸w Ch艂opskich 3/7, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sochaczewski
Gmina pracodawcy: Sochaczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sochaczew
Ulica pracodawcy: Batalion贸w Ch艂opskich
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.06.2016
Data dodania oferty pracy: 21.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 zgodnie z recepturami, dbanie o bezpiecze艅stwo 偶ywno艣ci, 艣cis艂a wsp贸艂praca z szefem kuchni i pozosta艂ym zespo艂em, zast臋powanie szefa kuchni podczas jego nieobecno艣ci, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-26 - Aleksandr贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
obs艂uga gstronomiczna baru i restauracji oraz bankiet贸w
START TRAVEL Sp. z o.o. - 2019-08-02 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
wg stanowiska
STOWARZYSZENIE HARCERSKI RUCH OCHRONY 艢RODOWISKA IM. 艢W FRANCISZKA Z ASY呕U REPUBLIKA 艢CIBORSKA - 2018-04-16 - 艢ciborki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw wed艂ug receptur (receptury w j臋zyku angielskim), dbanie o jako艣膰zamawianych produkt贸w, przestrzeganie przepis贸w BHP, dbanie o porz膮dek, przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa 偶ywno艣ci HACCP, - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie zabieg贸w fizjoterapeutycznych. Praca w godz. 8.00-16.00WYMAGANIA: wykszta艂cenie wy偶sze kierunkoweKONTAKT Z PRACODAWC膭 TELEF. 535 685 995, 16 736 11 20
PREIS Pawe艂 Preisner - 2017-03-01 - Radawa (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie potrawWYNAGRODZENIE do uzgodnienia.Praca w systemie 1 dzie艅 pracy 2 dni wolnego. Umowa na pocz膮tek na okres pr贸bny docelowo na sta艂e.Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-04-15 - Nowe Pole (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
wykonywanie pr贸b technologicznych, dokumentacja technologiczna
EVRAFISH sp. z o.o. - 2018-04-11 - Brusy (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w pod nadzorem kucharza, przyrz膮dzanie sur贸wek itp. (praca co drugi dzie艅, Chocznia obok Stacji Paliw Orlen)
Fundacja Royal Horses - 2016-02-29 - Chocznia (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie obiad贸w kuchni polskiej.
PHU PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE ZBIGNIEW ROKOJ呕O - 2017-02-02 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE CA艁ODZIENNEGO WY呕YWIENIA DLA PODOPIECZNYCH PRZEDSZKOLA;WYMAGANIA: UMIEJ臉TNO艢CI GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI, PRACODAWCA PROSI O PRZS艁ANIE CV NA ADRES E-MAIL: biuro (at) zielonydzwoneczek.pl
Pracownia Alternatywnej Komunikacji Wizualnej Bartosz Mate艅ko - 2017-06-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Przygotowywanie stek贸w. Przygotowywanie posi艂k贸w na bankiery, lunch-y, konferencje, 艣niadania. Wydawanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok). Wymagane aktualna ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana znajomo艣膰 kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKT脫W DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, UMIEJ臉TNO艢膯 DEKORACJI POSI艁K脫W, CATERING脫WWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 SAMODZIELNEGO WYKONYWANIA POSI艁K脫W-KUCHNIA POLSKA, JEDZENIE DOMOWE I CATERINGI, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODWE 5 LATPRACA -BUFET EKONOM. UL CUKROWA 8 W GODZ. 02.00-10.00, 18.00-02.00
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw
Dom Pomocy Spo艂ecznej "Na Przedwio艣niu" - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w, sporz膮dzanie da艅 kuchni azjatyckiej - w szczeg贸lno艣ci tajskiej, umiej臋tno艣膰 stosowania przypraw i sk艂adnik贸w kuchni azjatyckiej.
DONG NAM Sp. z o.o. - 2018-03-19 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na miejscu i na wynos. Prace porz膮dkowe na powierzonym stanowisku pracy zwi膮zane z nale偶ytym utrzymaniem porz膮dku. Przestrzeganie przepis贸w BHP
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czosn贸w (mazowieckie)
przygotowywanie ma艂ej gastronomii, sprzeda偶 posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, przyjmowanie/zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Libi膮偶 (ma艂opolskie)
Gotowanie. Sporz膮dzanie menu. Opracowywanie receptur potraw.
Zajazd "TALLAR" TERESA TALLAR - 2017-10-19 - Gda艅sk (pomorskie)
1.Przygotowanie stanowiska pracy2.Zapoznanie si臋 z kuchni膮, rozmieszczeniem produkt贸w, naczy艅, ch艂odni, poznanie organizacji pracy.3.Przygotowywanie warzyw (na sur贸wki)4.Przygotowywanie mi臋s (rozbi贸r mi臋sa)5.Nauka sma偶enia i pieczenie w piecach konwekcyjno-parowymi 6.Sma偶enie na g艂臋bokim t艂uszczu7.Nauka komponowania da艅 na talerzu8.Wydawanie potraw pod nadzorem starszego kucharza9.Praktyka w wydawaniu i dekorowaniu da艅10.Samodzielne wydawanie da艅 bezpo艣rednio klientowi11.Powtarzanie podczas sta偶u wszystkich element贸w praktycznych do wykonywania zawodu kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Babi D贸艂 (pomorskie)
planowanie jad艂ospis贸w, przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym, obs艂uga magazynu spo偶ywczego
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
- zakupy produkt贸w spo偶ywczych- sporz膮dzanie jad艂ospisu zgodnie z ofert膮 dla dzieci 7-15 lat- gotowanie obiad贸w dla 100 os贸b- dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy- liczba godzin w tygodniu 30-40- godziny pracy 6-14
Sp贸艂ka O艣wiatowa "SCHOLASTICUS" Sp. z o. o. - 2019-04-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRODUKCJA POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKT脫W KRYTYCZNYCH OBOWI膭ZUJ膭CYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSI臉G膭 HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I P. PO呕; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGA呕OWANIE I CH臉膯 DO PRACY, KREATYWNO艢膯 I SUMIENNO艢膯, ZNAJOMO艢膯 PODSTAW SYSTEMU ZARZ膭DZANIA JAKO艢CI膭 HACCP W 呕YWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJ臉TNO艢膯 W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNO艢CIOWYCH), 3 LATA DO艢WIADCZENIA W JEDNOSTKACH 呕YWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NA艁OG脫W; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKO艁OWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomocnik elektromontera
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw metod膮 sous vide zgodnie ze standardami firmy, zamawianie towaru, udzia艂 w uk艂adaniu karty menu, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - Bia艂ystok (podlaskie)
zgodnie z umow膮
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
wykonywanie da艅 kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)